Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    16. Travanj 2019. 11:56

Vidim crticu, ali kažu da se ne očitava kasnije... pričekaj još ta dva dana pa napravi test opet... nadam se da ti je pozitivan ❤️

• Mamika99
    17. Travanj 2019. 11:23

Nakon 10 minuta ili kako već piše na testu, test treba baciti u smeće i ne gledati ga više, ako je bio negativan.. A ako sumnjate da ste ipak trudni, ponovite sutra ili za par dana test... Nemojte sebe mučiti, odmah test u smeće, rezultati nisu relevantni nakon određenog vremena. Ali test svakako može biti lažno negativan, pogotovo ako je urađen prije očekivane M :) Sretno!

• t12345
    17. Travanj 2019. 19:02
  • t12345
    17. Travanj 2019. 19:03

pozdrav, sta mislite? 

18. Travanj 2019. 15:07

mislim da vidim izrazito slabu liniju. jesi radila s prvim jutarnjim urinom? ponovi ponovo za 2 dana test odmah ujutro!

• t12345
    18. Travanj 2019. 16:55

Tenci

mislim da vidim izrazito slabu liniju. jesi radila s prvim jutarnjim urinom? ponovi ponovo za 2 dana test odmah ujutro!

Nisam prvu jutarnju, uradicu za par dana, valjda ce se jace vidjeti. Nadam se da ce biti pozitivan

Mommytobe
    20. Travanj 2019. 10:12

Drage moje, i ja tipkam u soku...da li su ovo 2 blijede crtice? Inace kasni dan je ocekivane mens.
    i nije prvi urin. Hvalaaa😘😘

20. Travanj 2019. 10:36

Mommytobe

Drage moje, i ja tipkam u soku…da li su ovo 2 blijede crtice? Inace kasni dan je ocekivane mens.

Jesu, cestitam ti od srca ❤

Mommytobe
    20. Travanj 2019. 11:46

Pina96

Mommytobe

Drage moje, i ja tipkam u soku…da li su ovo 2 blijede crtice? Inace kasni dan je ocekivane mens.

Jesu, cestitam ti od srca ❤

❤❤❤ hvala ti puno😘😘

• marijana_92
    20. Travanj 2019. 18:19
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.