inseminacija kod prof. Šimunića/poliklinika ivf

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tanja1703
    03. Lipanj 2023. 21:17

Zelena123

Mrvica hvala ti na lijepim riječima. Nakon (neuspješne) inseminacije sam imala lagane grčeve koji dan, a nakon toga sve normalno. Kao i inače, tjedan dana prije menge sam imala grčeve u grudima i to je bilo to. Mada mi se čini da iste simptome imaju i žene koje zatrudne, pa ne znam kako razlikovati. Ja sam oba puta mislila da sam trudna zbog grčeva.
    Želim ti pozitivian test :D. Ps ja sam uvijek uzimala one Clear blue rani test, piše da on može i 6 dana prije menge pokazati trudnoću.
    Dada271 - nekad je najbolje isključit bilo kakve komentare od drugih. I pozitivne i negativne. Znam da je većina njih dobronamjerna ali nekad mi ljudi baš znaju stat na žulj kad nude neke čarobne čajeve od kojih za noć zatrudniš ili kako je nečija tetka ostala trudna unatoč tome da su svi rekli da neće i sl. Mene takve rečenice stvarno izbace iz takta, pogotovo kad nisam tražila savjet niti išta, osim da me se posluša. Meni osobno jedina inspiracija koju pronađem su žene na ovom forumu (uključujući temu potpomognuta) i samo tu mogu naći ljude koji me razumiju…
    Tanja - dobrodošla! Žao mi je što si imala takvo iskustvo :(. Ja sam isto u poliklinici IVF i zaista su svi predivni. Vau čak 12? Pa to je odlično! Ja u ponedjeljak idem na aspiraciju, kako je to kod tebe prošlo? Koliko dugo traje? Čujem da zna biti bolno.. Držim ti fige :=)

Danas idem na treću uzv gdje će dr Maričić odlučit idem li prvo na histeroskopiju pa transfer ili direkt na transfer. Nadam se ovoj drugoj opciji i da ću riješiti sa trudnoćom tu glupu endometriozu :D

Nije mi bilo bolno uopce dobijes neki fini lijepi koktelcic u venu cula sam ih kroz maglu ,ali nista  drugo... totalno bezbolno, za razliku od Rijeke kad sam 9 na zivo bez icega, znaci neopisiva bol. A u Ivf dr. Grbavac mi je rekao da se oni ni ne pozdravljaju ujutro bez koktela. I da sam nemoze vjerovat da su u RI tako brutalni. . Sretno svima 😘 ja sad sa nestrpljenjem iscekujem pon. U 9 mi je transfer i daljnje informacije o napredovanju❤️🙏🍻

Mala 33
    04. Lipanj 2023. 10:51

Tanja1703

Zelena123

Mrvica hvala ti na lijepim riječima. Nakon (neuspješne) inseminacije sam imala lagane grčeve koji dan, a nakon toga sve normalno. Kao i inače, tjedan dana prije menge sam imala grčeve u grudima i to je bilo to. Mada mi se čini da iste simptome imaju i žene koje zatrudne, pa ne znam kako razlikovati. Ja sam oba puta mislila da sam trudna zbog grčeva.
    Želim ti pozitivian test :D. Ps ja sam uvijek uzimala one Clear blue rani test, piše da on može i 6 dana prije menge pokazati trudnoću.
    Dada271 - nekad je najbolje isključit bilo kakve komentare od drugih. I pozitivne i negativne. Znam da je većina njih dobronamjerna ali nekad mi ljudi baš znaju stat na žulj kad nude neke čarobne čajeve od kojih za noć zatrudniš ili kako je nečija tetka ostala trudna unatoč tome da su svi rekli da neće i sl. Mene takve rečenice stvarno izbace iz takta, pogotovo kad nisam tražila savjet niti išta, osim da me se posluša. Meni osobno jedina inspiracija koju pronađem su žene na ovom forumu (uključujući temu potpomognuta) i samo tu mogu naći ljude koji me razumiju…
    Tanja - dobrodošla! Žao mi je što si imala takvo iskustvo :(. Ja sam isto u poliklinici IVF i zaista su svi predivni. Vau čak 12? Pa to je odlično! Ja u ponedjeljak idem na aspiraciju, kako je to kod tebe prošlo? Koliko dugo traje? Čujem da zna biti bolno.. Držim ti fige :=)

Danas idem na treću uzv gdje će dr Maričić odlučit idem li prvo na histeroskopiju pa transfer ili direkt na transfer. Nadam se ovoj drugoj opciji i da ću riješiti sa trudnoćom tu glupu endometriozu :D

Nije mi bilo bolno uopce dobijes neki fini lijepi koktelcic u venu cula sam ih kroz maglu ,ali nista drugo… totalno bezbolno, za razliku od Rijeke kad sam 9 na zivo bez icega, znaci neopisiva bol. A u Ivf dr. Grbavac mi je rekao da se oni ni ne pozdravljaju ujutro bez koktela. I da sam nemoze vjerovat da su u RI tako brutalni. . Sretno svima 😘 ja sad sa nestrpljenjem iscekujem pon. U 9 mi je transfer i daljnje informacije o napredovanju❤️🙏🍻

Tanja drzim ti fige sutra, i od ❤ zelin da upali, samo hrabro i samo naprid, virujen da ces nam uskoro javit lipe vijesti 🥰🥰🥰

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

purple0000
    04. Lipanj 2023. 11:05

Mrvica11

Ivančice ma neznam baš, iman nekako osjećaj da će 👹 prije doć al eto,više sreće drugi put 🤷‍♀️🤷‍♀️ Ajoj Purpleoo bubrizi jeli moguce povezano sa lijekovima koje uzimas ili si uzimala?

Ne vjerujem da je od lijekova,jer u sva tri postupka sam uzimala iste lijekove i nikad mi ništa nije bilo.Moguće da sam se malo prehladila.Kako si mi ti today?😉❤

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

Mala 33
    04. Lipanj 2023. 11:08

A da moguce onda i prehlada,. Ja sam danas super a ti? Evo tek sad pijem kavu i surfam po netu,nekako sam bas lijena nediljom, najradje bi cili dan ovako  🤣🤣 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Zelena123
    04. Lipanj 2023. 12:52

Tanja1703

Zelena123

Nije mi bilo bolno uopce dobijes neki fini lijepi koktelcic u venu cula sam ih kroz maglu ,ali nista drugo… totalno bezbolno, za razliku od Rijeke kad sam 9 na zivo bez icega, znaci neopisiva bol. A u Ivf dr. Grbavac mi je rekao da se oni ni ne pozdravljaju ujutro bez koktela. I da sam nemoze vjerovat da su u RI tako brutalni. . Sretno svima 😘 ja sad sa nestrpljenjem iscekujem pon. U 9 mi je transfer i daljnje informacije o napredovanju❤️🙏🍻

Hvala ti puno na ovom odgovoru, bas sam se nekako prepala tog zahvata, ali ovo me je totalno opustilo. Drzim ti fige za transfer, javi kako je proslo! 

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Zelena123
    04. Lipanj 2023. 12:53

Mrvice ja sam isto yolo nedjeljom. Rucak se krcka a ja surfam po netu o namirnicama od kojih ne raste endometrij hehe

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Ivančica06
    04. Lipanj 2023. 13:15

Curke bit ce sve super vidjet cete... Odmarajte, uzivajte.. Ja cu i danas odmarati suprug mi je Krizmeni kum vani izvan Hr i to jucer kad sam imala f transfer a ja sama doma.... Tako se poklopilo.. Javite sve novosti.. Tanja i ti nam javi sutra❤️
    Znate li mozda sto s prehrane tice nakon transfera da li se bas mora paziti nekakve hrane.. Znate li ista o tome? 

👩 33, sve ok, Amh 16,9
    🙎 33 oligoteratoozospermia, 5 god pokusavanja i vadenja nalaza.
    1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
    6/23 2 trodnevna- beta X

purple0000
    04. Lipanj 2023. 14:02

Mrvica11

A da moguce onda i prehlada,. Ja sam danas super a ti? Evo tek sad pijem kavu i surfam po netu,nekako sam bas lijena nediljom, najradje bi cili dan ovako 🤣🤣

Evo dobro sam.Srećom,više ne boli bubreg.A da,nedjelja je dan kad se svi onako,malo ulijenimo.😀😉 Tako i treba biti.Ja ću sad cijelo popodne lijepo odmarati.🙂

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

darijam
    04. Lipanj 2023. 14:07

Ivančica06

Curke bit ce sve super vidjet cete… Odmarajte, uzivajte.. Ja cu i danas odmarati suprug mi je Krizmeni kum vani izvan Hr i to jucer kad sam imala f transfer a ja sama doma…. Tako se poklopilo.. Javite sve novosti.. Tanja i ti nam javi sutra❤️
    Znate li mozda sto s prehrane tice nakon transfera da li se bas mora paziti nekakve hrane.. Znate li ista o tome?

pozdrav, ja nakon transfera jela sam sve uobicajeno i uopce nisam pazila koliko i sto sam jela🤣 
    a sto se tice odmaranja jedino nisam nista tesko dizala ostalo sve isto.. svugdje bila i sve normalno radila sto se tice svakodnevnice. sretno💟

darijam
    04. Lipanj 2023. 14:08

pozitivno sam iznenadena dodem na forum vidim ono 40ta stranicaaaa rekoo wowww predobro!!😁🩵 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.