Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    03. Kolovoz 2014. 19:12

Meni je najljepše od navedenih David. Tako bi se zvao moj drugi recimo, ako dođemo do toga. 

Krešimir 19.08.2014. <3

MarijaŠ
    03. Kolovoz 2014. 20:25

Bit će Krešimir.  Po suprugovom pokojnom ocu. Inače nisam baš pobornik tako davanja imena djetetu, ali ovo mi je baš onako dosta emotivno. Ja sam i odlučila o imenu, naravno uz konzultaciju sa suprugom. O njegovu ocu sam od svih čula samo riječi hvale, i nekako se u meni javila potreba da tako bude. Ne mogu to objasniti, ali eto, pređeš preko nekih svoji stajališta. 

Krešimir 19.08.2014. <3

senorita125
    03. Kolovoz 2014. 21:54

Valjda cemo se uspjeti dogovoriti. Mislim da se najlakse odluciti kad se beba rodi, tj. kad je vidis. Hvala na pomoci!   

Senorita125

Lilica
    05. Kolovoz 2014. 08:36

marija bas lijepo

Lida2
    09. Kolovoz 2014. 18:20

Evo mene neodlucne opet
    Taman kad sam muza nagovorila na jedno ime meni se svidjelo drugo
    A on za to drugo nece ni cut jer se naviknuo na Val i kao svima smo rekli (kaj mene ne dira previse)
    A meni je sad Vigo zapeo za uho JAAAAAKO
    Kaj da radim? Mozda ce me proc?

renata6
    09. Kolovoz 2014. 18:53

Moram se složit sa tvojim mužem, ja sam za Val, prekrasno ime!

DarijaZ
    09. Kolovoz 2014. 19:13

...i mi cekamo Vala, tako da ja glasam za Val..
    Ali i Vigo mi je dobro!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.