Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ruška
    30. Studeni 2018. 10:48

petra31

Evo da se i ja javim
    I druga inseminacija neuspjesna!!!
    Jucer dobila😢😢Bas sam utucena
    Neznam vise…
    Probat cemo jos jednu tako su nam preporucili
    Iako ne nadam se previse…Koma mi je sve to
    Mi moze neko objasnit prirodni IVF ?
    Kako funkcionira?Postupak?
    Hvala vam

Prirodni ivf,rade folikulometriju,procijenjuju kada Ce biti ovulacija,dobije se štoperica i nakon 36sati se radi punkcija,a folikul nesmije puknuti.

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• petra31
    30. Studeni 2018. 17:37

ruška

petra31

Evo da se i ja javim
    Neznam vise…
    Hvala vam

Prirodni ivf,rade folikulometriju,procijenjuju kada Ce biti ovulacija,dobije se štoperica i nakon 36sati se radi punkcija,a folikul nesmije puknuti.

Hvala😚
    Idemo dalje hrabro
    Pa sta bude

• petra31
    30. Studeni 2018. 17:42

Hrabrica

petra31

Evo da se i ja javim
    Neznam vise…
    Hvala vam

A s*anje :( žao mi je! Evo baš mi nije jasno..o čemu ovisi taj uspjeh? Čim i dalje guraju takav postupak očito postoji neki razlog..koji su onda uvjeti za uspjeh ..o čemu ovisi…Evo ti si druga u dva dana koja je javila da nije uspjelo i normalno sad je meni proradio crv straha i počela sam lagano dizat ruke od tog a i realno, bilo bi stvarno naivno od mene pomislit da bi moglo upalit i to od prve :/

Neznam iskreno sta da ti kazem
    Budi pozitivna..
    Stvarno neznam nikog tko je uspio sa inseminacijom...Pitala doktora on kaze da je 35 zena ove godine ostalo trudno tim postupkom
    A neznam vrijedi probati 
    Mi idemo jos na jednu za nekih 10 dana
    Mozda ipak bude treca sreca😃😃😃
    Ako ne ,idemo dalje na prirodni ivf

• petra31
    30. Studeni 2018. 17:43

ruška

Cure,evo da javim,puknuo mi folikul tako da nista od prirodnog ivf-a.ful sam razočarana,isplakala se i sada cekam na inseminaciju jer je doktor rekao da Ce iskoristiti spermije.ne nadam se da Ce uspjet.to Ce mi biti treća inseminacija.
    Neka jedna barem javi super vijesti:)

Sretno ti od ❤

Hrabrica
    30. Studeni 2018. 19:11

petra31

Hrabrica

petra31

Evo da se i ja javim
    Neznam vise…
    Hvala vam

A s*anje :( žao mi je! Evo baš mi nije jasno..o čemu ovisi taj uspjeh? Čim i dalje guraju takav postupak očito postoji neki razlog..koji su onda uvjeti za uspjeh ..o čemu ovisi…Evo ti si druga u dva dana koja je javila da nije uspjelo i normalno sad je meni proradio crv straha i počela sam lagano dizat ruke od tog a i realno, bilo bi stvarno naivno od mene pomislit da bi moglo upalit i to od prve :/

Budi pozitivna..
    Stvarno neznam nikog tko je uspio sa inseminacijom…Pitala doktora on kaze da je 35 zena ove godine ostalo trudno tim postupkom
    A neznam vrijedi probati

Ma i ja sam pitala u sali tokom postupka kao koliko često uspije inseminacija i žena mi kaže jako često.. E sad jel to priča za nas ili je stvarno tako, aj znaj :/ Kako si se osjećala nakon inseminacije? Meni su već drugi dan nakon postupka počeli lagani povremeni grčevi i nisu prestali (od kad sam prije par mj imala laparaskopsku nemam grčeve prije vještice, samo sjedim i čekam..) a sise me ubijaju..najveći grudnjak i jedva da stanu (ok sise me općenito bole nakon O)..Sada me čak i jedna bradavica boli na manji stisak i kao ispod obje areole na pritisak...Al vjerujem da to sve može biti od progesterona i da je 8 dana od inseminacije prerano za ikakve simptome..

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Hrabrica
    30. Studeni 2018. 19:14

petra31

Hrabrica

petra31

Evo da se i ja javim
    Neznam vise…
    Hvala vam

Budi pozitivna..
    Stvarno neznam nikog tko je uspio sa inseminacijom…Pitala doktora on kaze da je 35 zena ove godine ostalo trudno tim postupkom
    A neznam vrijedi probati

I da još nadopunim, već mj dana pijem fertil up za žene, sada i progesterone a mužev sgram savršen..Nakon 5 tableta klomifena smo imali 5 folikula, (3 poštena i 2 baš mala) što je ugodno iznenadilo doktoricu i tad je postala optimistična...Luuuudim....

11/2018 – inseminacija X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    06/2021 – FET X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• ruška
    01. Prosinac 2018. 08:48

petra31

ruška

Cure,evo da javim,puknuo mi folikul tako da nista od prirodnog ivf-a.ful sam razočarana,isplakala se i sada cekam na inseminaciju jer je doktor rekao da Ce iskoristiti spermije.ne nadam se da Ce uspjet.to Ce mi biti treća inseminacija.
    Neka jedna barem javi super vijesti:)

Sretno ti od ❤

Hvala puno:)
    Evo jucer obavila inseminaciju,i na kraju pricala sa doktorom.rekao mi da je tesko pogoditi,a pogotovo kod mene jer mi folikuli brzo pucaju,imam kraci ciklus.prije stoperice mi pratio hormone i da ni njemu nekad nije jasno zasto pucaju folikuli ranije,a ako se ranije napravi punkcija onda postoji mogućnost da jajna stanica nije zrela i opet sve pada u vodu.
    U 12.mj.neidem na postupke jer dolaze blagdani, a u 01.mj idem na stimulativni ivf.Naravno ako ne uspije ova inseminacija,ali ne nadam se.

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• petra31
    01. Prosinac 2018. 14:31

Hrabrica

petra31

Hrabrica

petra31

Evo da se i ja javim
    Neznam vise…
    Hvala vam

Budi pozitivna..
    A neznam vrijedi probati

Ma i ja sam pitala u sali tokom postupka kao koliko često uspije inseminacija i žena mi kaže jako često.. E sad jel to priča za nas ili je stvarno tako, aj znaj :/ Kako si se osjećala nakon inseminacije? Meni su već drugi dan nakon postupka počeli lagani povremeni grčevi i nisu prestali (od kad sam prije par mj imala laparaskopsku nemam grčeve prije vještice, samo sjedim i čekam..) a sise me ubijaju..najveći grudnjak i jedva da stanu (ok sise me općenito bole nakon O)..Sada me čak i jedna bradavica boli na manji stisak i kao ispod obje areole na pritisak…Al vjerujem da to sve može biti od progesterona i da je 8 dana od inseminacije prerano za ikakve simptome..

Draga moja ja poslije inseminacije nisam imala nikakve simptome.
    Samo prije menge su me uzasno grudi bolile i imala sam smeđi iscjedak i bolove normalne pred mengu.

Hrabrica
    02. Prosinac 2018. 14:33

petra31

Hrabrica

petra31

Hrabrica

petra31

Evo da se i ja javim
    Neznam vise…
    Hvala vam

Budi pozitivna..
    A neznam vrijedi probati

Ma i ja sam pitala u sali tokom postupka kao koliko često uspije inseminacija i žena mi kaže jako često.. E sad jel to priča za nas ili je stvarno tako, aj znaj :/ Kako si se osjećala nakon inseminacije? Meni su već drugi dan nakon postupka počeli lagani povremeni grčevi i nisu prestali (od kad sam prije par mj imala laparaskopsku nemam grčeve prije vještice, samo sjedim i čekam..) a sise me ubijaju..najveći grudnjak i jedva da stanu (ok sise me općenito bole nakon O)..Sada me čak i jedna bradavica boli na manji stisak i kao ispod obje areole na pritisak…Al vjerujem da to sve može biti od progesterona i da je 8 dana od inseminacije prerano za ikakve simptome..

Draga moja ja poslije inseminacije nisam imala nikakve simptome.
    Samo prije menge su me uzasno grudi bolile i imala sam smeđi iscjedak i bolove normalne pred mengu.

Aha, ok hvala ti na odgovoru <3 

11/2018 – inseminacija X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    06/2021 – FET X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Bluegirl
    03. Prosinac 2018. 15:24
    Jel ja to sanjam? Jel vi ovo vidite il sam umislila? Imala sam fet prosli ponedjeljak.
    Jel ja to sanjam? Jel vi ovo vidite il sam umislila? Imala sam fet prosli ponedjeljak.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.