Ponekad je tesko pozitivno razmisljati..unazad 2 godine pokusavanja i govorenja od privatnika i sad u bolnici bas svi govore sve je u redu a nista se ne dogada, to je ono sto meni nikako nejde u glavu..
Ja se nadam da ce ovo biti 3 sreca! Drzim velike fige da sve bude u redu
Da,ni meni nije jasno kad govore da je sve u redu,a ništa se ne dešava.Moja frendica je prošla četiri neuspješne inseminacije,nakon toga završila na IVF-u koji je uspio od prve.Trudnoća i porod prošli super,pa par mjeseci nakon poroda ostala prirodno trudna.Sad ima dva prekrasna dečkića.Znam jako puno slučajeva da nakon MPO druga trudnoća dođe prirodno.Ali dug je to i iscrpjujuć put do toga...😔🥺
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Njagore dok kazu ma moras se opustit lako je reci onima koji nemaju sa tim problema.. kazem, sad u bolnici dok sam hodala na folikolumetrije nagledala sam se svacega, i sve si mislim ako su one uspjele koje imaju "problem" pa valjda cu uskoro i ja, glavu gore nema predaje
na kraju krajeva zato i postoji ovaj forum da dijelimo iskustva, uspone i padove
Ja sam evo imala kolegicu koja je isla prvi puta na IVF ostala je odmah trudna, i drugi puta ma nedugo nakon sto je rodila ostala je prirodno.. ima jaaako puno slucajeva takvih
a znam i da AIH nekome ne uspije iz 1 pa uspije 2 put.. sve je od zene do zene nazalost....
Njagore dok kazu ma moras se opustitlako je reci onima koji nemaju sa tim problema.. kazem, sad u bolnici dok sam hodala na folikolumetrije nagledala sam se svacega, i sve si mislim ako su one uspjele koje imaju "problem" pa valjda cu uskoro i ja, glavu gore nema predaje
na kraju krajeva zato i postoji ovaj forum da dijelimo iskustva, uspone i padove
Daaaa,najgore je dok kažu da se treba opustiti i malo popiti.Da,baš,čaša vina rješava sve.😂 Užassss...Bome,žene imaju svakakvih problema,pa se bore i uspiju.❤ Ja sam dan prije prve inseminacije tražila na forumu neku aktivnu stranicu da čujem riječ utjehe i ohrabrenja i tako naišla na ovu i tu i ostala.🙂 Naravno da nema predaje!💪💪 U kojoj si ti bolnici,ako slobodno pitam?
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Lijepi pozdrav drage moje lavice…
Ja imam jedno pitanje, mozda da podijelite svoje iskustvo..
Gdje god i kuda god sam isla guglat i gledat nigdje nista nema za IUI
Moja prica je sljedeca… ja i suprug smo nedavno (26.5) odradili prvu IUI (nadam se uspjesnu)
7 dana poslije postupka krenuli su mi lagani grcevi kao da cu svakog casa dobiti vjesticu i to je trajalo nekih dva dana nakon toga je stalo i sada su krenule boljeti grudi sa strane… od th su mi dali samo 2x1 duphastone i naravno paziti na sebe i vaditi beticu za 14 dana…
znam da je postotak jako i izrazito mali za uspjeh IUI ali eto, sto se kaze nada umire zadnja… :) :) :)
Pozdrav!🙂 Evo,ja u subotu bila već treći put na inseminaciji…😔 Prvi put sam malo krvarila nakon postupka i sve do bete svaki dan imala grčeve za poludjeti.Drugi put me ništa nije boljelo ni probadalo,kao da nisam nigdje ni bila.A sad treći put osjećam grčeve i probadanja,ali ne svaki dan.Eto,svaki put mi je bilo različito,a isti postupak.🤔
Ja evo na sami dan postupka isto krvarila ali i nakon uzimanja PAPA testa krvarim ( ocito sam osjetljiva ) nakon toga sve je bilo normalno… i sad 7 i 8 dan poslije toga poceli grcevi manjeg inteziteta kao da cu dobiti, nekako nisam pesimista ali obzirom na nizak postotak uspjesnosti i to prvi puta mislim se da ce moja vjestica meni doletjeti kao i svaki mjesec na vrijeme.. inace s nama oboma je sve u redu, njemu varira spermiogram ali ovaj put biologica je rekla da je super..
S time moram se nadovezati da nisam nikakvu terapiju koristila, osim naravno ovitrelle injekciju prije postupka..
3 puta? svaka Vam cast! <3
Jeste dobili za spermiogram koliko % je bio a na koliko je obradjen? Jer meni je na nalazu prikazano u postotcima,ili ja to ne znam dobro iscitat 🙈🙈
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Njagore dok kazu ma moras se opustitlako je reci onima koji nemaju sa tim problema.. kazem, sad u bolnici dok sam hodala na folikolumetrije nagledala sam se svacega, i sve si mislim ako su one uspjele koje imaju "problem" pa valjda cu uskoro i ja, glavu gore nema predaje
Daaaa,najgore je dok kažu da se treba opustiti i malo popiti.Da,baš,čaša vina rješava sve.😂 Užassss…Bome,žene imaju svakakvih problema,pa se bore i uspiju.❤ Ja sam dan prije prve inseminacije tražila na forumu neku aktivnu stranicu da čujem riječ utjehe i ohrabrenja i tako naišla na ovu i tu i ostala.🙂 Naravno da nema predaje!💪💪 U kojoj si ti bolnici,ako slobodno pitam?
