Samo ti daj,zato smo tu😉😉😘😘
Javis onda sutra sta ce ti rec
Jos nitko nista. 😞 Ako ne nazovu ili posalju mail zvat cu kasnije popodne pa pitat dal su uopce dobili i vidjeli.
Moram jos danas poslat sliku trakice. Al najvjerojatnije ce bit u ponedjeljak...
Hej cure. Nije me bilo neko vrijeme.. Evo da javim da su nalazi briseva i pape uredni :)! Ovo je bio anovulacijski ciklus, losiji jajnici losiji enfometrij :) sad cekam M i krecemo u postupak. Nadam se da nece kasniti bas da krenemo pocetkom 12 mj :)! Blue drzim fige za transfer! I svim ostalim curkama 🤗
Cure moram pitat jel normalno da vecer prije inseminacija imam osjećaj kao da ce mi sve u donjem dijelu trbuha eksplodirati? Napunhuta sam ko balon i jajnici me ubijaju toliko da se nemrem ni uspraviti.. do te mjere da me i donji dio leda ubija 😕 jel to zbog stoperice i jel to normalno? Zaspala sam prije dva sata normalna i probudim se sad u kaosu 😬 Inace imam bolne ovulacije al ovo sad je show..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Hrabrica ne znam, nisam imala takav slucaj. Al vjerujem da je moguce od stoperice. 🤔
Meni je transfer u ponedjeljak u pola 12 🤞
Fige su u pogonu 🤞🤞🤞 I za tvoj transfer i curke koje isto sutra imaju inseminaciju 😀🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 Koliko nas puno ima postupak ovih dana ima da za dva do tri tjedna tema prsti od plusica 😀🤞🤞🤞
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Cure moram pitat jel normalno da vecer prije inseminacija imam osjećaj kao da ce mi sve u donjem dijelu trbuha eksplodirati? Napunhuta sam ko balon i jajnici me ubijaju toliko da se nemrem ni uspraviti.. do te mjere da me i donji dio leda ubija 😕 jel to zbog stoperice i jel to normalno? Zaspala sam prije dva sata normalna i probudim se sad u kaosu 😬 Inace imam bolne ovulacije al ovo sad je show..
Hrabrice mene je tako bolilo na dan kad je bila inseminacija.Kad sam dosla kuci bas me bolio sve oko trbuha,jajnici...i tako cijeeeli dan...ja predpostavljam da je tonbila ovulacija!
Hrabrice mene je tako bolilo na dan kad je bila inseminacija.Kad sam dosla kuci bas me bolio sve oko trbuha,jajnici…i tako cijeeeli dan…ja predpostavljam da je tonbila ovulacija!
Ha ne znam.. Al opet nema iscjedak..ni malo... Inseminacija mi je zakazana u pola 8 ujutro.. Tj tad moram biti tamo..
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji