Drage moje, ja sam tu uljez, ali pratim vas, čitam, pokušavam hrabriti. Nadam se da ne smetam 🤣. I ja sam bila spremna na ružni scenarij, ali eto, sreća nas je pomazila.
Ovo opusti se i uživaj je za udarit nekog u glavu. Mi smo 3 godine pokušavali pa valjda nismo bili niti blizu. Mi smo barem znali za moj problem policističnih i kasnije taj povišeni prolaktin. Ova činjenica da nema problema je vjerojatno puno gora nego da znaš da nešto ne štima. U svakom slučaju, htjela sam vam reći da ne dopustite da i jedan parametar nalaza koji imalo odskače ostane samo tako. Meni je endokrinologica ignorirala povišen prolaktin jer mu nije našla uzrok. Ginekolog je odmah rekao da se to mora rušiti. Štitnjača imalo izvan nekih okvira za začeće također smeta. Smrdane smo i apsolutno sve je kod nas povezano jedno s drugim i zbilja je bitno da doktori to dobro povežu. Držite se lavice 🩷
Artig naravno da ne smetas, ti nam ulivas nadu sa svojim uspjehom 🥰🥰🥰
Slazem se sa mrvicom.. Ulijevaš nam nadu i pozitive ❤️😘🥰
👩 33, sve ok, Amh 16,9
🙎 33 oligoteratoozospermia, 5 god pokusavanja i vadenja nalaza.
1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
6/23 2 trodnevna- beta X
Drage moje, ja sam tu uljez, ali pratim vas, čitam, pokušavam hrabriti. Nadam se da ne smetam 🤣. I ja sam bila spremna na ružni scenarij, ali eto, sreća nas je pomazila.
Ovo opusti se i uživaj je za udarit nekog u glavu. Mi smo 3 godine pokušavali pa valjda nismo bili niti blizu. Mi smo barem znali za moj problem policističnih i kasnije taj povišeni prolaktin. Ova činjenica da nema problema je vjerojatno puno gora nego da znaš da nešto ne štima. U svakom slučaju, htjela sam vam reći da ne dopustite da i jedan parametar nalaza koji imalo odskače ostane samo tako. Meni je endokrinologica ignorirala povišen prolaktin jer mu nije našla uzrok. Ginekolog je odmah rekao da se to mora rušiti. Štitnjača imalo izvan nekih okvira za začeće također smeta. Smrdane smo i apsolutno sve je kod nas povezano jedno s drugim i zbilja je bitno da doktori to dobro povežu. Držite se lavice 🩷
Draga,znaš da ne smetaš!Nas dvije se čitamo još od moje prve inseminacije.💜 Ti si me baš dignula kad sam već dva puta doslovno potonula nakon negativnih beta.💜 Pročitala sam da imaš bakteriju.Joj...Ali uz antibiotik ćeš je se riještiti.I moj suprug je imao istu tu bakteriju na samom početku kad smo prikupljali nalaze koji su nam bili potrebni,ali hvala Bogu,riješili smo je uz jednu turu antibiotika.Ja je srećom nisam imala,ali sam imala neku drugu i to sam taman "pala" na zadnjem nalazu brisa koji mi je još nedostajao.Ali isto sam je riješila jer me ne bi pustili u postupak da nisam.I ti si isto lavica i baš mi je drago da si ostala sa nama.💜 Grliiiiiimmmmm🫂
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Ma kraljice ste sve i ispratit ću vas redom na druge teme 🩷👶. Drago mi je da se ova tema digla i da se proširio broj lavica koje se bodre. 😊
