Cure danas M jos uvijek kasni 40 dan ciklusa. Jedva cekam sutra ujutro da obavim krv i urin i rijesim se nedoumica. Nadam se velikoj Beti. Hvala na odgovoru.
Test je onaj iz Mullera najjeftiji i raden 7 dana prije ocekivane M
Mangomum, rekla bi da je pozitivan. I ja sam danaa radila test neki, isto jako blaga druga crtica. A meni je 4 dana prije ocekivane mjesecnice. :) a strah me i biokemijske i svega ;) pa cu sacekati do srijede za iduce testiranje
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Mangomum, rekla bi da je pozitivan. I ja sam danaa radila test neki, isto jako blaga druga crtica. A meni je 4 dana prije ocekivane mjesecnice. :) a strah me i biokemijske i svega ;) pa cu sacekati do srijede za iduce testiranje
Ajmee super ma ja mislim da je sve pozitivno di se vidi iiti trag crtice tako da nam sretno.
Ja 26.5 trebam dobit prekosutra cu opet radit test tako da bi i ti mogla tada jer se svako dva dana hcg dupla. Treca mi je trudnoca pa sam dosta upoznata. Bdw i 38 godina mene je znaci godina mojih strah vise od svega
Test je pozitivan. Koji ti je dan ciklusa? Odnosno dal ti menga kasni ili si radila prije dolaska menge?
Sortiraj odgovore
Najstariji