Sad sam pocela gledati manifest, da ne kazem da sam sve bozicne filmove vec pogledala 😂😂😅 od brak na prvu pa sve do Masterchefa pratim 😂😂 stvarno mi je dosadno hahaha sad sam 12+5..evo vec 3 dana iz mene smede curi..sad se vise ni ne brinem koliko me samo zivcira jer sam se nadala da je sve gotovo i da cu uskoro moci setati
Žao mi je sto te strah ali vjerujem ti..nije se lako prepustiti nakon toliko krvarenja
Manifest sam gledala ono do ovih zadnjih epizoda, malo se razvodni..a i ja pratim i Zivot na vagi i Masterchef i sve 😅
Ajde najbitnije da je uskoro 1 tromjesjecje iza tebe (jos 2 dana) i onda je nekako sve lakse..
I da, bas se tesko opustit nakon svega, ali nadam se da cu s vremenom uspjeti.
Zasto nisi u proljetnim bebama?
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
I ja se nadam, jer zasluzila si..lezala si 2 mjeseca i sad je vrijeme da se opustis i uzivas u trudnoci 🥰🤗 vidim sve isto pratimo hahaha
Proljetne bebe? Nisam ni znala za to, ckj idem se bas priključiti 🥰
💃28 🕺28
VV, AMH 60.4
1. 5/22 - prirodni 1js, nije oplođena
2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9
I ja se nadam, jer zasluzila si..lezala si 2 mjeseca i sad je vrijeme da se opustis i uzivas u trudnoci 🥰🤗 vidim sve isto pratimo hahaha
Proljetne bebe? Nisam ni znala za to, ckj idem se bas priključiti 🥰
A sve zivo od dosade gledam
Je je tamo se pratimo i podrzavamo🥰
👩🏻28❤🧔🏻32
Bokicc
Prestala sam sa krvarenjem i kao sto sam rekla hematom se hvala bogu ne vidi al mi doktor nista posebno nije rekao za daljnje mirovanje. Sta mislite jel pametno ukljuciti sad neku setnjicu kracu ili ipak jos ne?😁
Kako ste mi vi i bebice?🥰
Bokicc
Prestala sam sa krvarenjem i kao sto sam rekla hematom se hvala bogu ne vidi al mi doktor nista posebno nije rekao za daljnje mirovanje. Sta mislite jel pametno ukljuciti sad neku setnjicu kracu ili ipak jos ne?😁
Kako ste mi vi i bebice?🥰
A ja sam
👩🏻28❤🧔🏻32
Slucajno klikla "posalji" hahah
Ugl
A ja sam ti vise za mirovanje... nekako, sigurnije je...bar jos neko vrijeme..pa onda lagano uvesti kratke setnje i sve pomalo... nekako sta je sigurno sigurno je ☺
Jel uzimas od terapije jos sta?
👩🏻28❤🧔🏻32
Ipak cu mirovati do sljedeceg pregleda drugi tjedan, do kad mi on ne kaze bas da mogu poceti sa nekim setnjama ili nesto.
Uzimam Utrogestan 3×2, i zeljezo sto mi je prepisao zadnji put.
Kako ste vi cure?
Ipak cu mirovati do sljedeceg pregleda drugi tjedan, do kad mi on ne kaze bas da mogu poceti sa nekim setnjama ili nesto.
Uzimam Utrogestan 3×2, i zeljezo sto mi je prepisao zadnji put.
Kako ste vi cure?
Ja imam malo s probavom problema (proljevi), ne znam odakle to...al generalno sam pocela normalnije zivit i izlazim iz kuce sad..ne pretjerujem da sam sad cijeli dan vanka, ali i kad malo izadjes znaci za psihu..pocinjem radit slj tj, a bude li mi tesko opet cu otvorit bolovanje ili komplikacije..ali nadam se da cu uspit do Bozica radit pa nakon Nove mogu i godisnji uzet i odma nekako to drugacije da nisam stalno na bolovanju...iduci pregled 6.12.pa iscekujem 🙈 kad je vama sljedeci pregled?
👩🏻28❤🧔🏻32
Ja sam bas jucer bila na pregledu.
Hvala bogu sve je u redu s bebicom, krvarenja vise nema.
Al mi je poviseni secer tako da se moram pridrzavati određene prehrane, tako ako je koja imala iskustva sa tim moze dati neki savjet.
Ja sam bas jucer bila na pregledu.
Hvala bogu sve je u redu s bebicom, krvarenja vise nema.
Al mi je poviseni secer tako da se moram pridrzavati određene prehrane, tako ako je koja imala iskustva sa tim moze dati neki savjet.
To su vidjeli iz obicne krvi? Nisi isla na OGTT? Znam da je tek iza 20.tj
👩🏻28❤🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji