Ajde ako je u 39 to se da i prezivit. Ja sam cula u 37. Do 39 mozda i bude prirodno.
url=https://lilypie.com]
5.9 nakon uzine. Ajde i nije tako lose za ovaj bombasticni kruh. Sad cu pricekat jos po ure pa cu vecerat. Mislim da je meni problem sto ovo dva sata je 2ipo.
url=https://lilypie.com]
Piba tocno znam te glupe faze od straha do želje do plača do ovog do onog.. al ajd proci ce i to… ja cu morat i poslije poroda pripaziti…
Da, da točno to 😂 nakon što su mi dosli nalazi ogtt-a te nakon što sam sve detaljno proguglala sam plakala 2 dana ko kisna godina 😂
A ništa, treba se prilagoditi tome i nadati se najboljem.
Ma dajte cure beba jedino moze biti veca ali mi pazimo pa nece.nema tu drame. Ja sam ti primjer neljecenog diabetesa sa prvim, dobila 24 kg beba 4230 i sve je super. S drugim sam pazila bila mrsava uzas rodila skolsku bebu 3350. Tak da ne brigajte. Bit ce sve super
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Stelle u 39tt kažu da nas hospitaliziraju..
Piba bit će sve ok, s ovom prehranom nakon nekog vremena se mora izregulirat, piše da inzulin ide fakat ono u najtežim slučajevima.. Nakon par dana kad ti padne šećer doć će i samopouzdanje. Ja pucam po šavovima od samopouzdanja sad, da 4.5..svašta!
Dobar filing jel da
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Točkice ma ne mogu vjerovat.. Točno vidim koju sam grešku radila prije.. Manje obroka a puno hrane količinski, slatko i hrpa voća..
S obzirom na ovo što pišete, svi imamo šećer u nekim granicama normale. Svakako se pridržavati toga da se jede češće obroke po manje, to je i inače zdravija kombinacija nego natrpati u sebe Ja si isto tu i tamo zgriješim, čak sam jela i ledov sladoled i onaj iz mc donaldsa, i tad mi je šećer bio 6.8 (s time da sam ga pojela odmah nakon ručka). Uz taj moj "dijabetes" beba je čak u donjim do sredine granica težine na svakom pregledu, tako da mislim da je to sve ok.
Mc fucka se tebi ti si ored kraj 😂
Jooj da, veselim se Već vidim kad rodim, napad na nutellu
Samo što me sada uhvatila neka prehlada, već 4 dana, nadam se da će proć uskoro, ne želim ovakva ići roditi
Mc_zgb još pet dana i tvoja beba je donošće. Pa bolje da ti nije velike težine, tebe onda sigurno neće inducirati. Jesu ti što rekli po tom pitanju u bolnici di ćeš rodit?
Sortiraj odgovore
Najstariji