Jutro moze pitanjce , makar mi je ovo vec 3 transfer imam osjecaj svKi put nesto novo.
Dali je neka od vas imala? na dan transfera predvecar sam imala (krvavu zilicu) (izvinjavam se).
Makar citam da zna biti kap dva krvi ?
Hvala 😘🙏🤞🙈
Tanja ne brini sumnjam da je ista strasno, ja sam imala kap dva poslije transfera i to je to.. Bit ce ok vidjet ces…
Cure kakve simptome sve imate nakon transfera, evo meni 4 nakon nakon,
Nemam nista osim osjecaja da cu dobiti i bolnih cika i strah me!!
Ok , hvala, jer sam citala da to moze bit 👍
Danas 3 dan od transfera, ili 2 ako je prvi bio nulti ? 🤣🤯
Transfer je bio u Ponedjeljak (blasta)
Simptomi klasicni pms-ovski osim ogromnog trbuha, ali tako mi je bilo svaki put.
Posto ja imam curicu od 7.5g (sve prirodno) sa njom na dan ocekivane M. Sam otisla u ljekarnu po tablete za bolove jer kao sad ce svaki tren procurit bolilo me sve kao i svaku M. I ja u ljekarni uzmem tada tablete i te sekunde neki osjecaj dajte i test. I napravim taj dan nije ni stigla kasnit 🤣🤣 i pozitivan. To je 2 mjesec da se nismo pazili i eto nje 🥰
Tako da su simptomi isti 🤣
Cure ja danas radila test, 12 dan od inseminacije i negativan je. Zvala sam kliniku a oni mi kažu da ga ponovim za 2 dana ili da vadim betu. Tako da ne vjerujem ni da će za 2 dana pokazati drugačije, a čini mi se da i 👹 stiže, izbacio mi je i prištić kako mi obično bude prije dolaska 👹, ostalih simptoma ništa posebno nemam, malo me probada na momente u trbuhu, a npr grudi ništa koje mi inače luduju prije dolaska menge.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Cure ja danas radila test, 12 dan od inseminacije i negativan je. Zvala sam kliniku a oni mi kažu da ga ponovim za 2 dana ili da vadim betu. Tako da ne vjerujem ni da će za 2 dana pokazati drugačije, a čini mi se da i 👹 stiže, izbacio mi je i prištić kako mi obično bude prije dolaska 👹, ostalih simptoma ništa posebno nemam, malo me probada na momente u trbuhu, a npr grudi ništa koje mi inače luduju prije dolaska menge.
Mrvice jel ti to prvi postupak, nemora zznaciti, ako ne bude drugi put idi na ivf i bit ce 100 posto
👩 33, sve ok, Amh 16,9
🙎 33 oligoteratoozospermia, 5 god pokusavanja i vadenja nalaza.
1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
6/23 2 trodnevna- beta X
Mrvice jel ti to prvi postupak, nemora zznaciti, ako ne bude drugi put idi na ivf i bit ce 100 posto
Je, prvi postupak
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Baš mi je žao :( koji test si radila? Vjerujem da bi trebao pokazati, ali svakako ponovi za 2 dana. Neke žene jednostavno imaju manju betu pa treba veća koncentracija da se vidi 🤞
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Clear, onaj 6 dana prije menge sta pokazuje, a svakako iman osjecaj da cu procuriti svaki tren. Ma nema ocajavanja ni tugovanja,sta je tu je, doc ce 👶 kad tad 😃. Kako ide kod tebe? Ps Ivančice tako i ja mislim, nekako vece sanse polazem u IVF citajuci razna iskustva 🤗
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Clear, onaj 6 dana prije menge sta pokazuje, a svakako iman osjecaj da cu procuriti svaki tren. Ma nema ocajavanja ni tugovanja,sta je tu je, doc ce 👶 kad tad 😃. Kako ide kod tebe? Ps Ivančice tako i ja mislim, nekako vece sanse polazem u IVF citajuci razna iskustva 🤗
Čitala sam da taj clear zna krivo pokazati 😅 e sad, je li vjerovati ili ne. Ako ćeš ponavljati, uzmi neki jeftini tipa first sign iz DM-a. Ma naravno, od očajavanja nema ničega. Samo ostani jaka i pozitivna. 😘
Kod mene nadam se sve dobro, hvala ti na pitanju. Živim od pregleda do pregleda i pokušavam ne misliti da bi se nešto loše moglo dogoditi. 😊 Malo sam se počela oblikovati 😂
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
I mislila sam taj ali nije ga bilo,bia prodan kad sam bila u DM pa sam uzela ovaj,ponovit cu cisto da im javin rezultat kako i pise u otpusnom pismu nakon 14 dana. Ma bit ce kad je sudjeno 😃 Nemoj niti mislit da bi moglo ista lose bit,uzivaj sta vise u stanju u kojem jesi i razmisljaj kako cete uzivat kad beba dodje, sve ce to bit dobro vidit ces,kazu doza straha je pozitivna ali neka je u rezervi. Samo slusaj sta ti doktori kazu i nece se ni okrenit a drzat ces svoje ❤ u narucju 🥰🥰🥰
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Draga Artig uzivaj nam dok mrvica lagano raste u tebi ❤️🥰😘, prekrasno, Mrvice docekat cemo i mi kad tad ne brini😘🥰, ali ne gubi nadu mozda ce i sada biti, 🥰... Cure moje svakako javite novosti, ljubim vas😘
👩 33, sve ok, Amh 16,9
1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
6/23 2 trodnevna- beta X
I da moje cure meni je danas katastrofa imam osjecaj da cu procuriti svaki trenutak bas jako...
👩 33, sve ok, Amh 16,9
6/23 2 trodnevna- beta X
Sortiraj odgovore
Najstariji