inseminacija kod prof. Šimunića/poliklinika ivf

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    purple0000
    03. Lipanj 2023. 10:20

Tanja1703

Vecer i veliki pozdrav svima, do sad sam prolazila sve "sama" ali mi je bilo lakse kad sam citala vase postove.
    Pa reko ajde da se malo olaksam.
    2015 zeljena planirana trudnoca, uredna , uredan porod curka vec velika zavrsava 1 razred ❤️
    Nakon sto je napunila 1g krenuli na drugo…
    Duga prica i torture, ciljani odnosi ..trakice..pre mlada si kud zuris. . Navodno da sam prebolila upalu i imam polu prohodne jajovode (bila na propuhivanju). Muz 100/100
    4 god smo bili u Rijeci ne propurucam nikome i nikad . Produzilo se radi covida…
    Dosla u polikliniku ivf u Zg. Preporodila se. Sasvim drugi ljekovi i drugaciji pristup. Bez obzira na ishod takvu ljubaznost, suosjecanje i njeznost nisam nikad osjetila. Prekoporucam svima
    U fazi sam cekanja u srijedu je bila punkcija. Od 17 js 12 se oplodilo i jos se mnoze😊 u Pon imam transfer.
    Puno srece svima ❤️💪❤️

Pozdrav,Tanja!Dobro došla!🙂 Wooooow,super što se 12 oplodilo.Držim fige!🤞🤞 Ja sam isto u poliklinici Ivf i imam samo riječi pohvale!Svi,ama baš svi su baš topli i srdačni!Suprug i ja nismo nigdje prije išli,već smo odmah išli u polikliniku Ivf i od prvih konzultacija smo shvatili da smo došli na pravo mjesto i da sam ja u sigurnim rukama.❤

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

Zelena123
    03. Lipanj 2023. 10:32

Mrvica hvala ti na lijepim riječima. Nakon (neuspješne) inseminacije sam imala lagane grčeve koji dan, a nakon toga sve normalno. Kao i inače, tjedan dana prije menge sam imala grčeve u grudima i to je bilo to. Mada mi se čini da iste simptome imaju i žene koje zatrudne, pa ne znam kako razlikovati. Ja sam oba puta mislila da sam trudna zbog grčeva .
    Želim ti pozitivian test :D. Ps ja sam uvijek uzimala one Clear blue rani test, piše da on može i 6 dana prije menge pokazati trudnoću.
    Dada271 - nekad je najbolje isključit bilo kakve komentare od drugih. I pozitivne i negativne. Znam da je većina njih dobronamjerna ali nekad mi ljudi baš znaju stat na žulj kad nude neke čarobne čajeve od kojih za noć zatrudniš ili kako je nečija tetka ostala trudna unatoč tome da su svi rekli da neće i sl. Mene takve rečenice stvarno izbace iz takta, pogotovo kad nisam tražila savjet niti išta, osim da me se posluša. Meni osobno jedina inspiracija koju pronađem su žene na ovom forumu (uključujući temu potpomognuta) i samo tu mogu naći ljude koji me razumiju...
    Tanja - dobrodošla! Žao mi je što si imala takvo iskustvo :(. Ja sam isto u poliklinici IVF i zaista su svi predivni. Vau čak 12? Pa to je odlično! Ja u ponedjeljak idem na aspiraciju, kako je to kod tebe prošlo? Koliko dugo traje? Čujem da zna biti bolno.. Držim ti fige :=)

Danas idem na treću uzv gdje će dr Maričić odlučit idem li prvo na histeroskopiju pa transfer ili direkt na transfer. Nadam se ovoj drugoj opciji i da ću riješiti sa trudnoćom tu glupu endometriozu :D

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

purple0000
    03. Lipanj 2023. 12:17

Zelena123

Mrvica hvala ti na lijepim riječima. Nakon (neuspješne) inseminacije sam imala lagane grčeve koji dan, a nakon toga sve normalno. Kao i inače, tjedan dana prije menge sam imala grčeve u grudima i to je bilo to. Mada mi se čini da iste simptome imaju i žene koje zatrudne, pa ne znam kako razlikovati. Ja sam oba puta mislila da sam trudna zbog grčeva.
    Želim ti pozitivian test :D. Ps ja sam uvijek uzimala one Clear blue rani test, piše da on može i 6 dana prije menge pokazati trudnoću.
    Dada271 - nekad je najbolje isključit bilo kakve komentare od drugih. I pozitivne i negativne. Znam da je većina njih dobronamjerna ali nekad mi ljudi baš znaju stat na žulj kad nude neke čarobne čajeve od kojih za noć zatrudniš ili kako je nečija tetka ostala trudna unatoč tome da su svi rekli da neće i sl. Mene takve rečenice stvarno izbace iz takta, pogotovo kad nisam tražila savjet niti išta, osim da me se posluša. Meni osobno jedina inspiracija koju pronađem su žene na ovom forumu (uključujući temu potpomognuta) i samo tu mogu naći ljude koji me razumiju…
    Tanja - dobrodošla! Žao mi je što si imala takvo iskustvo :(. Ja sam isto u poliklinici IVF i zaista su svi predivni. Vau čak 12? Pa to je odlično! Ja u ponedjeljak idem na aspiraciju, kako je to kod tebe prošlo? Koliko dugo traje? Čujem da zna biti bolno.. Držim ti fige :=)

