Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMia
    03. Svibanj 2015. 08:01

Mi smo od negdje od 20 tt govorili da ce nam se curka zvati Mia rodila se ona tata došao nakon poroda doma i poslao poruku da je njemu Aria ipak lijepo ime naime ja sam u jednim trenutku rekla da mi je to ime super 
    I tako mi čitavu trudnoću čekali Miu a stigla nam Aria 

MalaMia
    03. Svibanj 2015. 08:01

Mi smo od negdje od 20 tt govorili da ce nam se curka zvati Mia rodila se ona tata došao nakon poroda doma i poslao poruku da je njemu Aria ipak lijepo ime naime ja sam u jednim trenutku rekla da mi je to ime super 
    I tako mi čitavu trudnoću čekali Miu a stigla nam Aria 

deverika
    03. Svibanj 2015. 16:52

Eto žene, ja sam (čak) odlučila.
    Bit će Rudi

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Bebach22
    04. Svibanj 2015. 23:32

Mi za sad čekamo curicu Brunu...meni je bas lijepo ime,a mm nije oduševljen al je pristao da se tak zove

Mary36
    05. Svibanj 2015. 00:24

Lijepo mi je ime Bruna! Baš sam neki dan upoznala curicu koja se tako zove i baš mi je bilo slatko i lijepo joj je pasalo!

Buco tvoj
    05. Svibanj 2015. 02:08

Mi smo jednoglasno odlucili da ce biti Sara :-) .I to zato sto kada se moj muz slupao s autom ja sam cuvala jednu curicu Saru, i ona kad je vidjela da sam ja tuzna i ona je bila tuzna samnom. A kad je muz ozdravio ona ga je prozvala svojim deckom, i danima se igrala da ona prica na telefon s njim i crtala mu pisma. I sad kad ga vidi se dere: Anteeeeeeeee, i onda se oni razgovaraju .  I iako je bila na nasoj svadbi on je indalje njezin decko 
    Za decka kad smo birali bilo je vise problema jer sam ja htjela Jan, a muz je na to imao svakakve asocijacije. Sva sreca pa bu cura i nismo morali nista drugo traziti.:-)

Tinčica3
    05. Svibanj 2015. 06:13

Evo mi lagano zagazili u 27. tjedan, a ime za sina niotkud
    Zene pomozite! 
    Muz i ja kao da smo sa dvije razlicite planete. 
    Prezime nam je talijansko pa imajte na umu da skoro sva imena prolaze. 

Noel, Liam, Carlo ili Michele (čita se Mikele- tal. Mihael)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.