Eto... S obzirom da ja neću moć uzet Kala slobodno ga netko može iskoristiti :D Osim ak si ne nađem drugog muža u što nadam se da neće biti potrebe hahahha :D Ovaj mi je čist dobar ;)
Pozdrav svima, nosim dečka, a ime bih odabrala (kao što je bilo napomenuto prije) neko staro koje se više ne koristi, a ja i muž smo germanofili a voilmo motore i "mašine" mislila sam sinu dati ime Rudolf (kao Rudolf Diesel, Rudolf Hess), pa me zanima vaše mišljenje jer to još nisam nikome rekla - ni suprugu, cijenila bih odgovor. unaprijed hvala
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Ja sam napokon izabrala ime i mislim da ga neću mijenjat....
I iskreno nemam vise ni volje ni živaca izmišljat imena i uopce mi to nije neki hit... Kao da ime nesto znaci. Kolinda je meni preglupo ime pa eto je , dobro zivi hahahaha
Ja sam uvijek curicu htjela nazvat Ema a dečka Borna. E sad za Bornu se tata slaže a Ema mu se ne sviđa jer se svaka druga curica u naselju tako zove. Tako da u slučaju curice sam odlučila malo prolistat ovu temu pa mi se možda još nešto svidi ako ništa morat ćemo se preselit... :)
Meni za curicu su dobra imena- Elin, Eva, Ena ,Emili, Elena..sigurno ste primjetili da su sva na e. Ne znam zasto al su mi ta najbolja. Al eto..s mužem sam se našla jedino kod Monike. Pa ce mala najvjerojatnije bit Monika.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
pozdrav Evo da se i ja pridruzim... posto sam odrasla u njemackoj htjela sam sinu dati njem.ime..kratko..lijepo.. meni su bili lijepi florian i fabian.. ali tata je izabrao Paul koji nam se obama svidio
Pozz...mi smo prvu curu nazvali Monika jer se to ime jako sviđalo mom tadašnjem mužu..ja sam htjela da bude Irina al se njemu to ime nikako nije sviđalo...sad imam drugog muža i čekamo curicu i njemu se sviđa Irina...tak da pošto prva nije bila druga će sigurno biti ❤
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Sortiraj odgovore
Najstariji