Harmony, Nifty testiranja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

zadranka86

Broj poruka: 1385

Prijavi adminu

C1M4

Pozdrav zene, zanima me je li imala koja situaciju da joj je nuhalni nabor povisen, a da je Nifty dosao uredan? Meni je nuhalni nabor bio 3,87 i sad me zanima znaci li to da ce automatski i Nifty biti los?

Osobno nemam iskustva ..ali imam poznanicu kojoj je prije 10tak god nuhalni bio sumljiv i radenaje amniocinteza nalazi dosli perfektni..ridila zdravig djecaka....tako da ne moj taj nuhalni uzimati uopce za 100posto....i sretno ne moj se puno stresirat pokusaj bar...ima situacija kao sto vidis da je bilo sve ok na kraju...

url=https://lilypie.com]

C1M4

Broj poruka: 1322

Prijavi adminu

Ma naravno da ne uzimam, ali opet se brinem jer ne mogu naci odgovor, za amnio znam da je pouzdana metoda, ali je i invazivna pa idem prvo na nifty pa da znam je li to znaci da bude automatski i taj nalaz los ili moze on doci uredan. Hvala ti na odgovoru Zadranka🤗

• pepa82

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Drage mame, ima li netko slična iskustva? U prvoj trudnoci, sa 36 god, triple je bio los, visok rizik za Downov, pa smo radili amnio, i sve je ispalo u redu. Sad sam ponovo trudna, sa 37, i Nifty pokazao 1:20 rizik za Downov i opet moram na amnio. Nuhalni nabor je dobar. Je li koja od vas imala visoki rizik za Downov u obje trudnoce? Nemam u obitelji oboljelih od Downovog sindroma.  Hvala mame

• mamaLu

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

Pozdrav,
    Ja sam u jednoj trudnoci radila nifty i bilo sve super, zvalo za par dana reklo da nosim zdravu curicu, ali...na pregledu u 17 tjednu, srce vise nije kucalo!
    Iduca tridnoca, odlucim se opet na nifty jer minje dr rekao da sa 37 godina nema smisla raditi kombinirani probir jer ce mi pokazati visok rizik samo radi godina.
    I dodjem ja na nifty, dr radi uzv kad ono nihalni nabor 3 mm...dr. kaze necemo ni raditi nifty nego odmah na sv.duh napraviti biopsiju korionskih resica sto je isto kak amnio ali se radi puno ranije.
    Kako sam iz splita, morala sam doci u st bolnicu da me konziliji pogleda i posalje za zg.
    Dodjem u st.bonicu tri lijecnika jednoglasni da je nuhalni nabor 3 mm, da beba ima nekakvu opnu oko trbuha...uglavnom zivi uzas
    U zagrebu skroz druga prica, prekrasan prof.hafner mi je sve objasnio i rekao da to i dalje nista ne znaci.
    Nakon 3 preeeduga tjedna dolaze nalazi-uredan muski plod.do iduceg uzv-a vise niceg nije bilo.
    I nakon par mjeseci doista rodila zdravog velikog djecaka!
     Da se sad vratim na nifty...moj izbor bi definitivno bio ponovno nifty...brzo,bezbolno, pouzdano

meeneepanda

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

Jel radio tko panorama test? Koliko ste cekale rezultate? Jel bas tih "10" dana ili prije?

sierrav

Broj poruka: 301

Prijavi adminu

meeneepanda

Jel radio tko panorama test? Koliko ste cekale rezultate? Jel bas tih "10" dana ili prije?

Pozdrav cekala sam 8 radnih,frendica bas 10 radnih😏

meeneepanda

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

Uf, a ja radila 22.11.,bas bio petak k tome. Danas je 11 dan (ali sa vikendima), nadala sam se da ce do danas stici jer idem na mini anomaly, ali ak nis bar da do petka stigne. -_-

• sandrasanjin

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Pozdrav zene!
    Zamolila bih sve kojima je nifty ili bilo koji drugi test pokazao lose rezultate da napise svoje iskustvo.Naime meni je nifty los,sad cekam tri tjedna da mogu ici na amnio.Ne moram Vam ni reci kako mi je 😥
    Zahvaljujem.

Orhideja1

Broj poruka: 797

Prijavi adminu

sandrasanjin

Pozdrav zene!
    Zamolila bih sve kojima je nifty ili bilo koji drugi test pokazao lose rezultate da napise svoje iskustvo.Naime meni je nifty los,sad cekam tri tjedna da mogu ici na amnio.Ne moram Vam ni reci kako mi je 😥
    Zahvaljujem.

Pozdrav, 
    Osobno sam imala obrnutu situaciju uzv loš, panorama uredna. Ali želim vam predložiti da idete na biopsiju korionskih resica koja se može raditi ranije nego amino. Sretno

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

C1M4

Broj poruka: 1322

Prijavi adminu

sandrasanjin

Pozdrav zene!
    Zahvaljujem.

Imam dvije frendice kojima je tako bilo, i amnio pokazao zdrave bebe😁 rijetkost je da test bude lazno negativan, uglavnom bude lazno pozitivan pokaze sindrom, a zapravo je sve okej🙏 Sretno ti i zelim ti da sto prije docekas amnio i da se sto manje stresiras jer to sve utjece na bebicu, ali znam da ti nije svejedno❤

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.