inseminacija kod prof. Šimunića/poliklinika ivf

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala 33
    03. Lipanj 2023. 16:59

Hvala vam svima na pidršci,predivne ste, pa nastojim ne mislit ali sta kazes Ivančice,psiha je jača 😏😏 Bit će pozitivno,mora jednom,držim fige da ti je uspilo i tako je i meni reka da nastavim normalno sve i ne mislit puno o tome ali,...to je najlakše reć, stvarno si dan zaokupiram,ali opet uđem pvdje vidit novosti i mislin često di god bila 🙄🙄

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

purple0000
    03. Lipanj 2023. 17:27

Mrvica11

purple0000

Mrvica11

Pozdrav cure,di ste, danas kako ste? Meni se cini da lagano osjecam dolazak menstruacije,inace znam taj osjecaj imat kad mi treba doc,obicno mi tjedan dana unaprijed se javlja blago u stomaku taj osjecaj i sinoc sam ga osjetila. Iako otpocetka,kako sam vec pisala,nemam ocekivanja od inseminacije isto sam se opet nadala da sam mozda bas ja ta kojoj ce upalit,ali iskreno potonule su mi ladje sinoc kad sam osjetila da bi menga mogla uskoro. Inace mi zna bit napetost u grudima za dolazak menge,ali evo ovaj put nije,vjerojatno zbog Utrogestana koje uzimam 3x1 dnevno,. Eto toliko da vam javim, test cu svakako napravit u srijedu, dotad cu se valjda pomirit s realnosti,al sta je tu je 🙂

Pozdrav draga mrvice!🥰 A daaaaj,nemoj tako…Moraš se nadati dok ne uradiš test ili betu.Nada umire posljednja.❤ Jaaako dobro znam taj osjećaj,jer i ja sam tako osjećala kad se približavala vještica.I kad sam jutro prije vađenja bete ugledala prištić na bradi,rekla sam suprugu:gotovo je,to je to,vještica je na vidiku.Prištić mi je samo potvrdio da oni bolovi i grčevi nisu boli zbog trudnoće,već zbog vještice.😡😡 A i beta je to pokazala.🥺 Tako mi je bilo i drugi put.Bolovi,grčevi,prištić i na kraju rospija.A kad bi tebi trebala doći rospija?

A da pristic mi samo moze dodatno potvrdit,tako i meni bude😏 Tako mi je i muz rekao da sacekam do testa pa da vidimo onda,samo toliko puta sam se razocarala da jednostavno vise znam svoj organizam i dolazak 👹 mi itekako bude naglasen i ranije,. Pa eto malim dijelom se nadam a s drugim vec se nekako mirim sa stvarnoscu,mi zene najbolje znamo kako boli taj osjecaj ,sto ga prije prihvatim lakse ce mi bit kad se uvjerim,valjda 😒 Zelena meni su ti savjetovali za sve unutrasnjosti zenskog organizma,sto pospjesuje u zacecu caj od vrkute i caj od stolisnika. Meni je pomogao sta se tice nekih nalaza,cak mi je i doktor sam rekao koliko su se pojedine stvari poboljsale pa sad jeli do njih ili nije,ne znam ali pila sam, raspitaj se ako bi ti bili dobri za tvoju dijagnozu 🙂🙂

Ja te u potpunosti razumijem,jer tako je i meni bilo.Ali mrviceeeee,jučer si mi bila tako pozitivna,a danas ovo.☹️ I ja sam imala sve simptome vještice,ali ipak sam se nadala sve do trena dok mi nisu rekli da je beta nula.I zato,samo pozitiva!❤ Ja sam prestala osluškivati svoje tijelo,više me brine ovaj desni bubreg koji me boli cijeli dan,pa neznam otkud sad to.🥺🤔

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

purple0000
    03. Lipanj 2023. 17:30

Ivančica06

Mrvice znam da je tesko ne opterećivati se i da nemozes _nasa psiha je jača, Al ne gubi nadu i budi pozitivna…mi ti jos uvije druzimo fige i. Iz ce + vidjet ces❤️❤️… Evo i ja sam danas bila u poliklinici dr. Maričić obavio transfer(ne znam koji je bolji dr. Grbavca ili Maricic - ona su izvrsna. Embriolog mi je objasnio kakvi su moji trodnevni i da ne gubim nadu… Jedan jako dobar a drugi vrlo dobar i oba smo i vratili. Sad ostala 3 cekamo do Ponedjeljka hoce li u blastice i na zamrzavanje.. Nada postoji.
    I rekao je da se vratim normalnom zivotu da se ne opterecivam s tim previse jedini tako je lakse… Kave, drustvo, posao ako nije tetak.. ❤️❤️❤️🙏🙏🙏
    Zelena mozda smo se i srele danas :D drzi fige za aspiraciju… Samo pozitivno.. A do poslije toga samo vitamina sto vise u sebe….

