Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    17. Rujan 2019. 21:02

10 nas je ukupno bilo na prozivci, bit ce mista :)

url=https://lilypie.com]

luce35
    17. Rujan 2019. 21:17

Ja se vodim na 3.katu, bitno mi zato da vas je tu toliko 😀

luce35
    17. Rujan 2019. 21:18

Jesi se dogovorila sa sestrom da ona dodje k tebi u ponoc i 3? 

Nasty
    17. Rujan 2019. 21:52

Meni je sestra dolazila u 3 i 6, u ponoć sam ja išla.. 

luce35
    17. Rujan 2019. 22:11

Meni je vise odgovaralo da mi dodje u ponoc i 3 jer sam se za mjerenje u 6 svakako trebala dignuti, istusirati i dati uzorak za urinokulturu i obaviti ctg prije smjene u 7 😀.

Nasty
    17. Rujan 2019. 22:19

Ma nema neke razlike tu, kako kome paše.. I ja sam svaki put navijala sat, pa sam bila budna. Samo je ipak dobro da sestra dođe 2put..a ne da se svaki put mi truckamo tamo. 

Nasty
    17. Rujan 2019. 22:23

Luce kakav je tebi šećer? Ti si već u 34tt. Jesi razgovarala s doktorima o porodu? Jel bi radije išla na indukciju ili na carski ako te ne ulovi prirodno do 39tt? Jel ti beba normalne veličine za dob? 

luce35
    17. Rujan 2019. 22:49

Nasty

Luce kakav je tebi šećer? Ti si već u 34tt. Jesi razgovarala s doktorima o porodu? Jel bi radije išla na indukciju ili na carski ako te ne ulovi prirodno do 39tt? Jel ti beba normalne veličine za dob?

Profili od 3.2-4.8, sutra cu pitati sto planiraju za porod. Nadam se da ce Vulic i Hrboka biti na odjelu. Beba je u granicama, par dana veca po uzv  al to nista nije precizno, a inducirani bi izbjegla ako ikako bude moguce. Jednom su me inducirali i ne bi voljela reprizu.
    Sto se tice nocnih mjerenja ja sam to zadnji put kroz san, na nocnom ormaricu ostavila svoju iglicu i sestra bi bocnula i otisla a ja nastavila spavati 🤣🤣

Nasty
    17. Rujan 2019. 23:07

Ajde super! Ti si tamo već domaća😃🙃
    Aj baš javi što ti kažu za porod. I mene zanima. Moj je momčić veći za tjedan i pol., ovulacija mi je bila ranije pa je to očekivano, a i muž mi je dosta visok, ja sam srednja. Meni šećer danas od 4,6 do 5. Skroz sam zadovoljna. 

luce35
    17. Rujan 2019. 23:17

Ja u te procjene nista ne vjerujem, puno puta su se pokazala velika odstupanja od stvarne tezine. 
    Javim ti sto su mi rekli, ja se nekako nadam da nece spominjati rijec inducirani 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.