Danas idem na treću uzv gdje će dr Maričić odlučit idem li prvo na histeroskopiju pa transfer ili direkt na transfer. Nadam se ovoj drugoj opciji i da ću riješiti sa trudnoćom tu glupu endometriozu :D

Držim fige da bude samo transfer,bez histeroskopije!🤞🤞 Oooobaveznooo javi što je bilo.❤

👩 33 sve ok
    Poliklinika IVF

21.07.- aspiracija

Mala 33
    03. Lipanj 2023. 14:20

Pozdrav cure,di ste, danas kako ste?  Meni se cini da lagano osjecam dolazak menstruacije,inace znam taj osjecaj imat kad mi treba doc,obicno mi tjedan dana unaprijed se javlja blago u stomaku taj osjecaj i sinoc sam ga osjetila. Iako otpocetka,kako sam vec pisala,nemam ocekivanja od inseminacije isto sam se opet nadala da sam mozda bas ja ta kojoj ce upalit,ali iskreno potonule su mi ladje sinoc kad sam osjetila da bi menga mogla uskoro. Inace mi zna bit napetost u grudima za dolazak menge,ali evo ovaj put nije,vjerojatno zbog Utrogestana koje uzimam 3x1  dnevno,. Eto toliko da vam javim, test cu svakako napravit u srijedu, dotad cu se valjda pomirit s realnosti,al sta je tu je  🙂

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

purple0000
    03. Lipanj 2023. 14:55

Mrvica11

Pozdrav cure,di ste, danas kako ste? Meni se cini da lagano osjecam dolazak menstruacije,inace znam taj osjecaj imat kad mi treba doc,obicno mi tjedan dana unaprijed se javlja blago u stomaku taj osjecaj i sinoc sam ga osjetila. Iako otpocetka,kako sam vec pisala,nemam ocekivanja od inseminacije isto sam se opet nadala da sam mozda bas ja ta kojoj ce upalit,ali iskreno potonule su mi ladje sinoc kad sam osjetila da bi menga mogla uskoro. Inace mi zna bit napetost u grudima za dolazak menge,ali evo ovaj put nije,vjerojatno zbog Utrogestana koje uzimam 3x1 dnevno,. Eto toliko da vam javim, test cu svakako napravit u srijedu, dotad cu se valjda pomirit s realnosti,al sta je tu je 🙂

Pozdrav draga mrvice!🥰 A daaaaj,nemoj tako...Moraš se nadati dok ne uradiš test ili betu.Nada umire posljednja.❤ Jaaako dobro znam taj osjećaj,jer i ja sam tako osjećala kad se približavala vještica.I kad sam jutro prije vađenja bete ugledala prištić na bradi,rekla sam suprugu:gotovo je,to je to,vještica je na vidiku.Prištić mi je samo potvrdio da oni bolovi i grčevi nisu boli zbog trudnoće,već zbog vještice.😡😡 A i beta je to pokazala.🥺 Tako mi je bilo i drugi put.Bolovi,grčevi,prištić i na kraju rospija.A kad bi tebi trebala doći rospija?

👩 33 sve ok
    Poliklinika IVF

21.07.- aspiracija

Zelena123
    03. Lipanj 2023. 14:56

Pozdrav cure, evo ja dosla sa pregleda. Endometrij je jos deblji nego jucer, dr Maricic je odlucio da sutra dam sebi stopericu, u utorak aspiracija, embrije cemo zamrznut. Nakon iduce menge dolazim na uzv i ako bude endometrij ok, idem u prirodni ivf, vratit ce mi embrije natrag. Ako endometrij bude problematican, prvo histero.
    Buduci se nakon aspiracije mogu vratit vjezbanju, planiram se vratit na strogi rezim prehrane i treninga kako bi mi tijelo bilo sto spremnije, a znam da gubitak kg pozitivno utjece i na polic jajnike. Visoka sam 178, imam 78 kg, pokusat cu se malo ispuhat do tad.
    Moze li se nekim cajevima i hranom utjecat na endometrij? :)

Mrvice znam kako ti je. Iscekivanje, pa analiziras svaki simptom. Strpi se do srijede, napravi test i javi nam rezultat. 

