Ja pijem.d.manozu, ne dize secer. Prije sam i brusnicu i nisam primjetila da dize.
Super, hvala :)
Ajme gledala me neka plava zenska duge kose, nisam gledala ime. Ovdje sve cure kazu da ih naruce za 3 tjedna i da ne mozes doc kad hoces nego da ti oni odmah upisu datum??? Danas je bila uzasna guzva.
Plava duge kose, onda si na 2.katu?
Mene ta jos nije gledala a cula sam da je super.
Ja sam dosad isla svako 4 tj, poslije 32tj smanjuju na 3. Nisu mi nikad upisali datum nego da dodjem +/-2 dana, nista striktno
Stelle123 to ti je odličan šećer!
Luce35 i meni su rekli svaka tri tjedna do kraja. I već imam datum na otpusnom pismu. Na idućem profilu ću bit pametnija s hranom.
Meni je od dr. trenutno najdraža Marina, zaboravila sam prezime. Ima smisla za humor.
Stelle123 to ti je odličan šećer!
Luce35 i meni surekli svaka tri tjedna do kraja. I već imam datum na otpusnom pismu. Na idućem profilu ću bit pametnija s hranom.
Meni je od dr. trenutno najdraža Marina, zaboravila sam prezime. Ima smisla za humor.
Ja sam isla sa 22, 26, 30 tj, tek sad smanjili na 3 tj a znam da curama na 2.katu odmah stave na 3 tj. Ne kuzim, svaki dr po svom 🙄.
Ja upravo nisam bila pametna s hranom, al eto...Prije vecere 3.8. a sad sam smazala tjesteninu i snicel i tocu i nisam mogla odolit jabuci. Kruh nisam, a jogurt sam ostavila za iza...Sad setam ko munjena po sobi. Al opet bolje da znam, nema friziranja rezultata ;)
url=https://lilypie.com]
Lucre35 primili me na drugi kat, drzali u dnevnom boravku, obavili preglede i onda me spicili na treci. Tako da sam zapravo na trecem. A na trecem cujem da su bolji, da te puste ujutro ranije.
url=https://lilypie.com]
To sve ovisi koja je sestra u smjeni, neke ne zele pustit bez otpusnog koje se ceka do 11:30-12:00 a neke puste. Trudnice koje su iz Splita odu doma pa se navecer vrate po otpusno a ostale cekaju otpusno dolje u Biberonu.
Ajd onda ce bit mjesta kad odete, vec sam mislila da si jedina pa ako uleti nocas neka trudnica vratili bi me doma
Sortiraj odgovore
Najstariji