Ivančice moja ista stvar,tako me vrti u stomaku,pritisak,cekam svaki tren da procurim,.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Mrvica11 i Ivančica06 hvala vam na lijepim riječima ❤️ trudim se biti pozitivna i vrijeme stvarno brzo ide 😊. Doza straha će biti prisutna zauvijek, to se valjda javljaju ti majčinski osjećaji. Jedva čekam da mi se sve pridružite ❤️❤️❤️.
Draga Delce dobrodošla! I još brže došla do svog cilja. Ovdje su curke top podrška i slobodno piši što god ti bude na duši. 😊 Eto, ta nesretna inseminacija rijetko uspije, ali vidim da imaš svoj cilj i preko svega ćeš do njega kao sve lavice ovdje. Sretnoo ❤️🤞
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Pozdrav svima :)
Nakon jako dugo citanja ovog foruma i slicnih tema, odlucih da vam se pridruzim i tako prekratim ovaj period iscekivanja. Sutra imamo nasu drugu inseminaciju, prethodnog mjeseca smo isto pokusali i nazalost bezuspjesno.
Mm i ja pokusavamo od 01/22. god, kod mene se cini sve ok (hormoni ok, jajovodi prohodni, bez cisti) a mm je imao OAT. Zatim za 3 mjeseca je nalaz popravio do astenozospermije. Medjutim prosli mjesec na inseminaciji je opet nalaz bio malo losiji.
Nemam neka velika ocekivanja od inseminacije obzirom na dijagnozu mog muza, ali eto. Svakako ako ne uspije, ne bismo vise pokusavali sa inseminacijama nego bi probali ivf u nekom od narednih mjeseci.
Svima vam zelim jako puno srece i da nam se ostvari nasa dugo iscekivana zelja 🌺
Draga dobro dosla, s obzirom da nemate nekakvih prepreka budi pozitivna i bit ce sigurno, mozda je bas ovaj mjesec dobitan😘🥰❤️... Vidi nasu dragu Artig _sigurno ce biti i javi novosti.. Sve smo jedna drugoj podrska..❤️🥰
👩 33, sve ok, Amh 16,9
🙎 33 oligoteratoozospermia, 5 god pokusavanja i vadenja nalaza.
1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
6/23 2 trodnevna- beta X
S stalno imam simptome vjestice, ili ce ona doci kroz koji dan ili ce daj Boze dogoditi se cudo.. Stalno imam takav pritisak dolaska..
Ajde javi nam kako je proslo.. I sta kaze doktor..
Mrvice ima li novosti kod tebe... ❤️😘❤️
👩 33, sve ok, Amh 16,9
1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
6/23 2 trodnevna- beta X
Hvala vam puno na lijepim rijecima. Da,Artignam je svima pozitivan primjer, drago mi je da je nekom na ovaj nacin uspjelo. Evo upravo sam posla, muz je bio prije mene i dao uzorak, nadam se da je moja folikulica jos tu 😊
Ivancice, vidim gore da si pisala da imas simptome vjestice. Nadam se da su simptomi neceg drugog, kakva je danas situacija?
Pozdrav!Dobro nam došla!🙂 Sretno danas!🤞🤞🙏 Javi kako je prošlo.😘
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Pozdrav svima :)
Nakon jako dugo citanja ovog foruma i slicnih tema, odlucih da vam se pridruzim i tako prekratim ovaj period iscekivanja. Sutra imamo nasu drugu inseminaciju, prethodnog mjeseca smo isto pokusali i nazalost bezuspjesno.
Mm i ja pokusavamo od 01/22. god, kod mene se cini sve ok (hormoni ok, jajovodi prohodni, bez cisti) a mm je imao OAT. Zatim za 3 mjeseca je nalaz popravio do astenozospermije. Medjutim prosli mjesec na inseminaciji je opet nalaz bio malo losiji.
Nemam neka velika ocekivanja od inseminacije obzirom na dijagnozu mog muza, ali eto. Svakako ako ne uspije, ne bismo vise pokusavali sa inseminacijama nego bi probali ivf u nekom od narednih mjeseci.
Svima vam zelim jako puno srece i da nam se ostvari nasa dugo iscekivana zelja 🌺
Dobrodosla i sretno, javi kako je proslo. 😍😍
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
S stalno imam simptome vjestice, ili ce ona doci kroz koji dan ili ce daj Boze dogoditi se cudo.. Stalno imam takav pritisak dolaska..
Ajde javi nam kako je proslo.. I sta kaze doktor..
Mrvice ima li novosti kod tebe… ❤️😘❤️
Ista stvar, pritisak da ce doci a nikako ne dolazi, bila sam uvjerena da ce doci tokom noci ali jutros se budim i nista,imam iscjedke prozirne ili bijelkaste boje. Jucer mi je bio takav pritisak da ce doci ali eto ocito se igra s menon.Kako se ti drzis,kad trebas radit test?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Purpleoo kako si ti?
Mrvice ja trebam dobiti tek sljedeći tjedan oko cetvrtak, srijede... A ti? Znaci i tebi jos uvijek pritisak,
Meni je isto bas ogromno, Tanja kako je kod tebe?
👩 33, sve ok, Amh 16,9
6/23 2 trodnevna- beta X
Purpleoo kako si ti?
Mrvice ja trebam dobiti tek sljedeći tjedan oko cetvrtak, srijede… A ti? Znaci i tebi jos uvijek pritisak,
Ivančice,i meni je isto jaki pritisak dolje,kao da će mi svakog trena krenuti vještica.Jučer mi je bilo koma.A morala bih dobiti u nedjelju.Sutra vadim tu nesretnu betu.😔🥺
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Purpleoo kako si ti?
Mrvice ja trebam dobiti tek sljedeći tjedan oko cetvrtak, srijede… A ti? Znaci i tebi jos uvijek pritisak,
Ivančice,i meni je isto jaki pritisak dolje,kao da će mi svakog trena krenuti vještica.Jučer mi je bilo koma.A morala bih dobiti u nedjelju.Sutra vadim tu nesretnu betu.😔🥺
Joj draga moja zelim ti svu srecu Svijeta i da nam javis novosti, uz tebe smo❤️😘🥰🙏.
Jel dugo imas pritisak..
Ja sam betu dogovorila za cetvrtak ako mi ne dode ta vjestica prije :(
👩 33, sve ok, Amh 16,9
6/23 2 trodnevna- beta X
Sortiraj odgovore
Najstariji