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Mala 33
    03. Lipanj 2023. 15:28

purple0000

Mrvica11

Pozdrav cure,di ste, danas kako ste? Meni se cini da lagano osjecam dolazak menstruacije,inace znam taj osjecaj imat kad mi treba doc,obicno mi tjedan dana unaprijed se javlja blago u stomaku taj osjecaj i sinoc sam ga osjetila. Iako otpocetka,kako sam vec pisala,nemam ocekivanja od inseminacije isto sam se opet nadala da sam mozda bas ja ta kojoj ce upalit,ali iskreno potonule su mi ladje sinoc kad sam osjetila da bi menga mogla uskoro. Inace mi zna bit napetost u grudima za dolazak menge,ali evo ovaj put nije,vjerojatno zbog Utrogestana koje uzimam 3x1 dnevno,. Eto toliko da vam javim, test cu svakako napravit u srijedu, dotad cu se valjda pomirit s realnosti,al sta je tu je 🙂

Pozdrav draga mrvice!🥰 A daaaaj,nemoj tako…Moraš se nadati dok ne uradiš test ili betu.Nada umire posljednja.❤ Jaaako dobro znam taj osjećaj,jer i ja sam tako osjećala kad se približavala vještica.I kad sam jutro prije vađenja bete ugledala prištić na bradi,rekla sam suprugu:gotovo je,to je to,vještica je na vidiku.Prištić mi je samo potvrdio da oni bolovi i grčevi nisu boli zbog trudnoće,već zbog vještice.😡😡 A i beta je to pokazala.🥺 Tako mi je bilo i drugi put.Bolovi,grčevi,prištić i na kraju rospija.A kad bi tebi trebala doći rospija?

A da pristic mi samo moze dodatno potvrdit,tako i meni bude😏 Tako mi je i muz rekao da sacekam do testa pa da vidimo onda,samo toliko puta sam se razocarala da jednostavno vise znam svoj organizam i dolazak 👹 mi itekako bude naglasen i ranije,. Pa eto malim dijelom se nadam a s drugim vec se nekako mirim sa stvarnoscu,mi zene najbolje znamo kako boli taj osjecaj ,sto ga prije prihvatim lakse ce mi bit kad se uvjerim,valjda 😒 Zelena meni su ti savjetovali za sve unutrasnjosti zenskog organizma,sto pospjesuje u zacecu caj od vrkute i caj od stolisnika. Meni je pomogao sta se tice nekih nalaza,cak mi je i doktor sam rekao koliko su se pojedine stvari poboljsale pa sad jeli do njih ili nije,ne znam ali pila sam, raspitaj se ako bi ti bili dobri za tvoju dijagnozu 🙂🙂

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Ivančica06
    03. Lipanj 2023. 16:03

Mrvice znam da je tesko ne opterećivati se i da nemozes _nasa psiha je jača, Al ne gubi nadu i budi pozitivna...mi ti jos uvije druzimo fige i. Iz ce + vidjet ces❤️❤️... Evo i ja sam danas bila u poliklinici dr. Maričić obavio transfer(ne znam koji je bolji dr. Grbavca ili Maricic - ona su izvrsna. Embriolog mi je objasnio kakvi su moji trodnevni i da ne gubim nadu... Jedan jako dobar a drugi vrlo dobar i oba smo i vratili. Sad ostala 3 cekamo do Ponedjeljka hoce li u blastice i na zamrzavanje.. Nada postoji. 
    I rekao je da se vratim normalnom zivotu da se ne opterecivam s tim previse jedini tako je lakse... Kave, drustvo, posao ako nije tetak.. ❤️❤️❤️🙏🙏🙏
    Zelena mozda smo se i srele danas :D drzi fige za aspiraciju... Samo pozitivno.. A do poslije toga samo vitamina sto vise u sebe.... 

👩 33, sve ok, Amh 16,9
    🙎 33 oligoteratoozospermia, 5 god pokusavanja i vadenja nalaza.
    1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
    6/23 2 trodnevna- beta X

• Ivančica06
    03. Lipanj 2023. 16:04

Malo stekam u pisanju 😁😁

👩 33, sve ok, Amh 16,9
    1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
    6/23 2 trodnevna- beta X

• Ivančica06
    03. Lipanj 2023. 16:05

Tanja sretnoooo❤️❤️

👩 33, sve ok, Amh 16,9
    6/23 2 trodnevna- beta X

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.