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Draga,znaš da ne smetaš!Nas dvije se čitamo još od moje prve inseminacije.💜 Ti si me baš dignula kad sam već dva puta doslovno potonula nakon negativnih beta.💜 Pročitala sam da imaš bakteriju.Joj…Ali uz antibiotik ćeš je se riještiti.I moj suprug je imao istu tu bakteriju na samom početku kad smo prikupljali nalaze koji su nam bili potrebni,ali hvala Bogu,riješili smo je uz jednu turu antibiotika.Ja je srećom nisam imala,ali sam imala neku drugu i to sam taman "pala" na zadnjem nalazu brisa koji mi je još nedostajao.Ali isto sam je riješila jer me ne bi pustili u postupak da nisam.I ti si isto lavica i baš mi je drago da si ostala sa nama.💜 Grliiiiiimmmmm🫂
❤️❤️❤️ nisam neki emotivac, ali s vama sve proživljavam i čekam nestrpljivo sve vaše rezultate! Ma bakterija će past kad-tad, dobili smo oboje antibiotik. Bitno da ovo čudo dobro napreduje. 😊
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Njagore dok kazu ma moras se opustitlako je reci onima koji nemaju sa tim problema.. kazem, sad u bolnici dok sam hodala na folikolumetrije nagledala sam se svacega, i sve si mislim ako su one uspjele koje imaju "problem" pa valjda cu uskoro i ja, glavu gore nema predaje
na kraju krajeva zato i postoji ovaj forum da dijelimo iskustva, uspone i padove
Daaaa,najgore je dok kažu da se treba opustiti i malo popiti.Da,baš,čaša vina rješava sve.😂 Užassss…Bome,žene imaju svakakvih problema,pa se bore i uspiju.❤ Ja sam dan prije prve inseminacije tražila na forumu neku aktivnu stranicu da čujem riječ utjehe i ohrabrenja i tako naišla na ovu i tu i ostala.🙂 Naravno da nema predaje!💪💪 U kojoj si ti bolnici,ako slobodno pitam?
Vinogradska.. i zaista sam dosla na red jako brzo, i ono najbitnije, sestre i doktori su zaista okej i nisu otresiti kao sto znaju biti u pojedinim bolnicama..
Da,koliko sam čitala na drugim forumima,doktori i sestre znaju biti koma.Mislim,to baš nije nikako u redu,ionako nam je dosta teško,stresno i sve smo zbrčkane od tih silnih hormona i onda se još netko otresa na tebe.Ja zaista isto nemam tih problema,ja sam u poliklinici Ivf i svi su stvarno divni,ljubazni i smireni i stvarno mi to jako puno znači.💜
👩 33 sve ok
Poliklinika IVF
21.07.- aspiracija
Draga,znaš da ne smetaš!Nas dvije se čitamo još od moje prve inseminacije.💜 Ti si me baš dignula kad sam već dva puta doslovno potonula nakon negativnih beta.💜 Pročitala sam da imaš bakteriju.Joj…Ali uz antibiotik ćeš je se riještiti.I moj suprug je imao istu tu bakteriju na samom početku kad smo prikupljali nalaze koji su nam bili potrebni,ali hvala Bogu,riješili smo je uz jednu turu antibiotika.Ja je srećom nisam imala,ali sam imala neku drugu i to sam taman "pala" na zadnjem nalazu brisa koji mi je još nedostajao.Ali isto sam je riješila jer me ne bi pustili u postupak da nisam.I ti si isto lavica i baš mi je drago da si ostala sa nama.💜 Grliiiiiimmmmm🫂
❤️❤️❤️ nisam neki emotivac, ali s vama sve proživljavam i čekam nestrpljivo sve vaše rezultate! Ma bakterija će past kad-tad, dobili smo oboje antibiotik. Bitno da ovo čudo dobro napreduje. 😊
Daaaa,to je najbitnije.😇💜 A ova beštija kako je došla,tako će i otići.
👩 33 sve ok
Poliklinika IVF
21.07.- aspiracija
Ma kraljice ste sve i ispratit ću vas redom na druge teme 🩷👶. Drago mi je da se ova tema digla i da se proširio broj lavica koje se bodre. 😊
Daaaa,baš se u ovih nekoliko dana jako ova tema digla.I meni je to drago,jer drugačije je kad se možeš bodriti s nekim tko je to prošao ili to prolazi,nego kad kažeš nekome tko nije bio u svemu ovome(srećom),pa ni nezna kolika je to borba,psihička i fizička.Ali nema predajeeeeeee!💪 Naše bebolinači nas čekaju!😇💜
👩 33 sve ok
Poliklinika IVF
21.07.- aspiracija
Daaaa,baš se u ovih nekoliko dana jako ova tema digla.I meni je to drago,jer drugačije je kad se možeš bodriti s nekim tko je to prošao ili to prolazi,nego kad kažeš nekome tko nije bio u svemu ovome(srećom),pa ni nezna kolika je to borba,psihička i fizička.Ali nema predajeeeeeee!💪 Naše bebolinači nas čekaju!😇💜
Istina,najbolje te razumi onaj tko to i sam prolazi, samo zajedno smo jacee 💞💞💞 veselim se uspjehu svake bas zato sta znam koliko svakoj znaci pozitivan ishod 💖 Artig nemaj brige za bakteriju,kako je dosla tako ce i otic,beba ce nju izgurat s njenog teritorija 🤣🤣🤣
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Vecer i veliki pozdrav svima, do sad sam prolazila sve "sama" ali mi je bilo lakse kad sam citala vase postove.
Pa reko ajde da se malo olaksam.
2015 zeljena planirana trudnoca, uredna , uredan porod curka vec velika zavrsava 1 razred ❤️
Nakon sto je napunila 1g krenuli na drugo...
Duga prica i torture, ciljani odnosi ..trakice..pre mlada si kud zuris. . Navodno da sam prebolila upalu i imam polu prohodne jajovode (bila na propuhivanju). Muz 100/100
4 god smo bili u Rijeci ne propurucam nikome i nikad . Produzilo se radi covida...
Dosla u polikliniku ivf u Zg. Preporodila se. Sasvim drugi ljekovi i drugaciji pristup. Bez obzira na ishod takvu ljubaznost, suosjecanje i njeznost nisam nikad osjetila. Prekoporucam svima
U fazi sam cekanja u srijedu je bila punkcija. Od 17 js 12 se oplodilo i jos se mnoze😊 u Pon imam transfer.
Puno srece svima ❤️💪❤️
Vecer i veliki pozdrav svima, do sad sam prolazila sve "sama" ali mi je bilo lakse kad sam citala vase postove.
Pa reko ajde da se malo olaksam.
2015 zeljena planirana trudnoca, uredna , uredan porod curka vec velika zavrsava 1 razred ❤️
Nakon sto je napunila 1g krenuli na drugo…
Duga prica i torture, ciljani odnosi ..trakice..pre mlada si kud zuris. . Navodno da sam prebolila upalu i imam polu prohodne jajovode (bila na propuhivanju). Muz 100/100
4 god smo bili u Rijeci ne propurucam nikome i nikad . Produzilo se radi covida…
Dosla u polikliniku ivf u Zg. Preporodila se. Sasvim drugi ljekovi i drugaciji pristup. Bez obzira na ishod takvu ljubaznost, suosjecanje i njeznost nisam nikad osjetila. Prekoporucam svima
U fazi sam cekanja u srijedu je bila punkcija. Od 17 js 12 se oplodilo i jos se mnoze😊 u Pon imam transfer.
Puno srece svima ❤️💪❤️
Dobrodosla Tanja 😎 pa to je super od 17 da se oplodi 12,i jos se mnoze,svaka cast ide to vas, samo neka nastavi tako 😍😍😍 jako je vazno ljubazno osoblje u klinici,vidim hvale IVF, ja sam u Cita i takodjer mogu rec sve najbolje,ipak nama podrske treba u nasim borbama. Sretno ti i da tvoja princeza dobije sta prije bracu ili seku ❤❤❤❤❤ obavezno javljaj sve 😀
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Sortiraj odgovore
Najstariji