Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bluegirl
    20. Studeni 2018. 14:41

Mala_martina a znam kuzim te. Jos pogotovo ksd si okruzena nama kojim nije uspjela... al stvarno je vrijeme za neke dobre vijesti. Kod nas na temi nikak do plusica...
    Summer i ja bi tako... mene tak nekak strah tog prirodnog... iako puno sam cula da je bilo vise uspjeha s prirodnin transferom. Nakon svih tableta i pikanja cudno mi je sad nista ne koristit. Al mozda bude srece...

summer4
    20. Studeni 2018. 15:01

Mala_martina1990

Bluegirl i ja se nadam da nesto bude od toga,iako velik dio mene misli da od toga nista jer je prva inseminacija pa ono…ne nadam se previše…🙄🙄🙄

Neznam zasto al ja sam vise nade polagala u 1.inseminaciju nego u 2...valjda zasto sto dok sam 1.put isla stvrano nisam bas nista znala😂😂😂

malalana
    20. Studeni 2018. 15:01

Hrabrica

Cuuuureee potvrđena nam inseminacija za petak :DDD Sretna ko malo dijete :D (i malo se uspapčila al to je valjda dozvoljena emocija :D )..
    Teta doktorica kaže da imamo jedan vodeći folikul i dva manja na desnom jajniku i dva baš mala na lijevom. Do sada su nam svi nalazi uredni, hormoni, spermiogram odličan, i vele da je endometrij uredan i da se nadaju da nemamo ništa protiv duplića :D ..pa evo usudila sam se čak malo ponadati jer stvarno ne vidim ni jedan razlog zašto se čudo nebi malo zabavilo i primilo posla :)

Odlično, i ja imam u petak pa se vidimo mozda ako si u Petrovoj 😄

Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
    fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L
    AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L

summer4
    20. Studeni 2018. 15:09

Bluegirl

Mala_martinaa znam kuzim te. Jos pogotovo ksd si okruzena nama kojim nije uspjela… al stvarno je vrijeme za neke dobre vijesti. Kod nas na temi nikak do plusica…
    Summeri ja bi tako… mene tak nekak strah tog prirodnog… iako puno sam cula da je bilo vise uspjeha s prirodnin transferom. Nakon svih tableta i pikanja cudno mi je sad nista ne koristit. Al mozda bude srece…

Da bas,na ovoj temi tesko do plusica🙁 vrijeme je da se to promjeni🤞🤞🤞
    Meni je cudno samo sto se ne pikam,a tableta nikad manjka🙈

Bluegirl
    20. Studeni 2018. 19:24

Je cekam da mi lh trakica postane negativna. Nadala sam se da ce bit danas al jos uvijek je iste jacine. Valjda bude onda sutra. Bilo bi mi super da transfer bude u nedjelju pa laganini odmor poslije al izgleda da nis od toga. Prije ponedjeljka mozda cak i utorka nista.

Hrabrica
    20. Studeni 2018. 21:47

malalana

Hrabrica

Cuuuureee potvrđena nam inseminacija za petak :DDD Sretna ko malo dijete :D (i malo se uspapčila al to je valjda dozvoljena emocija :D )..
    Teta doktorica kaže da imamo jedan vodeći folikul i dva manja na desnom jajniku i dva baš mala na lijevom. Do sada su nam svi nalazi uredni, hormoni, spermiogram odličan, i vele da je endometrij uredan i da se nadaju da nemamo ništa protiv duplića :D ..pa evo usudila sam se čak malo ponadati jer stvarno ne vidim ni jedan razlog zašto se čudo nebi malo zabavilo i primilo posla :)

Odlično, i ja imam u petak pa se vidimo mozda ako si u Petrovoj 😄

A joooj nisam, na Vuk Vrhovcu sam al drzim ti fige 😁😁😁😁 🤞🤞🤞 nek popravimo postotak 😁😁😁

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

hejbaburibu
    21. Studeni 2018. 06:42

Drago mi je da je opet zavladala pozitivna atmosfera na forumui nadam se da će se svaka od nas dobiti svoj božićni poklon 
    Hrabrica i malalana i ja imam dogovorenu inseminacija u petak (Vinogradska). Želim vam svu sreću i da sv. Nikola u čizmicu stavi + testić  
    Kako si dajete štopericu? Idete li na hitnu ili u kućnoj radinosti? Ja nisam sigurna da li da M zaposlim....
    Planirate li na bolovanje nakon postupka? Imamo li pravo na BO?

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

• ruška
    21. Studeni 2018. 09:08

Drage forumašice,želim svima brzo plusić i da nam neka od vas da malo vise nade.
    Meni druga inseminacija nije uspjela i sada idem na treći postupak,prirodni ivf.Vidim da dosta vas pije neke tablete,ja moram priznati da jos nisam nista.

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• Mala_martina1990
    21. Studeni 2018. 09:12

hejbaburibu

Drago mi je da je opet zavladala pozitivna atmosfera na forumui nadam se da će se svaka od nas dobiti svoj božićni poklon
    Hrabrica i malalana i ja imam dogovorenu inseminacija u petak (Vinogradska). Želim vam svu sreću i da sv. Nikola u čizmicu stavi + testić
    Kako si dajete štopericu? Idete li na hitnu ili u kućnoj radinosti? Ja nisam sigurna da li da M zaposlim….

Ja sam štopericu obavila kod kuce, zvala sam sestričnu da mi to obavi,ima iskustva.Na bolovanje nisam isla,al sam uzela slobodno taj dan kad je bila inseminacija i sutra dan jer mi je posao 8 sati na nogama pa ono...

Hrabrica
    21. Studeni 2018. 09:44

hejbaburibu

Drago mi je da je opet zavladala pozitivna atmosfera na forumui se da će se svaka od nas dobiti svoj božićni poklon
    Kako si dajete štopericu? Idete li na hitnu ili u kućnoj radinosti? Ja nisam sigurna da li da M zaposlim….

Onda i tebi naravno držim fige  Za štopericu sam dogovorila da ću se zaletiti do rođakinje koja je doktorica..neki plan je da si dam sama pikicu a da ona samo nadgleda onak za svaki slučaj :D Na dan inseminacije sam uzela godišnji a idući dan ću već ići normalno raditi jer subotom radimo pola smjene pa ono..to je više dežurstvo pa mi nije bed.. Aaaaali negdje sam čitala da možemo dobiti par dana bolovanja ali nisam sigurna jel se to odnosi samo na ivf ili i na inseminaciju.. Tebi je isto prva inseminacija?

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.