Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    hejbaburibu
    21. Studeni 2018. 11:44

Da, prva mi je.. Znam da postoje neke MPO šifre prema kojima ginekolog piše bolovanje ali ne znam da li ide po preporuci specijalista... 🤷🏻‍♀️

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

malalana
    21. Studeni 2018. 12:49

hejbaburibu

Drago mi je da je opet zavladala pozitivna atmosfera na forumui nadam se da će se svaka od nas dobiti svoj božićni poklon
    Hrabrica i malalana i ja imam dogovorenu inseminacija u petak (Vinogradska). Želim vam svu sreću i da sv. Nikola u čizmicu stavi + testić
    Kako si dajete štopericu? Idete li na hitnu ili u kućnoj radinosti? Ja nisam sigurna da li da M zaposlim….
    Planirate li na bolovanje nakon postupka? Imamo li pravo na BO?

Ja sam ju uzela i zamolila mamu sestrinog decka koja je medicinska sestra da mi da, jer sam prvi puta dobila u trbuh, a sad su mi rekli da ide u guzu, pa to ne mogu sama 😄. Ja sam nakon prvog puta bila na godisnjem i to me izludilo, tak da idem raditi, ne znam imamo li pravo na bolovanje. Meni je ginekolog rekao da nema potreba jer je to kap normalni odnos i sve treba normalno....

Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
    fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L
    AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L

swift3
    21. Studeni 2018. 17:17

Wow, sto je to s ovim petkom, svi na inseminaciju  
    Cure sretno i drzim fige! 
    Ja iduci tjedan imam konzultacije pa vidim za dalje...pratim sve, citam, samo sam u pokretu i poslu cjele dane pa ne stignem uvjek komentirati. 
    Bluegirl i summer, vi idete na prirodni ivf sada? Kad vam je punkcija/transfer?

summer4
    21. Studeni 2018. 17:31

Da prirodni...ja imam u utorak transfer☺🤞

Bluegirl
    21. Studeni 2018. 17:56

Nemam pojma 😂 jos pratim ovulaciju pa kad ju ispratim i posaljem im trakice onda ce mi valjda javit. Znaci po prvi put sam iz klinike otisla zbunjena 😂 al mislim da ce bit ponedjeljak ili utorak transfer. 🤞

summer4
    21. Studeni 2018. 18:14

Izgleda da cemo stvarno zajedno 🙈🙈

Bluegirl
    21. Studeni 2018. 19:06

Haha da 😊😊 
    Radim te trakice i zbunjena sam skroz. Znaci koliko sam upoznata s njima kao i testovima za trudnocu, mora se ocitat u roku par min. Sve kasnije nije vazece. E sad danas napravim trakicu i pojavi se testna linija koja je puno svjetlija od kontrolne. Medutim sto se vise susi to je tamnija. I sad kad se osusila su jednako tamne te dvije linije kao i linije na ostalim trakicama. Opce mi nije jasno kak se onda iz toga ista moze ocitat. Bas sam zbunjena. Uglavnom ja sam im to poslala i rekla ako treba sutra ponavljam. A  sutra cu opet napravit cisto za sebe pa me bas zanima ako ce se opet tak jako vidjet linija kad se skroz posusi. Mislim da mi je ovulacija prosla. Vise me ne boli. A po prvi put sam u sluzi imala smedega. Sve nesto cudno... 🤔😥😣

summer4
    21. Studeni 2018. 19:58

Joooj draga,pomogla bi ti al ne mogu🙈
    Ja stvarno pojma nemam o tim trakicama,nikad to nisam radila a ni nisam imala u rukama,a nisam nikad ni isla za tim tak da stvarno nemam pojma🙈🙈😂😂

Bluegirl
    21. Studeni 2018. 20:12

A znam. Al morala sam se izjadat. Sutra cu vidjet ak ce se javit i kaj ce rec. Valjda znaju kaj rade 😞

summer4
    21. Studeni 2018. 20:53

Samo ti daj,zato smo tu😉😉😘😘
    Javis onda sutra sta ce ti rec

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.