Inducirani porod

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    16. Lipanj 2014. 20:36

Prvi porod.Visak plodne vode ili previse i odlucili me porodit u 38 tj dosla sam u bolnicu 2.1 i odmah u radaonu probili mi plodnu vodu i prikopcali na ctg moji su trudovi poceli ali slabi nisam se nista otvarala navecer su poceli sa dripom opet se nisam otvarala tako drugi dan cjeli i noc i nakon toliko patnje uzasnih i ludih trudova 5.1 ujutro u 9i 55 dosao je na svjet moj mali,taj porod je trajao tri dana a o boli patnji necu ni govorit
    Drugi porod.Boze pomozi ista stvar kao sa prvim samo sto sam uz to imala kriticno velik secer a plodna voda je prjetila za mene i malog i hitan inducijski porod u 37 tj.ujutro u 6 mi probili plodnu vodu trudovi slabi nikakvi opet sam se slabo otvarala i nakon 13 sati pod dripom ja rodila malog,trudovi su bili uzasni molila sam ih da me stave na carski trudovi iz min u min pocela sam se bila gubit i par puta ostajala bez svjesti na kraju bili kriticno i ja i mali jer se vise nisu culi njegovi otkucaji i to sam cula kad je doktor govorio sestri da neznaju sta ce sad i to sam cula taman kad sam dolazila sebi i neznam kako doktor mi je pojacao drip i rekao sad probajmo i ako ne hitan carski i kad je pocelo za tiskat ja vise nisam znala od kud mi snaga par puta sam jace stisnula i izasao je moj maleni,.
    Tako moja su iskustva jako losa i iskreno sad se bojim po noci i ono malo sto spavam sanjam porod i budim se mokra sva prestrasena.Zene moje strah me ne mogu vam opisat koliko i tako da sam odlucila za ovaj porod odmah sa vrata vikat dajte epiduralnu.
    Eto to su moja iskustva a u trudnoci sam bila poletna kao lastavica svaki dan sam hodala radila kopala i sve i eto imala sam uzasne porode
    A moja sestra prvo rodila u pola sata a drugo u 15 min niti jednom nije stigla dobit ni klistir ni brijanje  a da naopomenem obadve trudnoce je prelezala eto nismo sve iste.

renata6
    16. Lipanj 2014. 20:42

Aj antonio bome si se napatila!
    Stvarno ti želim, ovu treću srećicu da brže izađe!

renata6
    16. Lipanj 2014. 20:55

Ja sam prošla gore što se tiče bolesti djeteta, pa sam zaboravila na porod, iako sam mislila da je carski najgore, sada kada čitam vaša iskustva stvarno skidam vam kapu što ste prošle za svoje anđele!!

antonio
    16. Lipanj 2014. 20:59

Ali me sad strah da ne mogu opisat koliko najrade bi voljela da me uspavaju i da mi naprave carski ali kad se sjetim dugog oporavka onda se odmah predomisslim neznam sta je gore

Tina0208
    17. Lipanj 2014. 10:12

uh antonio ja ti stvarno zelim puno srece s trecom srecicom...
    nadam se da cas bar lako rodit kad vec prolazis sve i svasta u trudnoci...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.