Radili su mi aspiraciju nakon koje su mi rekli da nema jajne stanice i nakon toga je radjena inseminacija.
Radili su mi aspiraciju nakon koje su mi rekli da nema jajne stanice i nakon toga je radjena inseminacija.
Onda mi nije jasno zašto su forsirali inseminaciju ako jajne stanice nema...trebali su sljedeći ciklus probat..hmmm, ovo mi je baš evo čudno..
Držim sretnice da sljedeći mjesec sve prođe dobro 😊
👩 29g, nalazi uredni
🧔♂️ 33g, nalazi uredni
1. IUI 8/2023 ✅️
12.dpiui beta: 85.6, 14.dpiui beta: 229.3
18.dpiui beta: 1625.0
6.tt ❤️
Koliko sam ja skuzila to se radi jer pretpostavlja da sam MOŽDA ispalila stanicu prije.
On je nije nasao nigdje u okolini pa je do punkcije mozda vec otputovala i obzirom da ima uzorak nema šta za izgubit ako napravi inseminaciju i ako je tako MOZDA sjeme negdje uhvati odbjeglu stanicu pa dođe do oplodnje.
Mislim ni meni nije najjasnije al sta je tu je
evo obavili pregled. dr kaze da je krvaranje normalno kod 50% trudnica koje su bile na ivfu .. al je posteljica jako nisko tako da strogo mirovanje.
beba je dobro i super raste i razvija se! navodno curica🥰🙉🥰🥰🥰
Hvala Bogu da je sve u redu!🙏🙏 Sad samo lijepo odmaraj.Woooow,još jedna princeza dolazi na ovaj forum?Iskrene čestitke!😇😘😘😘😘❤❤❤❤ Čuvajte se
hvala ti❤️
ti si dobro? ima mucnina?
❤ Za sad sam dobro.Malo samo imam mučnine koje nisu jako izražene.Kupili smo onaj baby watcher što mjeri otkucaje i baš smo ga jučer isprobali.Malo teže smo pronašli mrvicu,pošto sam ja tek na početku,ali čuli smo kako kuca srčeko i pisalo je koliki su otkucaji.😇❤ Nešto prelijepo za čuti.😊🙏🙏
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Pozdrav cure,
izvadila ja danas betu, išla po papir kasnije, sva sam nekako bez očekivanja i smirena došla, po prvi put da ne kupujem testove za trudnoću, da me trema ne pere i sl.
Beta: 85.6
Zvala sam odma IVF jer moja ginekologinja radi ujutro i čestitali su mi.
U petak vadim opet. Nastavljam s duphastonom.
Vidjet ćemo jel raste do petka. 😊😊
Cure moje, ovaj osjećaj ne mogu opisati nikome.
👩 29g, nalazi uredni
🧔♂️ 33g, nalazi uredni
1. IUI 8/2023 ✅️
6.tt ❤️
Pozdrav cure,
izvadila ja danas betu, išla po papir kasnije, sva sam nekako bez očekivanja i smirena došla, po prvi put da ne kupujem testove za trudnoću, da me trema ne pere i sl.
Cestitam 😍😊 kako mi je drago čuti da je još nekome uspjela IUI, obzirom na mali broj uspješnosti. Želim ti urednu i školsku trudnoću 🤗
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Pozdrav cure,
Cestitam 😍😊 kako mi je drago čuti da je još nekome uspjela IUI, obzirom na mali broj uspješnosti. Želim ti urednu i školsku trudnoću 🤗
Hvalaa 🥰🥰 U petak ćemo vidjeti raste li beta. Jao, još uvijek ne mogu vjerovati. Djeluje tako nestvarno. 😊😊
👩 29g, nalazi uredni
🧔♂️ 33g, nalazi uredni
1. IUI 8/2023 ✅️
6.tt ❤️
Pozdrav cure,
Hvalaa 🥰🥰 U petak ćemo vidjeti raste li beta. Jao, još uvijek ne mogu vjerovati. Djeluje tako nestvarno. 😊😊
Biće sve kako treba samo vjeruj 🤗. Iskreno, meni i dalje djeluje nestvarno iako sam prešla pola 🤣 jedino kada me bebac šutne, kao da me opominje da je tu 🤣
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Purpleoooo ajoj prvo tromjesječje je bas zanimljivo. Od nesanice do prekomjernog spavanja 😅. Bitno da je beba dobro 😊. Ma moje mačke nemaju jajca, ali se ljeti bude s izlaskom sunca pa su divlji i smetaju kad trče po kući🤣🤣.
Darijam samo curke 😊😊. Bitno da je bebica dobro, a ti samo odmaraj 😁. Vjerujem da će sve biti dobro ❤️
Dahlia da, to ima smisla da je došlo do ovulacije. U svakom slučaju ostani pozitivna i drago mi je da si ipak otišla! Uspjet će kad-tad! 😊
Palma2023 baš si mislim kad je tvoja beta! Baš mi je dragooo i nadam se odličnoj beti do petka 😍😍😍. Uživaj u činjenici da si TRUDNA 🤩🤩🤩
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Pozdrav cure,
Biće sve kako treba samo vjeruj 🤗. Iskreno, meni i dalje djeluje nestvarno iako sam prešla pola 🤣 jedino kada me bebac šutne, kao da me opominje da je tu 🤣
Jel da? Tak i moja mrduša stalno šuta, a ja se probudim ujutro nekad i ono osmjeh na lice i misao: pa ajme, ja imam bebu u buši 🤩🤩🤩. Baš nekako sad uživam u ovoj činjenici da sam trudna 😊
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji