Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dalindas
    18. Svibanj 2019. 19:34

Tinika ,takav je bio i moj :)

• Sara26
    19. Svibanj 2019. 09:02

Cure danas M jos uvijek kasni 40 dan ciklusa. Jedva cekam sutra ujutro da obavim krv i urin i rijesim se nedoumica. Nadam se velikoj Beti.  Hvala na odgovoru. 

tinika
    19. Svibanj 2019. 09:51

Kupi 

Dalindas

Tinika ,takav je bio i moj :)

💜💜💜💜

• Mangomum
    19. Svibanj 2019. 13:55
    Pozdrav. sta mislite o ovome testu? pozitivan ili negativan? hvala
    Pozdrav. sta mislite o ovome testu? pozitivan ili negativan? hvala
  • Mangomum
    19. Svibanj 2019. 14:05

Test je onaj iz Mullera najjeftiji i raden 7 dana prije ocekivane M

Hannica0 👧
    19. Svibanj 2019. 15:29

Mangomum, rekla bi da je pozitivan. I ja sam danaa radila test neki, isto jako blaga druga  crtica. A meni je 4 dana prije ocekivane mjesecnice. :) a strah me i biokemijske i svega ;) pa cu sacekati do srijede za iduce testiranje

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Mangomum
    19. Svibanj 2019. 15:41

Hannica0

Mangomum, rekla bi da je pozitivan. I ja sam danaa radila test neki, isto jako blaga druga crtica. A meni je 4 dana prije ocekivane mjesecnice. :) a strah me i biokemijske i svega ;) pa cu sacekati do srijede za iduce testiranje

Ajmee super ma ja mislim da je sve pozitivno di se vidi iiti trag crtice tako da nam sretno.
    Ja 26.5 trebam dobit prekosutra cu opet radit test tako da bi i ti mogla tada jer se svako dva dana hcg dupla. Treca mi je trudnoca pa sam dosta upoznata. Bdw i 38 godina mene je znaci godina mojih strah vise od svega

• deedee
    21. Svibanj 2019. 07:25

Molim mišljenje 

Test
    Test
    Grizli
    21. Svibanj 2019. 07:31

Test je pozitivan. Koji ti je dan ciklusa? Odnosno dal ti menga kasni ili si radila prije dolaska menge?

• Mangomum
    21. Svibanj 2019. 08:19

deedee

Molim mišljenje

Pozitivno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.