Pozz cure..
Eto mene opet, gledam slike unazad i vidim slike od hope koje su vrlo slične mojim testovima, a njoj su to bili pozitivni testovi.. Nis mi sad nije jasno, iako je meni do menge jos par dana, ali ja nisam mogla izdrzati da ne napravim test🙏😇
Pozz cure..
Eto mene opet, gledam slike unazad i vidim slike od hope koje su vrlo slične mojim testovima, a njoj su to bili pozitivni testovi.. Nis mi sad nije jasno, iako je meni do menge jos par dana, ali ja nisam mogla izdrzati da ne napravim test🙏😇
Draga,to su ti nažalost negativni testovi zasad..ponovi ako m izostane,možda je još bilo rano za test..
Ena vjerojatno je prerano, ali sigurno znas i sama kad te prati neki cudan osjećaj nemres izdrzat da ga ne napravis, vidjet cemo za par dana.. Nadam se da ce biti pozitivan🙏
Ena vjerojatno je prerano, ali sigurno znas i sama kad te prati neki cudan osjećaj nemres izdrzat da ga ne napravis, vidjet cemo za par dana.. Nadam se da ce biti pozitivan🙏
Sretno😀,želim ti od ❤️ da ugledaš svoj + 🙂
Tinika meni ovo izgleda itekako pozitivno al bi ti savjetovala da ujutro ponovis s obicnim testom, trakicom za 15-ak kn, ovi clearblue su po meni dosta zbunjujuci i zavaravajuci.
Al ova tvoja dva mi izgledaju itekako pozitivno!
🎉🎉🎉🎉🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji