Flowers, Lenore meni ovi testovi izgledaju negativno🤔 flowers vidi sa gin, mozda da te posalje vaditi betu
Lenore, koliko ti kasni?
Mislim test ti je ispravan jer imas i kontrolnu crtu, ali je negativan, ja ne vidim plus.. ako ti kasni, ponovi za dva dana opet pa vidi sto bude, ako ne kasni, napravi test nakon sto zakasni menga..
Zadnja je bila 9.9 ali to je uobičajeno da tako kasni, no ovaj put me vise zabrinulo
Flowers, Lenore meni ovi testovi izgledaju negativno🤔 flowers vidi sa gin, mozda da te posalje vaditi betu
Lenore, koliko ti kasni?
Kad sam zvala gin, med.sestra mi je dala totalni ignor i rekla da imaju slobodno tek nakon 11.11. Uzas. Pricekat cu sad jos par dana pa ponovno napraviti test ako M ne dode do tad..
https://ibb.co/PhtHgFLEvo ponovo odrađen s jutarnjih urinom
Meni se cini da je negativan
Sta mislite ima li canesten krema ucinak na testove za trudnocu? Koristim ga prema nalogu gin, za iritaciju sluznice. Jel moguce da M toliko kasni radi iritacije?
Ja sam jutros bila kod ginekologa na pregledu nije mi rekao koliko dugo sam u drugom stanju moram uraditi sve nalaze I ponovo na kontrollu pa da mi prepise neku terapiju ako bude potrebno ...... al ipak mi je drago sto sam vidjela tu moju malu mrvicu 😍😍😘❤❤ ljubim vas sve I zelim da sve dobijete plusice
Sortiraj odgovore
Najstariji