Vinogradska.. i zaista sam dosla na red jako brzo, i ono najbitnije, sestre i doktori su zaista okej i nisu otresiti kao sto znaju biti u pojedinim bolnicama..
Lijepi pozdrav drage moje lavice…
Ja imam jedno pitanje, mozda da podijelite svoje iskustvo..
Gdje god i kuda god sam isla guglat i gledat nigdje nista nema za IUI
Moja prica je sljedeca… ja i suprug smo nedavno (26.5) odradili prvu IUI (nadam se uspjesnu)
7 dana poslije postupka krenuli su mi lagani grcevi kao da cu svakog casa dobiti vjesticu i to je trajalo nekih dva dana nakon toga je stalo i sada su krenule boljeti grudi sa strane… od th su mi dali samo 2x1 duphastone i naravno paziti na sebe i vaditi beticu za 14 dana…
znam da je postotak jako i izrazito mali za uspjeh IUI ali eto, sto se kaze nada umire zadnja… :) :) :)
Pozdrav!🙂 Evo,ja u subotu bila već treći put na inseminaciji…😔 Prvi put sam malo krvarila nakon postupka i sve do bete svaki dan imala grčeve za poludjeti.Drugi put me ništa nije boljelo ni probadalo,kao da nisam nigdje ni bila.A sad treći put osjećam grčeve i probadanja,ali ne svaki dan.Eto,svaki put mi je bilo različito,a isti postupak.🤔
Ja evo na sami dan postupka isto krvarila ali i nakon uzimanja PAPA testa krvarim ( ocito sam osjetljiva ) nakon toga sve je bilo normalno… i sad 7 i 8 dan poslije toga poceli grcevi manjeg inteziteta kao da cu dobiti, nekako nisam pesimista ali obzirom na nizak postotak uspjesnosti i to prvi puta mislim se da ce moja vjestica meni doletjeti kao i svaki mjesec na vrijeme.. inace s nama oboma je sve u redu, njemu varira spermiogram ali ovaj put biologica je rekla da je super..
S time moram se nadovezati da nisam nikakvu terapiju koristila, osim naravno ovitrelle injekciju prije postupka..
3 puta? svaka Vam cast! &lt;3
Jeste dobili za spermiogram koliko % je bio a na koliko je obradjen? Jer meni je na nalazu prikazano u postotcima,ili ja to ne znam dobro iscitat 🙈🙈
Mi smo dobili samo dijagnozu spremiograma, i to mi je bilo preveliko veselje posto imamo odstranjen jedan testis radi karcinoma i zato nam varira spermiogram :/
Drage moje, ja sam tu uljez, ali pratim vas, čitam, pokušavam hrabriti. Nadam se da ne smetam 🤣. I ja sam bila spremna na ružni scenarij, ali eto, sreća nas je pomazila.
Ovo opusti se i uživaj je za udarit nekog u glavu. Mi smo 3 godine pokušavali pa valjda nismo bili niti blizu. Mi smo barem znali za moj problem policističnih i kasnije taj povišeni prolaktin. Ova činjenica da nema problema je vjerojatno puno gora nego da znaš da nešto ne štima. U svakom slučaju, htjela sam vam reći da ne dopustite da i jedan parametar nalaza koji imalo odskače ostane samo tako. Meni je endokrinologica ignorirala povišen prolaktin jer mu nije našla uzrok. Ginekolog je odmah rekao da se to mora rušiti. Štitnjača imalo izvan nekih okvira za začeće također smeta. Smrdane smo i apsolutno sve je kod nas povezano jedno s drugim i zbilja je bitno da doktori to dobro povežu. Držite se lavice 🩷
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Drage moje, ja sam tu uljez, ali pratim vas, čitam, pokušavam hrabriti. Nadam se da ne smetam 🤣. I ja sam bila spremna na ružni scenarij, ali eto, sreća nas je pomazila.
Ovo opusti se i uživaj je za udarit nekog u glavu. Mi smo 3 godine pokušavali pa valjda nismo bili niti blizu. Mi smo barem znali za moj problem policističnih i kasnije taj povišeni prolaktin. Ova činjenica da nema problema je vjerojatno puno gora nego da znaš da nešto ne štima. U svakom slučaju, htjela sam vam reći da ne dopustite da i jedan parametar nalaza koji imalo odskače ostane samo tako. Meni je endokrinologica ignorirala povišen prolaktin jer mu nije našla uzrok. Ginekolog je odmah rekao da se to mora rušiti. Štitnjača imalo izvan nekih okvira za začeće također smeta. Smrdane smo i apsolutno sve je kod nas povezano jedno s drugim i zbilja je bitno da doktori to dobro povežu. Držite se lavice 🩷
Artig naravno da ne smetas, ti nam ulivas nadu sa svojim uspjehom 🥰🥰🥰
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Konacno jedna koju sam uvidjela iz starih objava da je uspjela AIH, cestitam! <3
Ja mislim da ovdje nema uljeza, kako god da okrenemo svi smo ovdje lavice koje pokusavaju i koje su dosle do svojih mrvica neko mozda malo laksim putem neko mozda malo tezim ali smatram da smo ovdje tu jedna za drugu i onda kad je ishod pozitivan i negativan
Sortiraj odgovore
Najstariji