Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    12. Srpanj 2019. 12:02

Luce ljubim te! 😁😁😁😁 Sad si me tako obradovala! Zivili kiseli krastavci i ti skupa s njima sto si mi ovo poslala! 

luce35
    12. Srpanj 2019. 12:53

Grizli

Luce ljubim te! 😁😁😁😁 Sad si me tako obradovala! Zivili kiseli krastavci i ti skupa s njima sto si mi ovo poslala!

🤣🤣🤣🤣 nemoj bas navalit pa si zgaravicu navuc 😀.
    Jel imate vi cure ove popise namirnica po skupinama? mogu vam na mail poslati da lakse kombinirate

Grizli
    12. Srpanj 2019. 13:01

Ma kakvi Luce pazim ja s njima al me bas bilo frka izvagala da sma pojela cca 70 gr i mislim si a joj dta ako nisam smjela. A ovo mi je super informacija jer svaki toliko malo za promjenu dobro dodju umjesto svijezeg voca al sad vecinom sam na svjezem. 
    Ja nemam taj popis imam nesto al ne bas ovako detaljno pa ako mi mozes poslat na mail bila bi zahvalna. Mozes poslat na moreisol32@gmail.com. 

luce35
    12. Srpanj 2019. 13:25

Grizli

Ma kakvi Luce pazim ja s njima al me bas bilo frka izvagala da sma pojela cca 70 gr i mislim si a joj dta ako nisam smjela. A ovo mi je super informacija jer svaki toliko malo za promjenu dobro dodju umjesto svijezeg voca al sad vecinom sam na svjezem.
    Ja nemam taj popis imam nesto al ne bas ovako detaljno pa ako mi mozes poslat na mail bila bi zahvalna. Mozes poslat na moreisol32@gmail.com.

Poslano

Točkica37
    12. Srpanj 2019. 13:56

mimaculina@yahoo.com

Jel se smije grah jest?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    12. Srpanj 2019. 13:57

Smara me strasno to sve smijem ne smijem... 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

luce35
    12. Srpanj 2019. 14:13

Grah ti je zamjena za kruh tj ugljikohidrate, 1 jedinica ti je 90gr u kuhanom stanju tj 30 gr suhoh graha. Steka mi nesto laptop al poslat cu ti tablicu cim se pokrene

luce35
    12. Srpanj 2019. 14:15

Stavit cu i ovdje, poslikano mobom za prvu pomoc 

luce35
    12. Srpanj 2019. 18:04

Točkica37

mimaculina@yahoo.com

Jel se smije grah jest?

Jesi dobila mail, zeza me komp, stalno blokira pa nisam sigurna da je proslo?

Grizli
    12. Srpanj 2019. 18:07

Luce ja dobila mail. Ja sam bas danas zapeceni grah + pileci batak otkosten pekla. I odlicno mi bilo. Zapecenog graha bilo sve skupa 130 gr, a mesa 100 gr. Iako bi kao graha bilo 180, a mesa 90 po receptu sto sam dobila. Bez kruha i voca. Salata samo zelena 1 mala porcija. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.