Za curicu ja smišljam ime i biti će Leona, a dragi za dečka i želi da bude Dante.. ali o tom potom imamo još vremena za razmišljanje
Tesa je prekrasno ime
deverika moj brat je dobio ime par dana nakon rođenja, kad su ga išli prijaviti jer se nikako nisu mama i tata mogli dogovoriti i na kraju sam mu ja dala ime Ivan, tako da imaš vremena
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
mi smo se od svih kombinacija i silnih popisa odlučili za ime Sven...lijepo, kratko, nije često...baš mi se sviđa

Meni je isto Tesa naj od tri imena sa prethodne stranice.
Kod nas će biti Ani ili Marin (sa muškim nisam 100% zadovoljna, ali jedino se to ime sviđa i meni i njemu, njemu više nego meni).
Sven mi je baš pravo muško ime.

hehe... ajd dobro. Pa kad mi nekak nema muških imena...
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Nin@c ja se zovem Tesa i baš sam zadovoljna sa svojim imenom iako je kad je mene mama nazvala to bilo stvarno nepostojeće ime! Al meni je bilo super jer je bilo posebno i nisam poznavala nikoga tko se tako zove.
Nin@c ja se zovem Tesa i baš sam zadovoljna sa svojim imenomiako je kad je mene mama nazvala to bilo stvarno nepostojeće ime! Al meni je bilo super jer je bilo posebno i nisam poznavala nikoga tko se tako zove.
Ajde, baš mi je drago da ima toliko pozitivnih komentara na ime Tesa...
Sad bar nemam više nedoumica u vezi imena, to je to, dolazi nam mala Tesa!
Hvala svimaa!

mi muku mučimo s muškim imenima! otkako je danas potvrđeno da je dečkić, samo smo se pogledali i točno znali - a što ćemo s imenom?
presretni smo što je sin, naravno! ali muška imena... joj... bit će zanimljivo naći nešto što će se oboma svidjeti, a neće biti uobičajeno, svakodnevno
mi muku mučimo s muškim imenima!otkako je danas potvrđeno da je dečkić, samo smo se pogledali i točno znali - a što ćemo s imenom?
![]()
presretni smo što je sin, naravno! ali muška imena… joj… bit će zanimljivo naći nešto što će se oboma svidjeti, a neće biti uobičajeno, svakodnevno
I mi smo se dosta mucili oko muskog imena posto je svatko imao svoj prijedlog koji se meni nije svidao, na kraju smo ja i decko izabrali da ce biti Filip
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji