Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    12. Listopad 2019. 19:37

Anna imas dijetu 1800cal za slinuti na netu pa pokusaj s time

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Nasty
    12. Listopad 2019. 19:43

Anna mi smo ti uglavnom na ovoj  ADA dijeti 1800kcal. Možeš je izgooglat na netu.. Pa usporedi sa svojom prehranom i možda možeš jesti manje količinski više puta na dan da ne opterečuješ gušteraču. Ni meni nije ginić ništa dao ali me poslao u bolnicu na profil pa su mi tamo spičili dijetu. I ja kako tjedni prolaze sam gladna i nervozna, pun mi je k.. da prostite ove dijete. Čini mi se da mi više šećer skače od nervoze zadnjih dana. U ponedjeljak idem na profile s limunadom i preskakat ću sve što nije za dijabetičare a ne kao prošli put budala.
    Nadam se da ste sve dobro i da sve štima. Sretno svima i da nas što prije puste na miru da uživamo u trudnoći, hrani i piću. 

Nasty
    12. Listopad 2019. 19:46

Ja jedem mandarine za doručak i užinu po dvije, nekad tri..

Točkica37
    13. Listopad 2019. 07:24

Sretno sutra nasty 💪 blizis se kraju , za cas ce to

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    13. Listopad 2019. 08:49

Jutros sam napravila proteinske palacinke iz DM-a i namazala dijetetskim djemom. Bas me zanima sto ce kazat aparatic i stavila sumsko voce. Doduse uvalila sam sumsko voce i u bioaktiv al nije to to ko ona lijepa slatka verzija🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    13. Listopad 2019. 08:56

Ja vec tri dana za redom jedem cheesecake ...sinu je rockas pa se mora hahahahah 
    Ajd javi da znamo, sta neka smjesa brasna za palacinke iz dm a?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

HarryPotter
    13. Listopad 2019. 10:04

Meni je muz jutros kupio najvecu teglu Nutelle, i stavio na kuhinju.... Kaze ako ovo ne natjera trudove danas, nista nece🤣🤣🤣
    Nutella je oprema za bolnicu 
    🤣🤣♥️

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    13. Listopad 2019. 10:10

Heheehh tak sam i ja prosli porod dobila i slatkisa i svega i toliko sam se zaoravo bila odvikla od slatkog da mi ljubljena bajadera nije pasala bem ti zivot haahhahaha

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    13. Listopad 2019. 10:14

Harry Potter 😂😂😂😂 Nutella rules za rodiliste! Nadam se da je kupio onu od kile barem.
    Evo ja sinoc namjerno potamanila za veceru napolitanke - kras one sa coko preljevom i caj, pa mi bilo previse slatko pa pojela jos komadic sira (da nadoknadim sol 🤣) i 3 mandarine. U 22h! Muz me blijedo gledao al htjela sam vidit kakav ce bit secer jutros nataste i u 8h jutros secer 5.2! A racunala sam s time svime da bi mogao biti oko 6! Tako da sam se ugodno iznenadila sa rezultatom, al ovo vise ne ponavljam jer mi je secera dovoljno bilo za 15 dana. Nekako si mislim kad bi ja zaista imala problema sa secerom da bi te vrijednosti bile daleko vise danas, al da ako malo samo pripazim meni nece biti problem drzat secer pod kontrolom, a ne da idem na strogu dijetu od 1700 kcal sto je predlozila ova gin u petak mi zbog 5.1 nataste! 😒 Btw na dijeti 1800 sam u mjesec dana izgubila 7kg na pocetku trudnoce zato mi ovo i je totalno suluda ideja. 

Točkica37
    13. Listopad 2019. 10:18

Grozli jesi vadila onaj hbi1 ili kak se vec zove? Ja moram to ic kontrolirat.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.