Da, super bi bilo kad bi uspjela makar posuditi aparatic od nekoga pa da mjeris.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Grizli bolje da ti je tako dok nisi pazila nego da pazis pa rezultat izostane. Mene isto nije jasno bas jer ljudi koji dobiju 20 kg moraju jest non stop. Po tome im je secer stalno povisen. A mi opet "gladujemo" iako taman kad se vrijednosti nakon 3 sata vrate u normalu ja moram ponovo jest pa ga opet dizem. Nocni mi je stvarno dobar nema hipoglikemije ko sto je nekima u bolnici znao biti ispod 3. Ne mogu se vise drzat od onoga kako to trenutno izgleda, osim mozda izbacit ugljikohidrate totalno, al ako mi budu losi rezultati onda mozda. Sad jedem zdravo i raznovrsno, di ces bolje od toga.
url=https://lilypie.com]
Ja u četvrtak ponavljam guk profile. Već sad mi je muka od toga. Pogotovo jer sam ovaj vikend svašta jela, petak smo bili na svadbi, a jučer na dječjem rođendanu.. od danas sam na strogoj dijeti, nadam se da ću do pikanja u četvrtak biti ok..
Piba pa ne moras sad gladovati i nesto ekstra paziti do cetvrtka nece biti nicega od ovog sto si jela za vikend. Meni su rekli samo prije ogtt da ne pretjeram dan ranije, jer sam pitala dal ima kakve veze sta sam 3 dana prije nazderala se kolaca na rodjendnu pa su rekli da nema veze.
Stella bas tako jos da gladujem gunim kile a rezultati budu gori pomogucnosti. Ni meni nije jasno zasto ga stalno moramo dizat odnosno odrzavat na nekom nivou koji je ocito iznad tih 5.1. Negdje sam cak citala da nam ako smo gladni i pijemo velike kolicine vode da i to moze povisiti glukozu u krvi iako nismo unjeli nista nego se samo naljevali vodom.
Ma moram kad su mi rekli da moram biti bar 10 dana na dijeti da bi GUK bio dobar. Prije 4 tjedna je bio dobar, ne bi htjela da sad bude loš pa da ga moram svaki tjedan raditi. Ja sam i dalje sa svojih 29 tjedana na +4kg. Beba je čak manja po mjerama tako da nemam apsolutno nikakvih znakova GD.. Ali dobro, zbog lošeg ogtt ćemo se držati svega..
Piba koliko je trajala edukacija na VV?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Piba koliko je trajala edukacija na VV?
Cca pola h.
Objasni vam 1800kcal jelovnik, pokaže kako da se pikate i dobijete pribor.
Sretno sutra nasty 💪 blizis se kraju , za cas ce to
Hvala draga! Evo čekam da me zaprime.. Sretno tebi da održiš sve pod kontrolom školski😃 Brzo ćeš i ti u moje tjedne, vrime piči..
Meni je muz jutros kupio najvecu teglu Nutelle, i stavio na kuhinju…. Kaze ako ovo ne natjera trudove danas, nista nece🤣🤣🤣
Nutella je oprema za bolnicu
🤣🤣♥️
Hahaha, još malo.. sretno Harry! I ja imam takav plan🤪 stavit ću teglu i veliku bajaderu u vidno polje čim napunim 37tt.. Masiraj bradavice😊
Cure hvala na savjetima. Evo ja si danas spekla proteinski kruh koji od ugljikohidrata ima samo zobene. I ful me sve to nekako brine. Onako realno radje bi da me poslala u bolnicu pa da znam na cemu sam. Ovako cu stalno paziti a zapravo necu znati jel sve ok. Jedino da si kupim aparatic…
Anna ja sam pitala u dr. opće prakse aparatić. Oni ti imaju reklamne, pa slobodno pitaj da ti daju jedan reklamni. Unutra dobiješ aparatić, 10iglica i 10 trakica. Iglice ti mogu još dodati, tako su i meni. A trakice kad potrošiš kupiš u ljekarni..
Sortiraj odgovore
Najstariji