Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    28. Travanj 2015. 14:24

mi smo se od svih kombinacija i silnih popisa odlučili za ime Sven...lijepo, kratko, nije često...baš mi se sviđa

Lela29
    28. Travanj 2015. 14:36

Meni je isto Tesa naj od tri imena sa prethodne stranice.

Kod nas će biti Ani ili Marin (sa muškim nisam 100% zadovoljna, ali jedino se to ime sviđa i meni i njemu, njemu više nego meni).

Sven mi je baš pravo muško ime.

deverika
    28. Travanj 2015. 16:49

hehe... ajd dobro. Pa kad mi nekak nema muških imena...

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Mary36
    28. Travanj 2015. 17:26

Nin@c ja se zovem Tesa i baš sam zadovoljna sa svojim imenom  iako je kad je mene mama nazvala to bilo stvarno nepostojeće ime! Al meni je bilo super jer je bilo posebno i nisam poznavala nikoga tko se tako zove.

lioness2
    28. Travanj 2015. 23:55

mi muku mučimo s muškim imenima!  otkako je danas potvrđeno da je dečkić, samo smo se pogledali i točno znali - a što ćemo s imenom?  

presretni smo što je sin, naravno! ali muška imena... joj... bit će zanimljivo naći nešto što će se oboma svidjeti, a neće biti uobičajeno, svakodnevno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.