mi još ne znamo točno kako ćemo našem mišu dati ime ali za sada su nam Matej ,Vido i Teo aktualni

Lovro, Fran, Vid, Vito...
Za curicu pojma nemam.. al neko kratko i slatko
Mi imamo curicu i jos neznamo ime…rita,rina,tesa,nikol,antea,
irina su u užem izboru,koja vama padaju na pamet,a da su modernija i kraća?
Mi imamo curicu i jos neznamo ime…rita,rina,tesa,nikol,antea,irina su u užem izboru,koja vama padaju na pamet,a da su modernija i kraća?
meni je drago Iris

Mi imamo curicu i jos neznamo ime…rita,rina,tesa,nikol,antea,irina su u užem izboru,koja vama padaju na pamet,a da su modernija i kraća?
meni je drago Iris

meni je jako lijepo ime Gita ali me strah da ju u skoli nebi sprdali gita-kita
meni je jako lijepo ime Gita ali me strah da ju u skoli nebi sprdali gita-kita
Hahah....da to mi je najgore,meni isto lijepo ime,ali smo odustali bas zbog toga

Ajme lollipop kako sam se od srca nasmijala jer sam se sjetila dečka koji je samnom išao u osnovnu Denis- penis :D
pa da najgore mi je tako obiljeziti dijete imenom da ga svi sprdaju...
lijepo mi je i ime lola ali MM kaze da mu je to neka fufa njemu se pak svidja Nik dok je meni prva asocijacija kombiniram kao nik praskaton
pa da najgore mi je tako obiljeziti dijete imenom da ga svi sprdaju…
lijepo mi je i ime lola ali MM kaze da mu je to neka fufanjemu se pak svidja Nik dok je meni prva asocijacija kombiniram kao nik praskaton
hahahahahah presmješne ste

pa da najgore mi je tako obiljeziti dijete imenom da ga svi sprdaju…
lijepo mi je i ime lola ali MM kaze da mu je to neka fufanjemu se pak svidja Nik dok je meni prva asocijacija kombiniram kao nik praskaton
hahahahaha ajme i meni lola malo baca na fuficu, mi smo baš nekidan pričali o tim fufica imenima a nika praskatona više nitko od mlađih ne gleda, a predobar je!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji