Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bluegirl
    23. Studeni 2018. 17:33

Hrabrica

Hrabrica prijavljuje da je prezivjela inseminaciju 😂😁🤞 Bilo je manjih komplikacija jer sam sitne grade pa su instrumenti bili malo veliki za mene i usce maternice je bilo daleko i nekako malo zmrdano pa se i onaj kateter savijao.. Bome se zena namucila i boljelo je radi tog sveg ali uspjeli smo odradit pa smo presretni 😁 Dobila utrogestan tri puta dnevno i cekanje daleeekog 07.12. za testic 😀

Bravooo 😊😊 sad samo polako i smireno do testa. Drzim fige 🤞🤞

• nemasekirancije
    23. Studeni 2018. 17:53

Hvala summer i blue. Sad se samo nadam da ce slijed vikene doci M kako bi trebala redovito. Da nece kasnit, da ipak stignemo do bozica obaviti sve :)! Svim ostalim curkama drzim fige s inseminacijama. Blue i summer dezim fige za novi fet :)! Biti ce to dobro..samo hrabro 😍

• Mala_martina1990
    23. Studeni 2018. 20:15

Curee može malo pomoći....vec me sat vremena boli trbuh onak jace ko da cu svaki cas dobit, a inseminacija mi bila prije 7 dana.. danas mi 20-ti dan ciklusa, ciklusi su mi inace oko 30 dana....i sad me strah...🙄🙄🙄🙄

Bluegirl
    23. Studeni 2018. 21:19

Mala_martina1990

Curee može malo pomoći….vec me sat vremena boli trbuh onak jace ko da cu svaki cas dobit, a inseminacija mi bila prije 7 dana.. danas mi 20-ti dan ciklusa, ciklusi su mi inace oko 30 dana….i sad me strah…🙄🙄🙄🙄

Ne znam kaj bi rekla... 🤔  nisam se nasla u takvpj situaciji. mogu jedino rec da se nadam da je implantacija u pitanju i drzim ti fige. Drzi se 😘

• Mala_martina1990
    23. Studeni 2018. 21:33

Bluegirl

Mala_martina1990

Curee može malo pomoći….vec me sat vremena boli trbuh onak jace ko da cu svaki cas dobit, a inseminacija mi bila prije 7 dana.. danas mi 20-ti dan ciklusa, ciklusi su mi inace oko 30 dana….i sad me strah…🙄🙄🙄🙄

Ne znam kaj bi rekla… 🤔 nisam se nasla u takvpj situaciji. mogu jedino rec da se nadam da je implantacija u pitanju i drzim ti fige. Drzi se 😘

A neznam,vidit cemo!I ako je mjesečnica nekako mi rano...😟😟

Hrabrica
    24. Studeni 2018. 07:48

Mala_martina1990

Bluegirl

Mala_martina1990

Ne znam kaj bi rekla… 🤔 nisam se nasla u takvpj situaciji. mogu jedino rec da se nadam da je implantacija u pitanju i drzim ti fige. Drzi se 😘

A neznam,vidit cemo!I ako je mjesečnica nekako mi rano…😟😟

I meni je odmah neki klik bio da bi mogla bit implantacija. Samo polako, opusti se i sto manje razmisljaj o tom.. I zadrzi pozitivu 💓

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Hrabrica
    24. Studeni 2018. 07:52

Bluegirl

Hrabrica

Hrabrica prijavljuje da je prezivjela inseminaciju 😂😁🤞 Bilo je manjih komplikacija jer sam sitne grade pa su instrumenti bili malo veliki za mene i usce maternice je bilo daleko i nekako malo zmrdano pa se i onaj kateter savijao.. Bome se zena namucila i boljelo je radi tog sveg ali uspjeli smo odradit pa smo presretni 😁 Dobila utrogestan tri puta dnevno i cekanje daleeekog 07.12. za testic 😀

Bravooo 😊😊 sad samo polako i smireno do testa. Drzim fige 🤞🤞

Hvaaala 😀 cak i nisam toliko napeta koliko sam mislila da cu bit.. Sretna sam sto smo to obavili i sad sta bude bude 💓 cak je i pozitiva dosta jaka .. Ne nadam se puno ali sam bas smirena i nekako neobjasnjivo sretna 💓 Cak su i doktori nahvalili jucer njegov spermiogram da je bio odlican  a on sav ponosan 😀

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Bluegirl
    24. Studeni 2018. 09:33

Mala_martina  kak ti je hrabrica rekla, probaj ne razmisljaat previse o tome. Naravno da sve mi osluskujemo tijelo i reagiramo na svaku sitnicu jer znamo da je nesto bilo, da se nesto radilo. Vjerujem da te strah i da ti nije svejedno. Svima nam je tako. Al moras se probat opustit i ne reagirat. Vjeruj mi da cu ja isto tako cekat i reagirat na svaku bol nakon transfera. Lako je sad govorit i bit pametan a nakon postupka smo sve iste 😂 stvarno ti drzim fige da je implantacija i da ces nas sve razveselit.
    Hrabrica odlicno. Sad samo tu pozitivu i smirenost zadrzi do testa. Drzim fige 🤞

• Mala_martina1990
    24. Studeni 2018. 11:28

Bluegirl

Mala_martinakak ti je hrabrica rekla, probaj ne razmisljaat previse o tome. Naravno da sve mi osluskujemo tijelo i reagiramo na svaku sitnicu jer znamo da je nesto bilo, da se nesto radilo. Vjerujem da te strah i da ti nije svejedno. Svima nam je tako. Al moras se probat opustit i ne reagirat. Vjeruj mi da cu ja isto tako cekat i reagirat na svaku bol nakon transfera. Lako je sad govorit i bit pametan a nakon postupka smo sve iste 😂 stvarno ti drzim fige da je implantacija i da ces nas sve razveselit.
    Hrabrica odlicno. Sad samo tu pozitivu i smirenost zadrzi do testa. Drzim fige 🤞

Hvala svima, i ja vama držim 🤞🤞🤞 da vam svima uspije..😍😍😍😊

• ruška
    24. Studeni 2018. 19:25

Mala_martina1990

Kako ti je danas?

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.