Tinika meni ovo izgleda itekako pozitivno al bi ti savjetovala da ujutro ponovis s obicnim testom, trakicom za 15-ak kn, ovi clearblue su po meni dosta zbunjujuci i zavaravajuci.
Al ova tvoja dva mi izgledaju itekako pozitivno!
🎉🎉🎉🎉🎉
Hocu,spreman je i ceka 🤭🤭
Hvala vam cure. Nadam se da je to to!nakon.9 mj "nepazenja" 💙💙💙💙💙❤❤❤💕
Moji su tako izgledali i sad smo u 3 mjesecu ♥️♥️
cestitam
Nakon kolko si isla ginicu?
Ja sam bila i rekla mi je da dojdem 22 og jer je prerano i da nista ne vidi,osim zadebljane sluznice.hmhm
Hvala,ako je 😅😍😍😍😍
Pozdrav cure!
Ispricavam se ako otvaram krivu temu nova sam Prvo M kasni 6 dana i danas je 39 dan ciklusa jer je prosla M dosla 10.04. na 36 dan. U ponedjeljak sam imala malo krvarenje koje je trajalo vrlo kratko,imam vrtoglavice i mucninu. Jucer ujutro sam radila test za trudnocu clearblue i zanima me mozete li mi reci jeli ovaj test pozitivan ili ne? Ginekolog je zatrazio sljedeci tjedan krv i urin.
Pozdrav, nova ovdje
Menga mi kasni 12 dana, radila vec 3 testa, dva negativna, digitalni nejasan... vidjela sam negdje tu da je vec imao netko takvu situaciju? U ponedjeljak idem ns pregled, ali eto cisto informativno??
Pozdrav, nova ovdje
Menga mi kasni 12 dana, radila vec 3 testa, dva negativna, digitalni nejasan… vidjela sam negdje tu da je vec imao netko takvu situaciju? U ponedjeljak idem ns pregled, ali eto cisto informativno??
Ovo je negativan test
Sortiraj odgovore
Najstariji