Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinčica3
    10. Svibanj 2015. 10:57

Noel 4
    Michele 2 
    Liam 1

Dame i gospodo...
    ( gospoda u stomacima, nisam bas primjetila muske ovdje 😂)

Situacija se lagano zakuhava! Moze li tradicionalno tal. ime Michele prestici modernog Noela? Jesmo li svjedoci nevjerojatnom obratu??

Iako je zanimljivo ime Liam (skraceno od Wiliam) kako sada stvari stoje nece se uspjeti plasirati u veliko finale potrage za imenom ocajnih roditelja. Nije ispunilo stroge kriterije prekrasnih, sveznajucih mama portala klokanice 😂😂

Bublica123
    10. Svibanj 2015. 13:59

Nama dolazi Pavel...juhuhuhuuuu...i ne mozemo docekati da nam stigne 

Mary36
    10. Svibanj 2015. 20:51

Ha, ha, ovo je super!  Baš sam se nasmijala, pametno se on to dosjetio...baš gledam taj post i mislim si koja bi ženska to napisala!? 
     Al tvom mužu i meni se sviđa isto ime! Sretno s dogovorom, znam da nije lako 

Tinčica3
    10. Svibanj 2015. 22:43

Ne kuzi on što je klokanica, tako se i odao.

Niti jedna zena ovdje NIKAD ne bi napisala: daj muzu da odabere ime 😂😂

Valjali smo se od smijeha 😂😂😂😄😄😄
    Noel 5, Liam 2, Michele 2

Tinčica3
    10. Svibanj 2015. 22:45

I da. Hvala Mary, trebat ce nam 😄

lollipop
    11. Svibanj 2015. 07:46

moj glas ide za Liama 

da li ej vas strah da kada vidite bebilija da ćete skužiti kako mu odabrano ime uopće ne paše?

Lela29
    11. Svibanj 2015. 08:22

Liam!! ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.