pozitivno sam iznenadena dodem na forum vidim ono 40ta stranicaaaa rekoo wowww predobro!!😁🩵
Baš sam jucer mislila na tebe 💜 i mislila sam si,ništa se ne javljaš...Jesi dobro?A daaaa,sve više i više nas je tu.❤ Bilo bi ljepše da uopće nismo tu,ali šta možemo.Barem se sad međusobno tješimo i hrabrimo.😉💪🤞💜
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
pozitivno sam iznenadena dodem na forum vidim ono 40ta stranicaaaa rekoo wowww predobro!!😁🩵
Baš sam jucer mislila na tebe 💜 i mislila sam si,ništa se ne javljaš…Jesi dobro?A daaaa,sve više i više nas je tu.❤ Bilo bi ljepše da uopće nismo tu,ali šta možemo.Barem se sad međusobno tješimo i hrabrimo.😉💪🤞💜
ej draga mojaaa! ma jesam povremeno pogledam al pokusavam skrenuti paznju s toga svega i da mi vrijeme prije prođe dok ne dode prvi pregled 🥹 dani idu tako sporo komaa..
inace sam super ko da nista nije..
ti si dobro? ima kakvih simptoma mozda?🫣😍🩵🩵
Tanja javi kako prosao transfer? 🥰
👩 33, sve ok, Amh 16,9
🙎 33 oligoteratoozospermia, 5 god pokusavanja i vadenja nalaza.
1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
6/23 2 trodnevna- beta X
Pozdrav cure, kako ste, ima li kakvih novosti? Tanja kako je prošlo jutros?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Baš sam jucer mislila na tebe 💜 i mislila sam si,ništa se ne javljaš…Jesi dobro?A daaaa,sve više i više nas je tu.❤ Bilo bi ljepše da uopće nismo tu,ali šta možemo.Barem se sad međusobno tješimo i hrabrimo.😉💪🤞💜
ej draga mojaaa! ma jesam povremeno pogledam al pokusavam skrenuti paznju s toga svega i da mi vrijeme prije prođe dok ne dode prvi pregled 🥹 dani idu tako sporo komaa..
inace sam super ko da nista nije..
ti si dobro? ima kakvih simptoma mozda?🫣😍🩵🩵
Da,dobro sam.Ah,ništa od simptoma...😔🥺 Da,bolje da sad malo skreneš pažnju sa toga i da lijepo smirena ideš na prvi pregled.Bit će sve u najboljem redu,vidjet ćeš!❤ Tvojoj mrvici je lijepo kod tebe i više te ne pušta.😇👶❤
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Pozdrav, update
1 su mi vratili
2 odvojeno zamrznuli ,proslo super nekako sam ocekivala vise, ali i ovo je top sa obzirom na ranije. Bitna je ona 1 ali vrijedna .🤞❤️🙏
Darijam jedva cekamo da nam javi ❤️🥰, Mrvice kako se ti osjecas?
Meni danas drugi dan od transfera, onako na trenutke mi se manta... Vjerovatno dok mi se organizam ne privikne na sve to... Osim toga ja inace ne jedem puno a sad bi stalno nesto jela...
👩 33, sve ok, Amh 16,9
1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
6/23 2 trodnevna- beta X
Meni danas drugi dan od transfera, onako na trenutke mi se manta… Vjerovatno dok mi se organizam ne privikne na sve to… Osim toga ja inace ne jedem puno a sad bi stalno nesto jela…
Tanja to je super, barem imas dvije rezerve... 1 od njih je sigurno tvoja mozda cak i ova.... I je sigurno ❤️🥰.. Sta kaze doktor jesu li dobre...
👩 33, sve ok, Amh 16,9
6/23 2 trodnevna- beta X
Meni danas drugi dan od transfera, onako na trenutke mi se manta… Vjerovatno dok mi se organizam ne privikne na sve to… Osim toga ja inace ne jedem puno a sad bi stalno nesto jela…
Tanja to je super, barem imas dvije rezerve… 1 od njih je sigurno tvoja mozda cak i ova…. I je sigurno ❤️🥰.. Sta kaze doktor jesu li dobre…
Ova koju su mi vratili je najbolja , kazu da bolja nemoze bit 😊 druga je mrvicu losija ali isto top. A druge 2 su bile malo losije pa su rekli da ce popodne odluciti, pa su me oko 3 zvali fa kazu da se 1 izborila i nju su zaledili , a 1 otpala.
Tako da sam zadovoljnja ova plus 2 🔝🙏
Ivančice 🙋♀️, ja se osjecan super, nikakve simptome neman, ka da na AIH nisam ni bila 🤣 Ma iskreno vec sam se pomirila da nije uspila, al sta se moze, idemo dalje, nema odustajanja i nema tugovanja, samo pozitivno i bit ce sve dobro.😃😃 Znan da ce 👼👼 doc kad tad, ali treba strpljenja 🥰🥰🥰 Tanja drago mi je da je dobro proslo jutros,bila si mi bas pala napamet, bila sam na poslu,pogledam na sat i bilo je 9 i 5 i samo sam stisnula fige i u sebi rekla "Sretno Tanja" 💞💞
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Sortiraj odgovore
Najstariji