Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malalana
    14. Studeni 2018. 17:09

ruška

Pozdrav svima,da li znate ženu koja je zatrudnila sa postupkom inseminacije?
    Bila sam na drugom postupku inseminacije.svi nalazi su nam ok i nikako zatrudnit.receno mi je da treći puta idem na prirodni ivf?imate li iskustva

Ja imam prijateljicu koja ima pozitivna iskustva s tim postupkom.

Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
    fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L
    AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L

Hrabrica
    14. Studeni 2018. 19:48

Cure znate li jel dozvoljena "akcija" dok sam na klomifenima? Danas mi je treci dan od dogovorenih pet a uzv u pon pa ne znam jel smijemo imati te nezasticene odnose a zaboravila sam pitati doktoricu.. 😕 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

ladyluu88
    14. Studeni 2018. 19:55

Hrabrica

Cure znate li jel dozvoljena "akcija" dok sam na klomifenima? Danas mi je treci dan od dogovorenih pet a uzv u pon pa ne znam jel smijemo imati te nezasticene odnose a zaboravila sam pitati doktoricu.. 😕

Meni je rekao da moze,s tim da ce naglasiti zadnja tri dana kad treba biti apstinecija zbog kvalitete sperm..nema to veze,osim ukoliko ne pijete antibiotik.

ladyluu88
    14. Studeni 2018. 19:56

ladyluu88

Hrabrica

Meni je rekao da moze,s tim da ce naglasiti zadnja tri dana kad treba biti apstinecija zbog kvalitete sperm..nema to veze,osim ukoliko ne pijete antibiotik.

Tj.ukoliko pijete. ;)

Hrabrica
    14. Studeni 2018. 20:26

Suuuuper, puno hvala 😁 ma kad sam u bolnici naprosto se ne sjetim pitat sve sto bi htjela.. Vrijeme je da uzmem tekicu koliko tih informacija ima 😂😂😂

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

ladyluu88
    14. Studeni 2018. 21:13

Hrabrica

Suuuuper, puno hvala 😁 ma kad sam u bolnici naprosto se ne sjetim pitat sve sto bi htjela.. Vrijeme je da uzmem tekicu koliko tih informacija ima 😂😂😂

Sretnoooo i da nam se javis happy news 😂😂😂

• ruška
    14. Studeni 2018. 22:03

ladyluu88

ruška

ladyluu88

ruška

Bila sam na drugom postupku inseminacije.svi nalazi su nam ok i nikako zatrudnit.receno mi je da treći puta idem na prirodni ivf?imate li iskustva

Isto sve je i nama..bili smo na jednoj inesem.i evo danas dobila..znaci neuspjesna..sad cemo na drugu,ne znam sta reci,da nema nade nebi pokusavali i ovo..sretno

A znam treba pokusavati. čitam po forumima i nigdje još nisam naišla da je netko uspio sa inseminacijom.
    Da li idete preko bolnice?ja sam za treći postupak sama tražila ivf te je doktor napomenuo da moze prirodni ivf

Negdje sam naisla da ima pozitivnih, ali mislim ipak da te koje su zatrudnile nisu s nama na forumu,i da ih uopce nema..
    Ja sam isto mislima da ivf,ali hoce nar jos jednom da se proba insemen…nisam pametna,niti se nadam..
    A cek,prirodni ivf,u cemu je razlika?ne kuzim

IVF/ICSI se može raditi u prirodnom ciklusu, ili ustimuliranom ciklusu. U prirodnom ciklusu fizički i psihički stres za ženu su najmanji, ali niti uspješnost nije dobra, ispod 15% po transferu. Također, u prirodnom ciklusu se relativno često dogodi da sepunkcijom ne dobije jajna stanica, ili ukoliko se i dobije ne dođe do oplodnje, pa se mora odustati od postupka.

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• ruška
    14. Studeni 2018. 22:05

ruška

ladyluu88

ruška

ladyluu88

ruška

Isto sve je i nama..bili smo na jednoj inesem.i evo danas dobila..znaci neuspjesna..sad cemo na drugu,ne znam sta reci,da nema nade nebi pokusavali i ovo..sretno

A znam treba pokusavati. čitam po forumima i nigdje još nisam naišla da je netko uspio sa inseminacijom.
    Da li idete preko bolnice?ja sam za treći postupak sama tražila ivf te je doktor napomenuo da moze prirodni ivf

Negdje sam naisla da ima pozitivnih, ali mislim ipak da te koje su zatrudnile nisu s nama na forumu,i da ih uopce nema..
    Ja sam isto mislima da ivf,ali hoce nar jos jednom da se proba insemen…nisam pametna,niti se nadam..
    A cek,prirodni ivf,u cemu je razlika?ne kuzim

IVF/ICSI se može raditi uprirodnom ciklusu, ili ustimuliranom ciklusu. U prirodnom ciklusu fizički i psihički stres za ženu su najmanji, ali niti uspješnost nije dobra, ispod 15% po transferu. Također, u prirodnom ciklusu se relativno često dogodi da sepunkcijomne dobije jajna stanica, ili ukoliko se i dobije ne dođe do oplodnje, pa se mora odustati od postupka.

Ako dobijem mengu za par dana,napisat cu iskustvo prirodnog ivf-a

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

Bluegirl
    15. Studeni 2018. 09:12

Ruška a zasto moras na prirodni ivf? Mozda si napisala pa nisam pohvatala. 🙈🙈 Ja sam u Betaplus isla na inseminacije i na ivf. Nakon zadnje inseminacije sam imala ciklus pauze i normalno isla u stimulirani. Jedino sad idem u prirodni fet al to kazu da zna bit cak uspjesnije jer tijelo nije pod hrpom hormona.

• Mala_martina1990
    15. Studeni 2018. 11:03

Hej cure,ja danas obavila inseninaciju,za terapiju dobika ustrogene 3×2 ..e sad spomenila mi je da su to vaginalete a onda mi je spomenila da se mogu i pit al obavezno nesto prije pojest! Pa tko ima iskustva s ustrogenima, ja ih od sutra trebam pocet....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.