Btw do koliko se tolerira mjerenje nakon 2 sata. Nabavila sam aparatic. Zapravo kupila ga. Jer do moje dr opce prakse ne mogu ni dpci od guzve a kamoli nesto drugo. Al ajde nije neka ogromna cifra. 106 kn sa 10 lanceta i 10 trakica
Ok hvala. Danas mi nataste bio 5.2 pa sam onda jela i 2 sata nakon jela mi je bio 5.0. I to mi nekako cudno da je bio nizi nego nataste
Pozz cure, ja se evo izvukla sa profila živa..nisam još dobila otpusno pismo. Profili su mi bili između 4,8., 5,1.,5,3., 5,6.prije i nakin jela, a jutros na tašte 5,3 i nakon doručka 6,4. Ne znam jeli mi se ovaj tromjesečni išta apustio od 5,5. Ali nisam dobila nikakvu opasku, rekli su mi da je to sve uredno i da samo nastavim kao do sada. Malo me zeza štitnjača jer imam hipotireozu. Pa moram ponoviti neke nalaze krvi u njihovom labu, ali i to je granično i kažu da može biti povezano s dijabetesom. Prije trudnoće i na početku t. mi je bilo uredno. Profili opet za 4 tjedna..
Anna i meni ti znacbiti tako. Ne mora nužno šećer rast nakon jela. Meni je nakin večere bio 5,1 a ujutro na tašte 5,3. A nekad mi zna biti isti nakon i prije jela. Mislim da je njima važno da nisu neki preveliki skokovi ako sam dobro shvatila. Iako je cimerici nakon doručka se popeo na 7,4 pa su rekli da nije strašno, sve ostalo joj je bilo 4, nešto prije i 5, nešto nakon jela. Svaki put drugi dr. druga priča.
Losa dobro si odlučila, otiđi i napravi ogtt da si mirna, vjerujem da će ti bit sve ok.
Ne, falila sam nakon doručka mi je bio 6,1. a ne 6,4.A pojela sam doslovno fetu nekog njihovog masnog sira i fetu svog integralnog kruha i popila mlijeko. Jer su nam dali bijeli kruh.
Ja sam ostala bez trakica 🤣🤣🤣 pa ce bit mir dok ih ne kupim 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣 I ja sam ostala bez trakica.. Imam još jednu da večeras izmjerim jer da as sam se nakon bolnice malo opustila..
Nasty super za profile, bas mi je drago. Nadam se da ce i sa stitnjacom biti sve u redu.
I hvala na komentaru. Vec sam mislila da nesto ne stima. Sad me bas zanima koliko ce mi biti sutra ujutro
I ja nesto puno papam u zadnje vrijeme... bude mi veceras muz kupio pa bum se bocnula 🤣
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja sam danas zvala doktora no moj je ovaj tjedan na go, a zamjenski mi je rekao da nek sa svojim to raspravim, da je njemu to ok no da u ponedjeljak moj ginekolog odluci. Da ionako drzim djetu :-)
Netko je za tikvu pitso, ona butternut naranđasta ima puno secera, i okusom je slatka. One zelene tikvice su ok.
Sta se kruha tice ja pecem to odokativno. Npr. 100 g zobenih posija (ne pahuljica), 50 g mljevenih lanenih sjemenki, 50 g bucinog brašna, 50 g chia sjemenki, zlica psyllium praha, 2 jaja, 1 jogurt ili vrhnje, malo praska za pecivo te gore posipam sezamom... ili nekad sezam mljeveni stavim u kruh. Ili npr dio sjemenki buce umjesto brašna. Imam i brasno od konoplje koje nekad koristim. Najjeftinije je to nabavljati iz Tvornica zdrave hrane. Nekih 6 mjeseci prije trudnoce sam bila 6 mjeseci na lchf-u. Mislim da je to super za odrzavanje uredne razine secera. Sad sam na opustenom, npr. jedem voce i tu i tamo grahorice.
Inace ima u Lidlu za kupiti tkz. proteinski kruh koji na 100 g ima samo 6g ugljikohidrata sto je jako malo za kruh.
Anna nema na čemu i hvala tebi😊
Losa super ti je recept za domaći kruh.. Ja taj proteinski iz lidla nisam još probala, baš ću kupiti..
Sortiraj odgovore
Najstariji