Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    summer4
    03. Prosinac 2018. 15:53

Isuse Boze...prekrasno,preljepa crtica
    Bas sam presretna!!! Cestitam ti draga moja,zelim ti svu srecu svijeta,jednu lijepu,mirnu,sigurnu i zdravu trudnocu😍😍😍😍
    Sad polako,pazi se i cuvaj se😘😘😘
    Kad vadis betu?

Bluegirl
    03. Prosinac 2018. 16:13

Summer ja jos ne vjerujem da se vec tak dobro vidi. U srijedu sam trebala tek radit test. Mislim da cu ici ili u srijedu ili cetvrtak.  Hvala ti 😘 samo da sve bude ok sad. Opce ne znam kak sam uspjela slikat kolko su mi se ruke tresle. Nikad mi nije bilo jasno kad su cure dobile pozitivan test pa pricale kak ih je strah. A sad je mene tak. Strah me da to nije stvarno. A nisam koristila nikakve lijekove pa ne moze bit od nicega. Mislim da cu svaki dan do bete radit test. Taman imam jos 3 komada 😂

summer4
    03. Prosinac 2018. 16:20

Hahaha,samo ti radi testove,sad ti je sve dozvoljeno😉😉😉
    Drzim ti najvece 🤞🤞 da beta bude lijepo velika i da bude sve ok😘😘😘
    A zasto si sad vec radila test,mislim jesi li nesto osjecala pa isla radit test ili si opet samo bila nestrpljiva?😂🙈

summer4
    03. Prosinac 2018. 16:22

I da draga,STVARNO JE,ne moras se toga bojat...😍
    Jesi rekla vec muzu? 🤗🤗

Bluegirl
    03. Prosinac 2018. 16:29

Uf... znaci odma tu vecer nakon transfera me nesto piknulo u ledima i boljelo me do neki dan. Al nisam htjela ni pomislit da je implantacija iako je blastica vec bila u stadiju izlijeganja. Drugo jutro sam imala par smedih kao zilica kad sam isla na wc pa na papiru poslije brisanja al sam isto mislila da je od transfera. Onda su poceli grcevi i ostra bol u jajnicima, pritisak a sve vise osjecam taj pritisak kak se blizi dan kad bi trebala dobit m. Svaku vecer mi je bilo uuuuzasno hladno. Prije par dana su me pocele bolit sise i to sa strane prema pazuhu. To.mi je bilo cudno jer me  nikad nisu tak boljele al ono bojis se ponadat. Jucer od jutra sam se nekak lose osjecala. Poslije rucka sam pocela s podrigivanjem i to me uzasno muci i danas a u grlu mi je ko knedla kad se ne mozes podrignut. Isli smo jucer setat i fritule koje obozavam su mi nekak smrdile i smetao me miris. I opcenito se nekak ne osjecam kak spada. Mislim da je to to. Vrag mi nije dao mira i isla sam to provjerit. Sad me samo strah da je biokemijska. 

Bluegirl
    03. Prosinac 2018. 16:30

Nisam rekla muzu jos. Radi 😞 i ima sad neki ispit pa mu ovo ne treba sad. Al jedva cekam da dode doma da mu kazem 😁

Bluegirl
    03. Prosinac 2018. 16:49

I da zaboravila sam napisat da sam danas svaki odmor bila na wc. Vec sam sama sebi bila smjesna. 

Bluegirl
    03. Prosinac 2018. 16:53

Tolko pisem i zaboravim najvaznije, iscjedak. Znaci ja inace od O do M nemam nikad nikakav iscjedak. Sad od transfera stalno neki bjeli iscjedak, stalno ko da sam mokra. To mi je bilo cudno al prvo sam pomislila da su gljivice iako me nis nije svrbilo ni peckalo. Al kazem opekla sam se vise puta pa me bilo strah ponadat se ...

summer4
    03. Prosinac 2018. 18:02

Joooj mucika 😍 ove crne misli o biokemijskoj otjeraj..sad samo pozitivno...ne mogu ti opisat kolko sam happy😚😚😚😚😚😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Bluegirl
    03. Prosinac 2018. 18:26

Hvala ti 😘😘😘❤ samo da izvadim betu pa da vidim kakvo je stanje. Jos sam u soku 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.