Držim figeeee!Bit će sve super,vidjet ćeš!🥰🙏🙏❤

👩 33 sve ok
    Poliklinika IVF

21.07.- aspiracija

• Ivančica06
    03. Lipanj 2023. 18:10

purple0000

Ivančica06

Mrvice znam da je tesko ne opterećivati se i da nemozes _nasa psiha je jača, Al ne gubi nadu i budi pozitivna…mi ti jos uvije druzimo fige i. Iz ce + vidjet ces❤️❤️… Evo i ja sam danas bila u poliklinici dr. Maričić obavio transfer(ne znam koji je bolji dr. Grbavca ili Maricic - ona su izvrsna. Embriolog mi je objasnio kakvi su moji trodnevni i da ne gubim nadu… Jedan jako dobar a drugi vrlo dobar i oba smo i vratili. Sad ostala 3 cekamo do Ponedjeljka hoce li u blastice i na zamrzavanje.. Nada postoji.
    I rekao je da se vratim normalnom zivotu da se ne opterecivam s tim previse jedini tako je lakse… Kave, drustvo, posao ako nije tetak.. ❤️❤️❤️🙏🙏🙏
    Zelena mozda smo se i srele danas :D drzi fige za aspiraciju… Samo pozitivno.. A do poslije toga samo vitamina sto vise u sebe….

Purplee kakva je situacija kod tebe?? 

👩 33, sve ok, Amh 16,9
    🙎 33 oligoteratoozospermia, 5 god pokusavanja i vadenja nalaza.
    1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
    6/23 2 trodnevna- beta X

purple0000
    03. Lipanj 2023. 18:43

Ivančica06

purple0000

Ivančica06

Purplee kakva je situacija kod tebe??

Prošle subote sam bila na trećoj inseminaciji i sad čekamo betu.Iskreno,uopće se ne nadam,nego samo jedva čekam da izvadim tu betu,pa da krenemo sa pripremama za IVF,jer ja sam mislima već u IVF-u.🙈 Ja sam kod profesora Šimunića i stvarno imam sve pohvale!❤

👩 33 sve ok
    Poliklinika IVF

21.07.- aspiracija

Mala 33
    03. Lipanj 2023. 19:48

Ma znas kako, na trenutke sam stvarno super,a na trenutke me bas spoji,sta je najgore od svega nisam uopce imala ocekivanja od ovog ali nadala sam se potajno,. A sta je tu je, isla sam danas na more,otplivala 3,4km i izbacila iz sebe te negativne misli,iskreno ko nova sam 🥰🥰  Kako se ti osjecas danas?

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Ivančica06
    03. Lipanj 2023. 19:58

Bit ce kod vas dve tave super vidjet cete... ❤️❤️... A i profesor mi djeluje super da... Tako da i da ne bude sljedeći ciklus kod takvog xovijela je sigurno to.... 
    Mrvice nije kod tebe jos izgubljeno....? Sta ako je to to 😁

👩 33, sve ok, Amh 16,9
    🙎 33 oligoteratoozospermia, 5 god pokusavanja i vadenja nalaza.
    1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
    6/23 2 trodnevna- beta X

purple0000
    03. Lipanj 2023. 20:44

Mrvica11

Ma znas kako, na trenutke sam stvarno super,a na trenutke me bas spoji,sta je najgore od svega nisam uopce imala ocekivanja od ovog ali nadala sam se potajno,. A sta je tu je, isla sam danas na more,otplivala 3,4km i izbacila iz sebe te negativne misli,iskreno ko nova sam 🥰🥰 Kako se ti osjecas danas?

Jooooj,ti si barem plivala u moru.🏊‍♀️🙂 I ja bih se najradije bućkala negdje u bazenima,ali bojim se da ne pokupim nekakvu bakteriju,to je nešto što mi sad najmanje treba.Daaaaa,tako sam se i ja u prva dva postupka onako potajno nadala,ali sad u ovom zadnjem više ne.Mene danas cijeli dan boli desni bubreg,neznam otkud sad to.☹️🤔

👩 33 sve ok
    Poliklinika IVF

21.07.- aspiracija

purple0000
    03. Lipanj 2023. 20:50

Ivančica06

Bit ce kod vas dve tave super vidjet cete… ❤️❤️… A i profesor mi djeluje super da… Tako da i da ne bude sljedeći ciklus kod takvog xovijela je sigurno to….
    Mrvice nije kod tebe jos izgubljeno….? Sta ako je to to 😁

I kod tebe će sigurno sve biti u najboljem redu!🤞💪 Jer i doktor Maričić i doktor Grbavac su isto krasni.🙂 Meni je prvu inseminaciju radio doktor Grbavac,jer profesor je bio na simpoziju i baš mi je bio simpa.Još mi je onako u šali rekao:priznajte da ste čačkali po forumima.😉😂 A ja rekoh:pa malo jesam.😂😂 A profesor je stvarno velik čovjek!❤ Smiren,blag,govori mi zlato,svaki put je govorio suprugu i meni nek pazimo na sebe i još puno toga...To je ono što najviše znači u takvim trenucima i situacijama.❤

👩 33 sve ok
    Poliklinika IVF

21.07.- aspiracija

Mala 33
    03. Lipanj 2023. 21:04

Ivančice ma neznam baš, iman nekako osjećaj da će 👹 prije doć al eto,više sreće drugi put 🤷‍♀️🤷‍♀️ Ajoj Purpleoo bubrizi jeli moguce povezano sa lijekovima koje uzimas ili si uzimala? 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.