Vidim crticu, ali kažu da se ne očitava kasnije... pričekaj još ta dva dana pa napravi test opet... nadam se da ti je pozitivan ❤️
Nakon 10 minuta ili kako već piše na testu, test treba baciti u smeće i ne gledati ga više, ako je bio negativan.. A ako sumnjate da ste ipak trudni, ponovite sutra ili za par dana test... Nemojte sebe mučiti, odmah test u smeće, rezultati nisu relevantni nakon određenog vremena. Ali test svakako može biti lažno negativan, pogotovo ako je urađen prije očekivane M :) Sretno!
mislim da vidim izrazito slabu liniju. jesi radila s prvim jutarnjim urinom? ponovi ponovo za 2 dana test odmah ujutro!
mislim da vidim izrazito slabu liniju. jesi radila s prvim jutarnjim urinom? ponovi ponovo za 2 dana test odmah ujutro!
Nisam prvu jutarnju, uradicu za par dana, valjda ce se jace vidjeti. Nadam se da ce biti pozitivan
Drage moje, i ja tipkam u soku...da li su ovo 2 blijede crtice? Inace kasni dan je ocekivane mens.
i nije prvi urin. Hvalaaa😘😘
Drage moje, i ja tipkam u soku…da li su ovo 2 blijede crtice? Inace kasni dan je ocekivane mens.
Jesu, cestitam ti od srca ❤
Drage moje, i ja tipkam u soku…da li su ovo 2 blijede crtice? Inace kasni dan je ocekivane mens.
Jesu, cestitam ti od srca ❤
❤❤❤ hvala ti puno😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji