Blue..puno srece zelim u pracenju..i ja sam danas bila na uzv nakon neuspjesne insem...i sad idemo prirodno sve,bez ikakvih kljukanja 😆😆 imam 2 folikula..pa eto,kao ima nade,iako sam ja rekla doktoru vidimo se za 20tak dana na sljedecoj insem. :)
Mada kaze dokotor,navodno nakon jedne insem.su sanse dosta vece kao nesto se mjenja u tijelu..pojma nemam sta misli..al et :)
Pozdrav cure, dali imate kakve simptome nakon inseminacije i ustrogena? Meni inseminacija bila u četvrtak.pijem estrofem 3×1, i ustrogene 3×2... jucer i danas me kao nesto malo zna probost u jajnicima i kad spavam na trbuhu smeta mi...
Koliko ti je sad proslo od inseminacije? Moze ti bit od svih tableta hormona i svega. Promjena za tijelo pa reagira. A mozda je i nesto drugo 🤞🤞😊 ja sam koristila samo utrogestane i znala sam osjecat neke trnce i probadanja u jajnicima i maternici. Na trbuhu ne spavam pa ne znam 🤔 al mislim da je sve to normalno zbog tableta i vaginaleta.
Evo i mene da javim..dobila sam jos neke tablete kao za bolju implantaciju🤞 i u utorak u 13h imam transfer
Koliko ti je sad proslo od inseminacije? Moze ti bit od svih tableta hormona i svega. Promjena za tijelo pa reagira. A mozda je i nesto drugo 🤞🤞😊 ja sam koristila samo utrogestane i znala sam osjecat neke trnce i probadanja u jajnicima i maternici. Na trbuhu ne spavam pa ne znam 🤔 al mislim da je sve to normalno zbog tableta i vaginaleta.
Inseminacija mi je bila 15.11...pa i ja ta pobadanja posvecujem tabletama...samo se nadam da mi sve to nece poremetit ciklus
Cuuuureee potvrđena nam inseminacija za petak :DDD Sretna ko malo dijete :D (i malo se uspapčila al to je valjda dozvoljena emocija :D )..
Teta doktorica kaže da imamo jedan vodeći folikul i dva manja na desnom jajniku i dva baš mala na lijevom. Do sada su nam svi nalazi uredni, hormoni, spermiogram odličan, i vele da je endometrij uredan i da se nadaju da nemamo ništa protiv duplića :D ..pa evo usudila sam se čak malo ponadati jer stvarno ne vidim ni jedan razlog zašto se čudo nebi malo zabavilo i primilo posla :)
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Summer odlicno. Bas mi je drago da ces odmah u transfer. Ako bog da opet cemo.se pratit 😁
Mala_martina moguce da ce ti poremetit ciklus al mislimda se to brzo vrati u normalu. Iako se nadam da ces se nacekat do sljedeceg ciklusa 🤞
Hrabrica supeeeer 😊😊 drzim fige da bude uspjesna 🤞🤞
Summerodlicno. Bas mi je drago da ces odmah u transfer. Ako bog da opet cemo.se pratit 😁
Mala_martina moguce da ce ti poremetit ciklus al mislimda se to brzo vrati u normalu. Iako se nadam da ces se nacekat do sljedeceg ciklusa 🤞
Hrabrica supeeeer 😊😊 drzim fige da bude uspjesna 🤞🤞
Bluegirl i ja se nadam da nesto bude od toga,iako velik dio mene misli da od toga nista jer je prva inseminacija pa ono...ne nadam se previše...🙄🙄🙄
Summerodlicno. Bas mi je drago da ces odmah u transfer. Ako bog da opet cemo.se pratit 😁
Da da..Nadam se da ocemo☺
E imamo tolko tableta da neznam kako da rasporedim sve u danu😂😂😂🙈🙈🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji