10 nas je ukupno bilo na prozivci, bit ce mista :)
url=https://lilypie.com]
Meni je vise odgovaralo da mi dodje u ponoc i 3 jer sam se za mjerenje u 6 svakako trebala dignuti, istusirati i dati uzorak za urinokulturu i obaviti ctg prije smjene u 7 😀.
Ma nema neke razlike tu, kako kome paše.. I ja sam svaki put navijala sat, pa sam bila budna. Samo je ipak dobro da sestra dođe 2put..a ne da se svaki put mi truckamo tamo.
Luce kakav je tebi šećer? Ti si već u 34tt. Jesi razgovarala s doktorima o porodu? Jel bi radije išla na indukciju ili na carski ako te ne ulovi prirodno do 39tt? Jel ti beba normalne veličine za dob?
Luce kakav je tebi šećer? Ti si već u 34tt. Jesi razgovarala s doktorima o porodu? Jel bi radije išla na indukciju ili na carski ako te ne ulovi prirodno do 39tt? Jel ti beba normalne veličine za dob?
Profili od 3.2-4.8, sutra cu pitati sto planiraju za porod. Nadam se da ce Vulic i Hrboka biti na odjelu. Beba je u granicama, par dana veca po uzv al to nista nije precizno, a inducirani bi izbjegla ako ikako bude moguce. Jednom su me inducirali i ne bi voljela reprizu.
Sto se tice nocnih mjerenja ja sam to zadnji put kroz san, na nocnom ormaricu ostavila svoju iglicu i sestra bi bocnula i otisla a ja nastavila spavati 🤣🤣
Ajde super! Ti si tamo već domaća😃🙃
Aj baš javi što ti kažu za porod. I mene zanima. Moj je momčić veći za tjedan i pol., ovulacija mi je bila ranije pa je to očekivano, a i muž mi je dosta visok, ja sam srednja. Meni šećer danas od 4,6 do 5. Skroz sam zadovoljna.
Ja u te procjene nista ne vjerujem, puno puta su se pokazala velika odstupanja od stvarne tezine.
Javim ti sto su mi rekli, ja se nekako nadam da nece spominjati rijec inducirani 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji