Hvala cure na savjetima!! Joooj pere me trema, sve mi je to novo…za dva sata štoperica nastupa 😯😯😯😯 i malo me muci sto ce mi inseminacija bit praktički 12-ti dan ciklusa,onak mislim sa je to daleko mozda od moje ovulacije…ciklusi mi traju 30 dana,i ja mislim da moja ovulacija bude oko 15-tog dana,tako su mi prosli.mjesec pokazale Lh trakice za ovulaciju,pa me sad to malo pati…
Ne brini za ovulaciju..ona.mora nastupiti u 36 h..tako da ce se taman poklopiti..nije bitno kohi je dan,zato je tu stoperica ;)
Ana Donna probaj nemas kaj izgubit. Nema mi goreg nego kad nesto moras obavit telefonski a nitko se ne javlja 😠😠😠
Mala_martinaja sam sve normalno. Prvi put sam bila vec na godisnjem pa sam samo o tome razmisljala i bilo bi mi draze da sam radila. Drugi put sam samo taj dan ostala doma jer mi kolegica nije dala da dodem. Inace nama je doktorica rekla sve normalno da radim, naravno bez nekih prevelikih napora ali odnose nam nije zabranila. Mislim da ako ti posao nije prenaporan bolje radit jer inace izludis doma. Ja sam citala sve i svasta i samo se brinula.
Ladyluuzao mi je za test. Koji ti je dc? Ti najbolje znas svoje tijelo i znas ako ce dobit al ja se svejedno nadam da ti nece doc. Realno u svim ovim postupcima i tolkom osluskivanju tijela stvarno se upoznas. Ja sam isto znala da nis od ovog transfera po nekim sitnicma. A prije nikad nisam na to obracala pozornost. U svakom slucaju ja se nadam za tebe jos uvijek 🤞
Joooj Bluee bas si motivator :) divna si..danas bi trebala dobiti (po kalendaru) a sutra mi je tocno 14 dana od insem...
A iskreno osluskivala sam se 2.5 god i vjeruje mi sve manje znam..osim cim me zaboli ja kontam.evo jee :(
Jel.moguce da mi se od utrogestana sve pobrkalo..?
Ana Donna probaj nemas kaj izgubit. Nema mi goreg nego kad nesto moras obavit telefonski a nitko se ne javlja 😠😠😠
Mala_martinaja sam sve normalno. Prvi put sam bila vec na godisnjem pa sam samo o tome razmisljala i bilo bi mi draze da sam radila. Drugi put sam samo taj dan ostala doma jer mi kolegica nije dala da dodem. Inace nama je doktorica rekla sve normalno da radim, naravno bez nekih prevelikih napora ali odnose nam nije zabranila. Mislim da ako ti posao nije prenaporan bolje radit jer inace izludis doma. Ja sam citala sve i svasta i samo se brinula.
Ladyluuzao mi je za test. Koji ti je dc? Ti najbolje znas svoje tijelo i znas ako ce dobit al ja se svejedno nadam da ti nece doc. Realno u svim ovim postupcima i tolkom osluskivanju tijela stvarno se upoznas. Ja sam isto znala da nis od ovog transfera po nekim sitnicma. A prije nikad nisam na to obracala pozornost. U svakom slucaju ja se nadam za tebe jos uvijek 🤞
Joooj Bluee bas si motivator :) divna si..danas bi trebala dobiti (po kalendaru) a sutra mi je tocno 14 dana od insem…
A iskreno osluskivala sam se 2.5 god i vjeruje mi sve manje znam..osim cim me zaboli ja kontam.evo jee :(
Aposlutno je moguce. I meni se. Zato sam ti i tekla..najbolje bi bilo da se ne osluskujes previse..zaokuporat misli necim drugim i onda piskit ili radit betu. Znam da je to tesko napravit. Al jbg..pokusaj :)!
Sutra pisni testic i ja drzim figr 🤞
Hvala punooo
Joooj Bluee bas si motivator :) divna si..danas bi trebala dobiti (po kalendaru) a sutra mi je tocno 14 dana od insem…
Aposlutno je moguce. I meni se. Zato sam ti i tekla..najbolje bi bilo da se ne osluskujes previse..zaokuporat misli necim drugim i onda piskit ili radit betu. Znam da je to tesko napravit. Al jbg..pokusaj :)!
Sutra pisni testic i ja drzim figr 🤞
Hvalaa:) ali ja se bas ne nadam..ali muzzz da,ali ja mislim da dolazi..sutra cu betu uraditi da cisto znam ako ne dodje do podne.jel moguce da trebam.uraditi kariogram,jer nikako nije doslo do trudnoce,pa ne znam.jel doosta postoji ta nepodudaranost partnera( sto se bas bojim).
Nemasekirancije ne mogu vjerovat da su se tako zabunile. Mene je toga strah i kod transfera i slicnih situacija. Znam da se to ne dogada cesto al eto, tebi se dogodilo. Mislim da bi ja poludila.
Mala_martina samo smireno i polako. Nemoj previse razmisljat. Vjeruj doktoru da zna kaj radi.
Ladyluu ma nisu samo utrogestani, vjerujem da sve utjece na ciklus, sva ta stimulacija stoperice i ostalo. Utrici znaju produljit ciklus. Nekima treba do 5 dana da dobiju nakon kaj prestanu stavljat. Al nemoj o tome razmisljat. Bit ce sve ok. Jos stigne NE doci 😉
Ladyluu provaj se savjetovati s dr o tome dal ima potrebe jos za to.
Blue prvi tren sam pukla...al sta sad mogu..idemo ponoviti i nadat se najboljem! Al eto..svasta se dogadja ocito.
Pozdrav svima,da li znate ženu koja je zatrudnila sa postupkom inseminacije?
Bila sam na drugom postupku inseminacije.svi nalazi su nam ok i nikako zatrudnit.receno mi je da treći puta idem na prirodni ivf?imate li iskustva
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Bila sam na drugom postupku inseminacije.svi nalazi su nam ok i nikako zatrudnit.receno mi je da treći puta idem na prirodni ivf?imate li iskustva
Isto sve je i nama..bili smo na jednoj inesem.i evo danas dobila..znaci neuspjesna..sad cemo na drugu,ne znam sta reci,da nema nade nebi pokusavali i ovo..sretno
Isto sve je i nama..bili smo na jednoj inesem.i evo danas dobila..znaci neuspjesna..sad cemo na drugu,ne znam sta reci,da nema nade nebi pokusavali i ovo..sretno
A znam treba pokusavati. čitam po forumima i nigdje još nisam naišla da je netko uspio sa inseminacijom.
Da li idete preko bolnice?ja sam za treći postupak sama tražila ivf te je doktor napomenuo da moze prirodni ivf
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
A znam treba pokusavati. čitam po forumima i nigdje još nisam naišla da je netko uspio sa inseminacijom.
Da li idete preko bolnice?ja sam za treći postupak sama tražila ivf te je doktor napomenuo da moze prirodni ivf
Negdje sam naisla da ima pozitivnih, ali mislim ipak da te koje su zatrudnile nisu s nama na forumu,i da ih uopce nema..
Ja sam isto mislima da ivf,ali hoce nar jos jednom da se proba insemen...nisam pametna,niti se nadam..
A cek,prirodni ivf,u cemu je razlika?ne kuzim
Sortiraj odgovore
Najstariji