Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    14. Listopad 2019. 10:02

Nasty javljaj rezultate al ne sumnjam.da ce biti sve ok 😘

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

14. Listopad 2019. 21:19

Pozrav! Evo ja se od pocetka mucim s kontrolom secera zbog genetike i cini min se da mi se u zadnjih tjedan dana malo zbrckalo. Idem sutra po uputnicu za ogtt... moj gin mi je rekao da ne trebsm. Jutarnji mi bio 4.7, dva sata nakon dorucka 5.2, nakon rucka 5.4 no nakon vecere (pureci file, pecena butteternut tikva i jogurt) 7.0 😳 Ocito me tikva zeznula. Posto se non stop bockam vec mi dojadilo tako da cu otic na taj ogtt i profile ako treba da dobijem dijagnozu. Sad samo sama sebe mucim s neprestanim kontroliranjem 🙄

Grizli
    14. Listopad 2019. 22:19

Piba tebi onda bas nije lako bilo ovih dana. Nadam se da je vikend prosao dobro i da nece biti utjecaja na testiranje u cetvrtak.
    Super mi je ovo vi dobite edukaciju, a nama inace samo kazu drzite dijetu od 1700 ili 1800 kcal, a sto to znaci bokte pitaj. 
    Losa uh ti se bas dosta pikas po prsticima, mene kad sam cesto se bockala su znale sve jagodice boliti satima. Pa sam smanjila. Najbolje ogtt da odradis pa vidis na cemu si. Iako po meni ni to nike pokazatelj. A ova tikva ti je sigurno digla secer u nebesa jer ona je ko i mrkva i cikla sa puno uh kad su kuhane. Popij limunadu bez secera nakon takvog obroka pa ce se brze spustit secer. Sretno 

MiniCooper26
    14. Listopad 2019. 22:40

Grizli

Piba tebi onda bas nije lako bilo ovih dana. Nadam se da je vikend prosao dobro i da nece biti utjecaja na testiranje u cetvrtak.
    Super mi je ovo vi dobite edukaciju, a nama inace samo kazu drzite dijetu od 1700 ili 1800 kcal, a sto to znaci bokte pitaj.
    Losa uh ti se bas dosta pikas po prsticima, mene kad sam cesto se bockala su znale sve jagodice boliti satima. Pa sam smanjila. Najbolje ogtt da odradis pa vidis na cemu si. Iako po meni ni to nike pokazatelj. A ova tikva ti je sigurno digla secer u nebesa jer ona je ko i mrkva i cikla sa puno uh kad su kuhane. Popij limunadu bez secera nakon takvog obroka pa ce se brze spustit secer. Sretno

Grizli samo da ti pošaljem 😘😘😘 nadam se da je sve ok i da uzivas u trudnoci 💙😘🙏

14. Listopad 2019. 22:43

Grizli svi prsti su mi izbodeni. Muz je rekao da je dosta i da me vozi doktoru nek vide jel imam secer ili ne jer se non stop bockam. Bdw i on je imao 7.1 secer 2h nakon vecere s tom tikvom  Tako da opet ne znam jel to normalno kod mene ili poremecaj.
    Ja se inace hranim po lchf-u... osim kad ne jedem tikve 😂

Točkica37
    15. Listopad 2019. 06:18

Losa napravi ogtt i onaj hb1 pa si mirna. Makar mi se kod tebe to cini sve ok.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    15. Listopad 2019. 08:01

Zasto je tikva losa? Meni sinoc bio 7.5 nakon vecere, al sam pretjerala. Preskocila sam uzinu pa sam sve odjednom odradila. Svakako od danas opet vise pazim. Torta od Petre Nizetic nije losa samo je treba radit u kalupu za muffine.

url=https://lilypie.com]

• Stelle123
    15. Listopad 2019. 08:02

Losa84 daj koji recept za kruh ako imas? 

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    15. Listopad 2019. 08:21

Ja sam ostala bez trakica 🤣🤣🤣 pa ce bit mir dok ih ne kupim 🤣🤣🤣

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• AnnA
    15. Listopad 2019. 10:32

Cure, evo jedan recept za kruh. Meni osobno je izvrstan.
    Zamutiti 4 jaja
    1.5 zlica soli
    500 g posnog sira
    3 zlice mljevenog lana
    250 g zobenih
    2 zlicice praska za pecivo
    Sve dobro pomijesati i staviti u kalup za kruh (ja ga oblozim papirom za pecenje). Posipati sjemenke (ja stavim lan i sezam).
    Peci na 180 stupnjeva 45 min

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.