Mc_zgb još pet dana i tvoja beba je donošće. Pa bolje da ti nije velike težine, tebe onda sigurno neće inducirati. Jesu ti što rekli po tom pitanju u bolnici di ćeš rodit?
Nisu još ništa, nisam bila još u bolnici na pregledu. Još sutra idem na kontrolu kod svoje ginekologice - idem privatno kod nje, ali ona inače radi u Vinogradskoj, gdje i planiram roditi. Stvarno je normalna i nije mi uopće radila neke probleme oko cijelog tog kvazi dijabetesa. Rekla mi je samo da pazim što jedem i napravim si kućni profil tu i tamo, njoj kažem na idućem pregledu kako je i to je to. Nije mi ništa spominjala u vezi induciranja i nadam se da će tako i ostati, ako naravno sve bude u redu. Sutra ću baš vidjeti koliko je velika bebica sada, ali za sada je sve u redu s mjerama.
Onda je kod tebe sve po ps-u.. Super što ti dr. radi i u bolnici di ćeš rodit. Meni je u neku ruku drago što idem na profile u bolnicu jer pomalo upoznajem doktore i osoblje, a netko od njih mi ne gine na porodu. Za sad su stvarno svi dr. bili skroz ok prema meni. Imam još odradit 4. profila do termina i 5. mi pada baš na termin.
Ja sam izolirana u dnevnom boravku, jos nemam sobu. Setam ko kreten naokolo. Nisam uspjela izbjec vaginalni, bas mi to cackanje ide na zivce. Secer prije rucka bio 4.1. sad cemo vidit nakon. Jos mi je Branica rekla pa malo je povisen :(
url=https://lilypie.com]
Ja sam izolirana u dnevnom boravku, jos nemam sobu. Setam ko kreten naokolo. Nisam uspjela izbjec vaginalni, bas mi to cackanje ide na zivce. Secer prije rucka bio 4.1. sad cemo vidit nakon. Jos mi je Branica rekla pa malo je povisen :(
4.1 malo povišen?! Onda sam ja teški dijabetičar.. Ma daj ne sekiraj se uopće. Na žalost čačkanje je teško izbjeć, naročito ako te prvi put pregledavaju. Jesi stigla u sobu? Nadam se da će ti ručak, večera i cimerica bit ok.
Stelle mora da si nesto krivo napisala... 4.1 je savrsen cak nizi secer.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ne rekla mi je za OGTT da mi je malo povisen. 9.9. onaj treci. U svakom slucaju 4.5 iza rucka, valjda prvi put ikad, pa sam trusnila jednu jabuku, sad cekam veceru. Inace imala sam srece s namirnicama, juha, dinstani kupus, neka feta svinjetine i pire kumpir. 3-4 pire pojela, i jabuku ostavila za nakon vadjenja.
Nasty kako jos 4 puta, sto su te narucili opet za 3 tj?
Stelle 4.1 je super secer, Branica je ocito nesto zabucala.
Koja ti je danas specijalizantica bila na vaginalnom da znam po smjenama njihovim planirati hocu li sutra ili prekosutra na profil 😂
Danas sam odradila edukaciju na VV, preuzela opremu i odlučila da se u četvrtak pikam i u petak nosim epruvete.
Nastavljam s pitanjima što smijem :) encijanov čaj 100% brusnica? Da li ga smijem piti? Imam osjećaj da mi je mjehur poludio pa prevencije radi.
Ja pijem.d.manozu, ne dize secer. Prije sam i brusnicu i nisam primjetila da dize.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ajme gledala me neka plava zenska duge kose, nisam gledala ime. Ovdje sve cure kazu da ih naruce za 3 tjedna i da ne mozes doc kad hoces nego da ti oni odmah upisu datum??? Danas je bila uzasna guzva.
Sortiraj odgovore
Najstariji