Harmony, Nifty testiranja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • I09

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

emma_02

Mi smo odlučili izbjeći rutinski test probira s obzirom na pouzdanost toga testa te odmah napravili Nifty plus test u Poliklinici Cito u St, cijena 5.500 kn.. Radi se o vađenju krvi, nalaz kroz par dana.. Isplati se svake kune da mirno živiš ne pitajući se da li je test probira bio točan. Imam 35 godina i našu zdravu curku..test je odmah pokazao i spol

Emma pozdrav 😌
    I mi ćemo najvjerovatnije u Polikliniku Cito, ali smo se odlučili za Panoramu. Možeš li mi reći kako je tekao proces cjelokupnog testiranja? 

• Bebika

Broj poruka: 102

Prijavi adminu

Radila sam Panoramu u 12+1 tjedan kod svoje socijalne ginekologice u Rijeci. Sestra mi je izvadila krv. Vadi se duže jer trebaju 2 bočice ali ništa strašno. 
    Za one cure koje su na heparin inekcijama, preporuka je ne bockati se bar 12 h prije testiranja. Ja se bockam svako jutro u 8:30 a pregled mi je bio u 8:00 ujutro tako da sam bila skoro 24 sata bez heparina, od prethodnog dana. 
    Rezultate se sam čekala 11 dana uključujući vikende i moram priznat da sam bila luda od brige i čekanja zato što sam krv vadila u petak 20.09. i moja gin je rekla nalaze ćeš imati već idući vikend što je meni odmah bilo prebrzo ali valjda ona zna tako da sam cijeli taj vikend bila u iščekivanju i provjeravanju e mail. Nisu došli rezultati taj vikend nego utorak ujutro 1.10. Netom prije tog sam nazvala Panoramu da pitam za status pa je rekao da bi nalaz trebao doći svaki čas i da je zaprimljen u utorak 24.09. Znala sam da će se razdužiti jer je taman pao vikend. Tako i piše na njihovoj stranici, da krv putuje 2 dana u Texas, Amerika a ako je vikend i duže. 
    Da ne duljim 😅 nalaz je odličan, sve je nizak rizik. I super je što ti u e mailu odmah napišu da je nizak rizik tako da ne moras sa strahom otvarati nalaz u prilogu. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.