Hvala puno na savjetima i lipin ricima❤️ bas mi je ža sta nas je ovo snaslo, ali eto valjda je tako tribalo bit.
Pokusat cu otvorit na leđa ako mi se smiluje :)
@regica123 je, tocno tako. Bas neobican i poseban osjecaj znat da je neko zilav tu 🥰
Nisam sigurna al mislim da ne. Ja sam sada 17+4 trudna.
Imala sam hematom od pocetka trudnoce, i doktor mi je odmah otvorio bolovanje ali na komplikacije. Tako da nisam sigurna dal moze otvoriti bolovanje na hematom, al najbolje bi ti bilo posavjetovati sa svojom ginekologicom.
Isto sam imala izljeve krvi svakih nekoliko dana, uz strogo mirovanje kod kuce do kad se hvala bogu hematom nije povukao. Sad je na zadnjih dva pregleda bilo sve u redu, nadam se da ce tako i ostati.
Drago mi je da je s tvojom bebicom bilo sve u redu nakon sumnje na spontani. 😁
Kako si sa 17+4 isla raditi OGTT, zar to ne ide kasnije, tamo iza 20tt?
Na pocetku trudnoce sam isla na vađenje krvi, al sam bila kod drugog doktora, i on mi nije rekao da je secer bio 6. Otisla sam drugom doktoru, i on je gledao sve prijasnje nalaze i poslao me raditi OGTT zbog toga.
Sad je nesto poviseni, al je rekao nek pazim na prehranu i da cemo opet ponoviti OGTT malo kasnije.
Mislim da je meni bio 5.5, nadam se da je to ok
Tea50 je, nase bebice su puno jace nego mislimo 🥰 ali nemoj vise raditi, lezi i odmaraj..ja sam 2ipo mjeseca mirovala, a jos uvijek se pazim iako sam pocela radit, ali sve nekako laganini
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Tea50 je, nase bebice su puno jace nego mislimo 🥰 ali nemoj vise raditi, lezi i odmaraj..ja sam 2ipo mjeseca mirovala, a jos uvijek se pazim iako sam pocela radit, ali sve nekako laganini
Meni je moj rekao sve preko 5 da je poviseno. Nakon OGTT-a je bio 5.1 i rekao nek pazim na prehranu, ne slatkise, ne sokove, pazim sa ugljikohidratoma i voce itd.
Meni je moj rekao sve preko 5 da je poviseno. Nakon OGTT-a je bio 5.1 i rekao nek pazim na prehranu, ne slatkise, ne sokove, pazim sa ugljikohidratoma i voce itd.
Evo bas sam sad pogledala nalaz detaljno,pise mi da je 5.1 (to ono u 9.tjednj jos kad sam vadila)....sad ne znam je li to okej? 😐
👩🏻28❤🧔🏻32
Evo bas sam sad pogledala nalaz detaljno,pise mi da je 5.1 (to ono u 9.tjednj jos kad sam vadila)….sad ne znam je li to okej? 😐
Malo je povišen..trebala bi samo malo pripaziti na prehranu i to je to ☺️
💃28 🕺28
VV, AMH 60.4
1. 5/22 - prirodni 1js, nije oplođena
2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9
Evo ja sam bas danas na pregledu bila..nema više hematoma (napokon) 🤩🍀 beba se razvija super, raste i mogu poceti polako hodati..po doma mi je rekao da mogu sve a po vani po malo..ali evo sad je i mene strah kao što je regica rekla pa sam i danas vecinom prelezala
Kako je ostatak?
💃28 🕺28
VV, AMH 60.4
1. 5/22 - prirodni 1js, nije oplođena
2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9
Imale smo pregled isti dan 🙈 ja sam.isto jucer imala pregled, sve je ok ☺ 3.1. ide anomaly scan i sad opet odbrojavam 🙈
👩🏻28❤🧔🏻32
Pozdrav cure, ja malopre bila na hitnom pijemu, naime 6tj trudna, danas prokrvarila, i sada uocen hematom na pregledu. Konstantno me boli stomak, čini mi se od dana začeća, da li i vas boli?
Prepisana terapija.
Moje pitanje je da li vam je na prvom pregledu radjen vaginalni pregled i vaginalni uz, jer mi je to malo cudno?
Nadam se da ce sve biti u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji