Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jopa
    09. Svibanj 2019. 11:11

😊😊😊💓💓hvala,ponovit ću test da dan očekivane men

• Tasha
    09. Svibanj 2019. 12:38

Pozz cure..
    Eto mene opet, gledam slike unazad i vidim slike od hope koje su vrlo slične mojim testovima, a njoj su to  bili pozitivni testovi.. Nis mi sad nije jasno, iako je meni do menge jos par dana, ali ja nisam mogla izdrzati da ne napravim test🙏😇

09. Svibanj 2019. 12:44

Tasha

Pozz cure..
    Eto mene opet, gledam slike unazad i vidim slike od hope koje su vrlo slične mojim testovima, a njoj su to bili pozitivni testovi.. Nis mi sad nije jasno, iako je meni do menge jos par dana, ali ja nisam mogla izdrzati da ne napravim test🙏😇

Draga,to su ti nažalost negativni testovi zasad..ponovi ako m izostane,možda je još bilo rano za test..

• Tasha
    09. Svibanj 2019. 13:51

Ena vjerojatno je prerano, ali sigurno znas i sama kad te prati neki cudan osjećaj nemres izdrzat da ga ne napravis, vidjet cemo za par dana.. Nadam se da ce biti pozitivan🙏

09. Svibanj 2019. 15:49

Tasha

Ena vjerojatno je prerano, ali sigurno znas i sama kad te prati neki cudan osjećaj nemres izdrzat da ga ne napravis, vidjet cemo za par dana.. Nadam se da ce biti pozitivan🙏

Sretno😀,želim ti od ❤️ da ugledaš svoj + 🙂

tinika
    09. Svibanj 2019. 16:38

dal su moji testovi pozitivni?

Angie1205
    09. Svibanj 2019. 16:40

Tinika meni ovo izgleda itekako pozitivno al bi ti savjetovala da ujutro ponovis s obicnim testom, trakicom za 15-ak kn, ovi clearblue su po meni dosta zbunjujuci i zavaravajuci.
    Al ova tvoja dva mi izgledaju itekako pozitivno!
    🎉🎉🎉🎉🎉

• Jopa
    09. Svibanj 2019. 16:47

Tinika čestitam !!🍾🍾

09. Svibanj 2019. 16:48

tinika

dal su moji testovi pozitivni?

Jesu😀, čestitke 👏👏

09. Svibanj 2019. 16:49

Moji su tako izgledali i sad smo u 3 mjesecu ♥️♥️ 
    cestitam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.