Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa5
    31. Siječanj 2015. 11:38

Mi smo tek u 7.tjednu trudnoće ali već odavno znamo i mi i svi naši prijatelji kako će se zvati naša djeca :) Ovisno o spolu - Luka ili Ema :)

Tinka8
    01. Veljača 2015. 09:54

Mi smo odlučili Stefan za našeg dečkića! Meni se muška imena bas ne sviđaju i dosadila mi je većina onih trenutno modernih. Prepustila sam odluku dragom. I mogu reci da sam zadovoljna njegovim  izborom.

Nathalie
    11. Veljača 2015. 00:15

Nažalost moje omiljeno ime od malena po mom najdražem cvijetu Kala nije moguće jer radi kombinacije s prezimenom postoji velika mogućnost da bi je mogli zezati pa smo onda mijenjali i moram priznati našli jednako lijepo i jako smo zadovoljni - Natali, kao što mi i piše u mom nadimku :) Ali pisali bi po hrvatski Natali naravno :D I sad smo oboje opet happy radi super imena i nadam se da nam neće ponovo nešta to zaribati :D

lollipop
    11. Veljača 2015. 11:57

vau Kala je jako lijepo ime

lollipop
    11. Veljača 2015. 11:57

vau Kala je jako lijepo ime

Lollypop
    11. Veljača 2015. 13:38

Luka ili Dora, mozda Lea

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.