Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    28. Siječanj 2015. 07:39

mi još ne znamo točno kako ćemo našem mišu dati ime ali za sada su nam Matej ,Vido i Teo aktualni

Ljubav2
    28. Siječanj 2015. 10:44

Lovro, Fran, Vid, Vito...

Za curicu pojma nemam.. al neko kratko i slatko

• Pepica2
    30. Siječanj 2015. 04:41

Mi imamo curicu i jos neznamo ime…rita,rina,tesa,nikol,antea,
    irina su u užem izboru,koja vama padaju na pamet,a da su modernija i kraća? 

Bublica123
    30. Siječanj 2015. 07:59

Pepica

Mi imamo curicu i jos neznamo ime…rita,rina,tesa,nikol,antea,irina su u užem izboru,koja vama padaju na pamet,a da su modernija i kraća? 

meni je drago Iris 

Bublica123
    30. Siječanj 2015. 07:59

Pepica

Mi imamo curicu i jos neznamo ime…rita,rina,tesa,nikol,antea,irina su u užem izboru,koja vama padaju na pamet,a da su modernija i kraća? 

meni je drago Iris 

lollipop
    30. Siječanj 2015. 10:41

meni je jako lijepo ime Gita ali me strah da ju u skoli nebi sprdali gita-kita 

Pepica2
    31. Siječanj 2015. 01:05

lollipop

meni je jako lijepo ime Gita ali me strah da ju u skoli nebi sprdali gita-kita 

Hahah....da to mi je najgore,meni isto lijepo ime,ali smo odustali bas zbog toga

Ljubav2
    30. Siječanj 2015. 14:23

Ajme lollipop kako sam se od srca nasmijala jer sam se sjetila dečka koji je samnom išao u osnovnu Denis- penis :D

lollipop
    30. Siječanj 2015. 15:32

pa da najgore mi je tako obiljeziti dijete imenom da ga svi sprdaju...
    lijepo mi je i ime lola ali MM kaze da mu je to neka fufa  njemu se pak svidja Nik dok je meni prva asocijacija kombiniram kao nik praskaton 

Bublica123
    30. Siječanj 2015. 15:36

lollipop

pa da najgore mi je tako obiljeziti dijete imenom da ga svi sprdaju…
    lijepo mi je i ime lola ali MM kaze da mu je to neka fufa  njemu se pak svidja Nik dok je meni prva asocijacija kombiniram kao nik praskaton 

hahahahahah presmješne ste 

Sara9
    30. Siječanj 2015. 21:30

lollipop

pa da najgore mi je tako obiljeziti dijete imenom da ga svi sprdaju…

hahahahaha ajme i meni lola malo baca na fuficu, mi smo baš nekidan pričali o tim fufica imenima  a nika praskatona više nitko od mlađih ne gleda, a predobar je!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI