Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    15. Rujan 2019. 07:36

Stelle i ja jedem zobenu kašu u koju sam stavila malo borovnica. Ne trebaš ni mjerit na tašte ako ti je šećer dobar. Ja sam jučer ujutro nakon doručka imala 5,2 a nakon večere 5,6. Na tašte ću mjerit par dana nakon što već držim dijetu. Meni se taj na tašte treba snizit ispod 5 ali mislim da za to treba vremena.. 

• Stelle123
    15. Rujan 2019. 08:44

Pa na taste mi je dosad uvik bio dobar ispod 5 ali mozda ga je ovaj nacin prehrane poremetio. Sad je bilo 5.3 nakon ovoga pa mi se cini da cu odsad samo ovo ujutro jest. Da i kajganu koja mi dobro djeluje. Probat cu malo i s tim proteinskim kruhom, ako bude ok.

url=https://lilypie.com]

Nasty
    15. Rujan 2019. 09:00

Ja se baš držim tih jedinica štreberski, pa unesem od svega po malo što piše. Al nemam vagu nego podjelim od kupjene količine pa izračunam. Treba samo pazit kod kupnje kruha ili beškota da u sastavu nema šećera. Najbolje napravit svoj kruh. Meni je još uvijek to tlaka.. Jučer sam kupila kuhanu ciklu i vidim da u njoj također ima šećera, al sam pojela za večeru i bilo je ok. Sad ću morat kombinirat sa krastavcima ili s nečim.. 

Grizli
    15. Rujan 2019. 09:30

Nasty kuhana cikla im dosta secera, al sirova manje. Pa ili uzimaj sirovu pa naribas ili ovu kuhanunpomjesaj na salatu sa ribanim kupusom to smanjuje secer i onda je odlicno za zeljezo. Ja to cesto grickam talvu salatu

• Stelle123
    15. Rujan 2019. 10:01

A ima li uopce takvog koji nema bar malo secera? Svaki kruh ili svopek ima bar malo. Nego, pazi i da jedes sta vise ovih s niskim glikemijskim indeksom. To stvarno djeluje.

Nasty
    15. Rujan 2019. 10:49

Da da, budem ciklu pomiješala ili s kupusom ili s krastavcima.. A za dvopek sam vidila da ima dijabetički bez šećera u konzumu, ali nisam vidila da ima integralni dijabetički. Vjerojatno negdje ima. A kruh sam našla također u konzumu carski od više vrsta žitarica sa cjelovitim zrnjem. Pogledat ću još u interšparu i bio&bio što se nudi. 

luce35
    15. Rujan 2019. 10:53

Carski kruh bez kvasca je meni super, nista ne podize secer a ukusan je i zasitan

Nasty
    15. Rujan 2019. 11:43

Je je taj sam kupila, bez kvasca. Imamo mi i kruščić u gradu, pa tamo one ljubazne tete pitam ima li šećera u kruhu, one uopće ne koriste bijelo brašno ima ih raznih vrsta.

• Stelle123
    15. Rujan 2019. 14:57

Sad opet nakon rucka skocilo na 8.6. 90 grama slanutka, 2 male mrkve, juha od puretine i 60 grama pureceg mesa. Gdje grijesim?

Točkica37
    15. Rujan 2019. 15:09

Mrkvu izbaci, umjesto nje salata od matovilca ili kupusa. I probaj ne lezati tih dva sata nakon rucka. 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.