Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    17. Rujan 2019. 23:53

Javi, nadam se da ćeš izbjeć inducirani. Hoćeš uzimat epiduralnu? Ja bi svakako ako bude dostupan anasteziolog. Meni nisu još govorili težinu. Samo mjere bebe. 

• Stelle123
    18. Rujan 2019. 00:29

Sestra neka super dolazi sama. Inace tu je i cura kojubsu hospitalizirali na termin, a ista dijagnoza. Bila je u 39 tjednu pa su je pustili kuci. Ako ide sve ok, nema potrebe za indukcijom. Meni ocito onaj aparat doma dobro ne radi. Sve vrijednosti su zasad izmedju 3.9-5.2. 

url=https://lilypie.com]

Nasty
    18. Rujan 2019. 00:42

Super Stelle pa ti onda ni nemaš šećer.. Samo trebaš održavati. Ako mažeš prste s alkoholom možda zbog toga ti je kući veći šećer. 

luce35
    18. Rujan 2019. 06:17

Nasty

Javi, nadam se da ćeš izbjeć inducirani. Hoćeš uzimat epiduralnu? Ja bi svakako ako bude dostupan anasteziolog. Meni nisu još govorili težinu. Samo mjere bebe.

Nisam razmisljala o epiduralnoj, nadam se da ce prirodno biti podnosljivo 🙃.
    Tezinu su mi prvi put rekli s 30 tj, do tada isto samo mjere. 
    Njihov aparatic pokazuje svima manje nego sto im doma pokaze ali bitno da je u nekim granicama i kad malo nadodas na njihove vrijednosti.

Točkica37
    18. Rujan 2019. 08:15

S koliko ste tjedana krenuli uopce na profile?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    18. Rujan 2019. 09:50

Luce i ovi kucni imaju odstupanje od 20%. Vjv vise pokazu. Pretpostavljam da je u bolnici ipak malo bolji aparat. Sve se mislim kako smo mi njima pokusni kunici. Nije mi jasno zasto nas moraju narucivat svako 3 tjedna ako su vrijednosti normalne. Ok mi je ako ima izbijanja ili neke patologije, al bas svaku he narucilo za 3 tjedna.

Nasty
    18. Rujan 2019. 10:15

Stelle123 jesi bila na razgovoru nakon vizite? Što su tebi rekli? 

Nasty
    18. Rujan 2019. 10:19

Ja sam prvi put bila s 25tt na profilu. Mogla sam i ranije jer mi je i ranije šećer na tašte bio malo povišen, ali moj je gin smatrao da nije potrebno i bio je u pravu. A sad gledam te odlaske na profile kao priliku da upoznam se sa bolnicom, osobljem i da mi bude barem malo psihički lakše kad odem rodit. 

• Stelle123
    18. Rujan 2019. 13:44

Nije mi nista posebno rekla. Da sam anemicna, a da je ovo ostalo ok. Sad gledam na otpusnom pismu HbAc1 4.5% pa to je idealno. Sve mislim da oni test OGTT nije bio pravi, nego da se nesto poremetilo zbog toga jer mi je doslo slabo nakon prvog vadjenja.

Nasty
    18. Rujan 2019. 15:13

Moraš li ponavljat profil za 3 tjedna? Da možda ponoviš OGTT? Pa da više ne moraš u bolnicu. Možeš možda pitat nakon idućeg profila ako ti opet bude sve ok.. Meni je tek otkad držim dijetu najniže bio 4,4. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.