Ja pijem.d.manozu, ne dize secer. Prije sam i brusnicu i nisam primjetila da dize.
Super, hvala :)

Ajme gledala me neka plava zenska duge kose, nisam gledala ime. Ovdje sve cure kazu da ih naruce za 3 tjedna i da ne mozes doc kad hoces nego da ti oni odmah upisu datum??? Danas je bila uzasna guzva.
Plava duge kose, onda si na 2.katu?
Mene ta jos nije gledala a cula sam da je super.
Ja sam dosad isla svako 4 tj, poslije 32tj smanjuju na 3. Nisu mi nikad upisali datum nego da dodjem +/-2 dana, nista striktno

Stelle123 to ti je odličan šećer!
Luce35 i meni su rekli svaka tri tjedna do kraja. I već imam datum na otpusnom pismu. Na idućem profilu ću bit pametnija s hranom.
Meni je od dr. trenutno najdraža Marina, zaboravila sam prezime. Ima smisla za humor.

Stelle123 to ti je odličan šećer!
Luce35 i meni surekli svaka tri tjedna do kraja. I već imam datum na otpusnom pismu. Na idućem profilu ću bit pametnija s hranom.
Meni je od dr. trenutno najdraža Marina, zaboravila sam prezime. Ima smisla za humor.
Ja sam isla sa 22, 26, 30 tj, tek sad smanjili na 3 tj a znam da curama na 2.katu odmah stave na 3 tj. Ne kuzim, svaki dr po svom 🙄.

Ja upravo nisam bila pametna s hranom, al eto...Prije vecere 3.8. a sad sam smazala tjesteninu i snicel i tocu i nisam mogla odolit jabuci. Kruh nisam, a jogurt sam ostavila za iza...Sad setam ko munjena po sobi. Al opet bolje da znam, nema friziranja rezultata ;)

url=https://lilypie.com]
Lucre35 primili me na drugi kat, drzali u dnevnom boravku, obavili preglede i onda me spicili na treci. Tako da sam zapravo na trecem. A na trecem cujem da su bolji, da te puste ujutro ranije.

url=https://lilypie.com]
To sve ovisi koja je sestra u smjeni, neke ne zele pustit bez otpusnog koje se ceka do 11:30-12:00 a neke puste. Trudnice koje su iz Splita odu doma pa se navecer vrate po otpusno a ostale cekaju otpusno dolje u Biberonu.

Ajd onda ce bit mjesta kad odete, vec sam mislila da si jedina pa ako uleti nocas neka trudnica vratili bi me doma

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji