Mi smo od negdje od 20 tt govorili da ce nam se curka zvati Mia rodila se ona tata došao nakon poroda doma i poslao poruku da je njemu Aria ipak lijepo ime naime ja sam u jednim trenutku rekla da mi je to ime super
I tako mi čitavu trudnoću čekali Miu a stigla nam Aria
Mi smo od negdje od 20 tt govorili da ce nam se curka zvati Mia rodila se ona tata došao nakon poroda doma i poslao poruku da je njemu Aria ipak lijepo ime naime ja sam u jednim trenutku rekla da mi je to ime super
I tako mi čitavu trudnoću čekali Miu a stigla nam Aria
Eto žene, ja sam (čak) odlučila.
Bit će Rudi
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Mi za sad čekamo curicu Brunu...meni je bas lijepo ime,a mm nije oduševljen al je pristao da se tak zove
Lijepo mi je ime Bruna! Baš sam neki dan upoznala curicu koja se tako zove i baš mi je bilo slatko i lijepo joj je pasalo!
Mi smo jednoglasno odlucili da ce biti Sara :-) .I to zato sto kada se moj muz slupao s autom ja sam cuvala jednu curicu Saru, i ona kad je vidjela da sam ja tuzna i ona je bila tuzna samnom. A kad je muz ozdravio ona ga je prozvala svojim deckom, i danima se igrala da ona prica na telefon s njim i crtala mu pisma. I sad kad ga vidi se dere: Anteeeeeeeee, i onda se oni razgovaraju . I iako je bila na nasoj svadbi on je indalje njezin decko
Za decka kad smo birali bilo je vise problema jer sam ja htjela Jan, a muz je na to imao svakakve asocijacije. Sva sreca pa bu cura i nismo morali nista drugo traziti.:-)
Evo mi lagano zagazili u 27. tjedan, a ime za sina niotkud
Zene pomozite!
Muz i ja kao da smo sa dvije razlicite planete.
Prezime nam je talijansko pa imajte na umu da skoro sva imena prolaze.
Noel, Liam, Carlo ili Michele (čita se Mikele- tal. Mihael)
Sortiraj odgovore
Najstariji