Hrabricane znam, nisam imala takav slucaj. Al vjerujem da je moguce od stoperice. 🤔
Meni je transfer u ponedjeljak u pola 12 🤞
Haha,opet si me prestigla😂
Drzim ti 🤞🤞🤞
Sve ostale cure i vama drzim 🤞 da vam uspije🤞🤞
nemasekirancije bas mi je drago da su ti nalazi uredni i da si se napokon toga rijesila🤞🤗🤗🤗😘
Nemasekirancije super da je sve ok sad. Nadam se da ce vam 12.mj bit sretan 😊
Summer moram ja bit prva 😛 ja ovaj put ne koristim niti utrogestane. Bas me nekak strah zbog toga. Apsolutno nis, sve prirodno. Nekak mi je nevjerojatno da ce se primit sad ak do sad nis nije. Bas me strah opet neuspjeha. 😞
Nemasekirancijesuper da je sve ok sad. Nadam se da ce vam 12.mj bit sretan 😊
Summermoram ja bit prva 😛 ja ovaj put ne koristim niti utrogestane. Bas me nekak strah zbog toga. Apsolutno nis, sve prirodno. Nekak mi je nevjerojatno da ce se primit sad ak do sad nis nije. Bas me strah opet neuspjeha. 😞
Eto ja koristim taj estrifam za zadebljanje,pa te neke dvoje tablete za bolju implantaciju i onda jos progestan opet..i to je to😊
Misli pozitivno draga,mada znam da postoji uvijek taj strah od neuspjeha,imam ga i ja,al guram nekako samu sebe u "pozitivu😱" haha🙈🙈🤞🤞🤞🤞🤞
Drzim fige svima i da sve uspijemo:)
Danas sam bila na prvoj folikulometriji za prirodni ivf,imam folikule na oba jajnika,to mi se jos nije dogodilo otkako radim preglede.drugi pregled mi je u nedjelju, a iduci tjedan i postupak.
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Joj ja bi sve dala da samo nesto koristim za bolju implantaciju... 😞
Ruška odlicne vijesti. Drzim fige da se svi razviju i da sve bude uspjesno 🤞
Hrabrica prijavljuje da je prezivjela inseminaciju 😂😁🤞 Bilo je manjih komplikacija jer sam sitne grade pa su instrumenti bili malo veliki za mene i usce maternice je bilo daleko i nekako malo zmrdano pa se i onaj kateter savijao.. Bome se zena namucila i boljelo je radi tog sveg ali uspjeli smo odradit pa smo presretni 😁 Dobila utrogestan tri puta dnevno i cekanje daleeekog 07.12. za testic 😀
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Druge curke kak je vama proslo danas?? Jeste ok??
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Hrabrica prijavljuje da je prezivjela inseminaciju 😂😁🤞 Bilo je manjih komplikacija jer sam sitne grade pa su instrumenti bili malo veliki za mene i usce maternice je bilo daleko i nekako malo zmrdano pa se i onaj kateter savijao.. Bome se zena namucila i boljelo je radi tog sveg ali uspjeli smo odradit pa smo presretni 😁 Dobila utrogestan tri puta dnevno i cekanje daleeekog 07.12. za testic 😀
Bravo Hrabrice,eto preživila si..👏👏👏👏👏 sretnooo dalje, ja test radim 29.11 😟😟😟😟😟
Bravo Hrabrice,eto preživila si..👏👏👏👏👏 sretnooo dalje, ja test radim 29.11 😟😟😟😟😟
Pa to je jos maloooo 😀😀😀🤞🤞🤞 odbrojavam s tobom 😀💓 a kak se osjecas?
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Pa to je jos maloooo 😀😀😀🤞🤞🤞 odbrojavam s tobom 😀💓 a kak se osjecas?
Osjecam se super,prvih par dana me probadalo dole, sad vise ne,kao znam malo osjetit nesto,neznam dal je bol ili pritisak...al što se tiće sisa nista...inace imam jako velike pa nemogi skontat dali su mi natekle al ne bole me...isto stavljam ustrogene 3×2 na dan...
Sortiraj odgovore
Najstariji