Suuuuper, puno hvala 😁 ma kad sam u bolnici naprosto se ne sjetim pitat sve sto bi htjela.. Vrijeme je da uzmem tekicu koliko tih informacija ima 😂😂😂
Sretnoooo i da nam se javis happy news 😂😂😂
Joj hvala ti mila al na kraju smo preskocili akciju jer je mene jajnik poceo jako probadat i ta strana trbuha mi natekla 😞 Danas je ok ali me zato pocela primat sad enoooormna nervoza, samo bi se svadila i cendrala i sve zivo mi smeta 😕
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Hej cure,ja danas obavila inseninaciju,za terapiju dobika ustrogene 3×2 ..e sad spomenila mi je da su to vaginalete a onda mi je spomenila da se mogu i pit al obavezno nesto prije pojest! Pa tko ima iskustva s ustrogenima, ja ih od sutra trebam pocet….
Istina mozes ih koristit na oba nacina ali mislim da je bolje ko vaginalete. Citala sam da je curama bilo zlo kad su pile. Ja sm uvijek koristila ko vaginalete. Malo mi je nezgodno bilo na poslu al ne mozes si pomoc. Moras i to je to. 😉 Drzim fige da konacno imamo na forumu uspjesnu inseminaciju 🤞🤞
Ruškaa zasto moras na prirodni ivf? Mozda si napisala pa nisam pohvatala. 🙈🙈 Ja sam u Betaplus isla na inseminacije i na ivf. Nakon zadnje inseminacije sam imala ciklus pauze i normalno isla u stimulirani. Jedino sad idem u prirodni fet al to kazu da zna bit cak uspjesnije jer tijelo nije pod hrpom hormona.
Obavljam sve preko bolnice i kod njih je normalno da se postupci rade nekim redom,ukoliko je kod para sve u redu,kao u mom slučaju.radila sam dvije inseminacije i to u roku od mjesec dana jer sam nakon prve inseminacije dobila mengu 22.dan. doktora sam zamolila da li mogu Ici na sljedeci postupak,te je inzistirao na prirodnom ivfu.nisam sigurna sta je to tocno ali ako cu Ici napisat cu.
Sta je to prirodni fet?
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Hej cure,ja danas obavila inseninaciju,za terapiju dobika ustrogene 3×2 ..e sad spomenila mi je da su to vaginalete a onda mi je spomenila da se mogu i pit al obavezno nesto prije pojest! Pa tko ima iskustva s ustrogenima, ja ih od sutra trebam pocet….
Istina mozes ih koristit na oba nacina ali mislim da je bolje ko vaginalete. Citala sam da je curama bilo zlo kad su pile. Ja sm uvijek koristila ko vaginalete. Malo mi je nezgodno bilo na poslu al ne mozes si pomoc. Moras i to je to. 😉 Drzim fige da konacno imamo na forumu uspjesnu inseminaciju 🤞🤞
Hvala tii, pa da,najbolje da ja to vaginalno koristim,iako ce isto bit problem malo zbog posla a sta se može...i ja tebi držim fige i želim svu sreću!💪💪🤞🤞🤞🤞😊😊
Draga koliko si imala smrzalica za fet?
Ruška sve mi je jasno u vezi redoslijeda postupka samo mi nije jasno zasto prirodni ivf a ne stimulirani. Nisam u bolnici pa zatp pitam, ne znam kakav je njihov protokol. U svakom slucaju ti zelim puno srece.
Prirodni fet ti je transfer smrznutog embrija al bez ikakve stimulacije. Prati se tvoj prirodni ciklus i ovulacija i onda u skladu s tim vraca zametak. To sam procitala i nesto sitno mi je sestra rekla kad sam zvala kliniku. A sad tocno kak ce sve ic cu saznat u ponedjeljak na uzv. Ne znam kakva se stimulacija tocno moze dat za stimulirani fet. Znam samo da poslije ovulacije treba pocet stavljat utrogestane. Vidjet cu u ponedjeljak pa cu vise znat i ja 😁
Nemasekirancije jedna mala blastica nam se razvila i ceka nas 😊
Bluegirl tuzna sam zbog tebe i ostalih cura koje nisu uspjele😢😢
Isto tako se i ja osjecam!
Prva inseminacija nije uspjela
Sve mi se poremetilo od klomifena
Ovaj ciklus nisam ga ni pila
Folikul je bio 26 mm i bila sam u ponedjeljak na drugoj inseminaciji
E sad moramo cekati 03.12. ako ce vjestica doc
Ne nadam se previse,ipak i prosli put nisam mislila na to pa kad je V stigla dotuklo me
Sretno nam cure drage😊😊Borit cemo se da i mi ugledamo taj plusic i hocemo kad tad!!
Idemo dalje😙😙
Petra drzim fige 🤞 najgore mi je to cekanje. Koliko god se pokusas zaokupit necim jednostavno ne ide. Ali kako kaze borba ide dalje do kraja. Nema stajanja do plusica 😉
Samo budite pozitivne, jer tako i nas malo slabije gurate naprijed 😄
Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L
Pozdrav cure. Malo nam je zatisje na forumu 😂
Evo ja danas odradila uzv. Na lijevom jajniku je vec veliki folikul taman pred pucanje. Bas me i boli ta lijeva strana tako da ocekujemo O danas ili sutra. Uglavnom moram pratit LH trakicama, slagat ih na papir i pisat datum. Nakon prve negativne slikam im sve i saljem pa doktorica odluci o transferu. Trebao bi bit 5 dana od O sto racunamo da bi moglo bit nedjelja ili ponedjeljak. Cekanje i dalje 😊
Kaj ima kod vas?
Sortiraj odgovore
Najstariji