30.. S harmony testom sam bila upoznata samo zato što mi ga je ginekologica spomenula.. Kad smo razgovarale o kombiniranom ja nisam znala jel bi uopće išla pa smo tako došle i na harmony. Za Nifty sam isto čula i zapravo ne znam koja je razlika između ta dva testa, oba su pouzdana i samo se šalje krv na analizu ili? Kombinirani nisi radila?
Ja sam radila Nifty test, radi se od 10 tjedna pa nadalje... Iako eto ja sam ga radila sa nekih 13 tjedana i bilo je premalo fetusne DNA u mojoj krvi i morala sam ponavljati test... na nalaze se ceka cca 10-15 dana... pa cak znam da su rezultati znali doc i nakon 8 dana... Eto ja sam valjda upala u onih 2% kada Nifty ne uspjeva...i tako se moje cekanje produzilo na mjesec dana jer smo ga ponovili... ponavljanje testa se ne naplacuje... Rezultati su izrazeni u postocima... Evo ja sam imala sve 98-99% da je ok... Isto tako sa Nifty testom se moze utvrditi i spol, eto mi smo to preskocili jer zelimo da nam bude iznenadenje,... Razlog zasto smo ga radili je jer i u suprugovoj i u mojoj blizoj familiji imamo Downice... ali htjeli smo biti sigurni...
Sortiraj odgovore
Najstariji