inseminacija kod prof. Šimunića/poliklinika ivf

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darijam
    10. Svibanj 2023. 07:36

Purpleoooo hrabrice sto te snasloo! jel vidis i mene prosla dvije inseminacije neuspjesne sad cekam ET. imala i prometnu jucer i pomislim ajme majko moja pa zasto bas ja sad kad moram biti smirena bez stresa sad ono najveci al eto sve je to sudeno..al nedam see nakon prometne s polupanim autom i isplakanom dusom direkt na folikulometriju u ivf🤣 ipak smo mi zene, jace od svega❤️‍🩹❤️ 

purple0000
    10. Svibanj 2023. 11:20

Artig

purple0000

Pozdrav!Sretno,draga!💜 I ja sam bila na dvije inseminacije,a ishod druge ćemo znati sad u četvrtak,iako mi se čini da ni ovaj put ništa.🥺 I ja sam baš bila potonula nakon prve neuspješne inseminacije,ali odmah sljedeći ciklus sam išla ponovno.Kako ćemo dalje,uopće neznam.Moja frendica je bila na četiri neuspješne inseminacije,ali je zato odmah prvi IVF postupak bio uspješan.Zato nemoj gubiti nadu,samo hrabro naprijed i rezultat neće izostati!😘💜

Heeej draga! Čemu ta negativa? Jesi radila već kakav test pa nema ništa? Ili se sad samo psihički pripremaš na neuspjeh? Pozitivaaaaa 🩷🩷🩷

Bokic,draga!Nisam radila test,ali jutros sam došla u napast da ga uradim,pa sam odustala.Strpit ću se do sutra.Osjećam se baš nikako i kao da ću svaki tren procuriti,a trebala bih dobiti za pet dana.Ma,to se ne možeš dovoljno pripremiti na neuspjeh,jer te baš pošteno drmne.🥺 Kako si mi ti?Je li sve u redu?😘❤❤

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

purple0000
    10. Svibanj 2023. 11:26

darijam

Purpleoooo hrabrice sto te snasloo! jel vidis i mene prosla dvije inseminacije neuspjesne sad cekam ET. imala i prometnu jucer i pomislim ajme majko moja pa zasto bas ja sad kad moram biti smirena bez stresa sad ono najveci al eto sve je to sudeno..al nedam see nakon prometne s polupanim autom i isplakanom dusom direkt na folikulometriju u ivf🤣 ipak smo mi zene, jace od svega❤️‍🩹❤️

Pozdrav,draga!Ma evo,sva sam nikakva.Kao da ću svakog trena procuriti,a trebam dobiti za pet dana.Ajoj,prometnu si imala?Jesi dobro?Da,znam,uvijek kad najviše moramo biti smirene i bez stresa,onda je baš kao za inat nešto.Tako i kod mene.Vidjet ćeš,sve će ti se to isplatiti!Samo hrabro!💜 Što ti je rekao doktor,kako napredujete?

👩 33 sve ok
    Poliklinika IVF

21.07.- aspiracija

Artig
    10. Svibanj 2023. 11:55

purpleoooo - joj znam! Sad si puno nervoznija i "spremna" i na neuspjeh, ali izdrži! Realno prvi znakovi i jesu kao da ćeš dobiti tako da se nemoj unaprijed predati. 😘
    Kod mene nadam se sve ok. Vadim sad neke krvne nalaze, urin i slično što se treba do drugog pregleda. Dugi je period do drugog pregleda i jedva čekam da prođe da se mogu barem malo opustiti. Isto mi svako malo dođe neki strah je li sve u redu, ali nažalost ne mogu na to utjecati pa se trudim prebacit na pozitivne misli. 😅
    darijam - prava si lavica! Nadam se da nemaš posljedice od prometne. Dijete će slušat priče o nastanku 🤣 (kak smo mi slušali one priče kako su naši stari goli i bosi išli preko brda 5 km u školu). Drži se ❤️

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

darijam
    10. Svibanj 2023. 18:00

ma neke povrsinske ozljede vrata al sam cist super🤗 
    trenutno na folikulometrije pratimo endometrij koji je jos uvijek 4mm🙈 reko doktor samo strpljenjaaa🫨🥹

purple0000
    12. Svibanj 2023. 14:49

Drage moje kraljice,nažalost ništa.😭😭😭😢😢 Jučer nisam imala snage napisati.Pola dana sam proplakala.Baš se jadno osjećam.Nadam se da ste mi vi dobro.Pusa svima!😘😘💜💜

👩 33 sve ok
    Poliklinika IVF

21.07.- aspiracija

Artig
    12. Svibanj 2023. 17:58

purple0000

Drage moje kraljice,nažalost ništa.😭😭😭😢😢 Jučer nisam imala snage napisati.Pola dana sam proplakala.Baš se jadno osjećam.Nadam se da ste mi vi dobro.Pusa svima!😘😘💜💜

Joj baš mi je žao 😭😭😭. Neću te niti pokušati tješiti jer vjerujem da je sve uzaludno...drži se 🩷, oporavi emocionalno i hrabro dalje! 😘

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

purple0000
    12. Svibanj 2023. 18:07

Artig

purple0000

Joj baš mi je žao 😭😭😭. Neću te niti pokušati tješiti jer vjerujem da je sve uzaludno…drži se 🩷, oporavi emocionalno i hrabro dalje! 😘

Hvala ti draga moja!❤ Sad čekamo da dođe vještica,pa ćemo vidjeti što će reći doktor kako ćemo dalje,jer neznamo ni sami što bi bilo najbolje.

👩 33 sve ok
    Poliklinika IVF

21.07.- aspiracija

darijam
    12. Svibanj 2023. 19:46

purple0000

ne gubi nadu🫶 uz tebe smo!

purple0000
    12. Svibanj 2023. 19:54

darijam

purple0000

ne gubi nadu🫶 uz tebe smo!

Hvala ti,draga moja!❤ Ima li kakvih novosti?

👩 33 sve ok
    Poliklinika IVF

21.07.- aspiracija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.